icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

sissik
3. mar 2012

@digysa po skusenostiach so slovenskou postou si radsej material kupim sama a suknicku urobim. a kedze sitie a rucne prace su moje hobby, tak nie je o com😉 niektore tutu som videla nehorazne drahe, ine lacnejsie, ale radsej si urobim sama podla svojich predstav. a teda predstav nasej malej paradnice 😉

kattika82
3. mar 2012

Chvalim sa ja chvalim..jedna mala duhova pre radost 🙂)) ale dala zabrat 🙂))

sissik
3. mar 2012

@drake @anjelicek26 ja osm kupila takuto vlnu
http://www.prizevlnika.cz/kategorie/verona/
a tu je hned aj navod😉
priznavam, ze ma inspirovala @anjelicek26, ten salik, ktory ma v albume je krasny 😉 . len tuto zimu asi neurobim a nevynosim

drake
3. mar 2012

@kattika82 ta je uplne ze nadhernaaaaaaaa asi najkrajsia aku som kedy videla 😵 😵 😵

ivett1
3. mar 2012

@kattika82 je fakt nádherná 🙂 ...

livka299
3. mar 2012

Ahojte kočeny. Tu pridávam naše prvé tutu 😉 Bambuľa sa veeľmi tešila, chystáme sa aj na iné 🙂

kattika82
3. mar 2012

@drake
@ivett1 jeeej dakujem..som rada ze sa paci 😀

anjelicek26
4. mar 2012

Mini tutu zo vcera, ostal mi cerveny tyl, tak som dorobila kamoske k jahodkovej ciapocke malinkej aj male tutu.... fotky nic moc... ale je krasne.... som spokojna sama zo sebou 😅

nikush29
4. mar 2012

Tak uz aj ja som spravila prvu tutu suknicku, bohuzial som zle odhadla velkost takze je jej este velka aj dlha:/

anjelicek26
4. mar 2012

@nikush29 ved dorastie zubrienka, dorastie 🙂 Ja idem to moje tutu konecne odfotit na modelke "Annabell", som zvedava, ako to ukaze

anjelicek26
4. mar 2012

,,,

anjelicek26
4. mar 2012

Tak nafoteno, ale na mimi by ukazalo urcite lepsie 😖

ivett1
4. mar 2012

@nikush29 aká zlatučká modelôčka 😵

ivett1
4. mar 2012

@anjelicek26 fíha, krásne to všetko ladí...a nádherne je to celé naaranžované... 😵 🙂 ...ani, mimi nemusí byť 😉 ...PS:..ako profesionálna fotografka 🙂

winona24
4. mar 2012

@anjelicek26 😨 😨 😲 😲 😲 to je kráááásne..... je niečo čo ty nedokážeš? 😀 šikovnica....ako si robila ten šálik?

anjelicek26
4. mar 2012

@winona24 - salik je zo salovej vlny, narazila som na nu tu v obchodiku, ale neni to prava salova - je uzsia, tak 2cm a z tohoto sa da urobit takyto maly salik na odzobu, na skutocny sal je to moc uzke... mne sa to strasne paci, chcem urobit este nejake babatkovske, lebo mam velky balik tej vlny...

winona24
4. mar 2012

@anjelicek26 a máš aj link na postup ako sa to robí? to sa háčkuje? či štrikuje? 😕

anjelicek26
4. mar 2012

@winona24 - to sa spaja normalne jednoduchym RO... takto cca... len ja to robim hacikom. Ale je to uplne jednoduche, zakladom je kupit si taku vlnu. Saska ma take saliky, kuk v albume co mam rucne prace 😉

https://www.youtube.com/watch?v=gn3UZrcX3ok
nella1
4. mar 2012

@anjelicek26 krasny salik ako sa vola taka vlna? neviem co zadat do google aby mi naslo takyto typ vlny...dakujem...skvela inspiracia 🙂 😉

anjelicek26
4. mar 2012

@nella1 - hm tu to je pod scarf yarn, na e-bay ju maju pod tymto, skus pohladat... len nech vies, co mas hladat 😉

http://www.ebay.co.uk/itm/Ballerina-Ruffle-SCAR...

nikush29
4. mar 2012

@ivett1 dakujeem, ona velmi rada pozuje ked ju fotim🙂

nella1
5. mar 2012

@anjelicek26 dakujem 😉 idem skusit ci nieco najdem na nasich SK strankach..ked nie, ebay to zase isti 😅

nella1
5. mar 2012

@anjelicek26 nasla som juuu hi 😀 aj u nas... kolko klbiek asi na 1salik? kolko ti stacilo pre tvoju dcerku?

anjelicek26
5. mar 2012

@nella1 - jeden salik cca. 50g uplne staci, mne z 100g klbka vysli dva a este mi chlp ostal.. Pre dospeleho asi 100g, ale pre dieta taky dlhy netreba.

kittyaoliver
5. mar 2012

Ahojte, uz dlhsie vas citam a som unesena s tych rozkosnych sukniciek 😉 Ja sa chystam na jeansovu tutu pre neterku, potom ju nafotim, len este cakam na tyl 🙂
@anjelicek26 chcem sa opyatat, ked hackujes ciapku pre svoju princeznu, kolko vlny zvacsa spotrebujes? Myslis, ze staci jedno klbko, teda 50 g? Dakujem 🙂

anjelicek26
5. mar 2012

@kittyaoliver - hm to sa tazko da povedat, ak mas maly hacik a hackujes natesno, tak nie. Velmi to zavisi podla vlny, taky popcorn vzor je "pazravec" na vlnu, to spotrebujem aj 100g, sietkovy vzor - to spotrebujes mozno 40g... kup dve klbka radsej, nie, ze ti bude kusok chybat.

kittyaoliver
5. mar 2012

@anjelicek26 ok, dakujem za radu 🙂

terina25
5. mar 2012

ahojte kočky.dávno som tu nebola,ale čítam vás vždy v noci 😉 Krásne sukničky pribudli -CHVALIM VAS VŠETKY 🙂 mne už prišiel tiež tyl z USA,ale nerobila som z neho nič.a asi ani už nebudem.lebo som tak rozmýšľala,že čo s tými tutu urobím potom.von sa to nedá nosiť,čo je škoda.fotiť sa ideme teraz vo štvrtok,tak akurát tam to využijem-aj keď možno ani nie,lebo fotografka má tiež také tutu...ja by som ešte pár urobila,ale pre koho?

chcem sa vás spýtať jednu otázočku.tie čo ste kupovali tyl z USA-ten trblietavý od bownuta.je tam aj strieborný.chcem sa spýtať-je to sivý +trblietky v tom alebo biely a trblietky.mám doma len zlatý a jedna známa sa ma na to pýtala a ja nemám o tomto ani šajnu.vopred ďakujem za odpoveď.

ela19
5. mar 2012

Ahojte, babýýý 🙂 Citam vas pravidelne, akurat som vcera robila tutu na rifle na traky, skusobne som to prisila, ale neviem ci to nemam radsej dat navrch, co myslite?
@megi1989 @lenuliatko maminy, vy ste robili tutu na rifle, ak si dobre pamatam, co je podla vas lepsie v mojom pripade, prisit navrch alebo nechat to tak. Mne sa to teraz zda take nedokoncene, a keby som to prisila navrchm tak budu vidiet farebne uzliky, neviem ako by to vyzeralo...

@anjelicek26 ty ideš neskutočne rýchlo, nestiham sledovat co vsetko dokazes pri 2 detoch 🙂 🙂 🙂

ela19
5. mar 2012