Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 pozri sa tieto mam ulozene ja, fakt tam pisu, ze pre dospelych http://www.ebay.co.uk/itm/120847554947?ssPageNa...
@ela19 - ano budu velke, len i to az tak vadi (?) Ja som nasla este tieto... tak vaham medzi tymi dvoma...tieto maju 82cm priemer...http://www.ebay.co.uk/itm/Large-Jumbo-Deluxe-Bl...
@ela19 - ono mne teraz siel tyl a pavie pera mesiac.... a niekedy mam z ciny veci za tyzden... neda sa na to spoliehat..
@anjelicek26 tak mne osobne sa pácia velke krídla, ako v rozprávke tinkerbell, takze ja som za 🙂 ale tieto druhe su viac detskejsie, ako prve, tie su take dramatické, tajomnejsie, zálezi aký dojem chces vyvolat z toho kostymu
ta posta je potom divna, ale to asi vsade 😀
@ela19 - objednala som tie modre a nejake doplnky, brosnu dopredu, nausnice, privesok, dokupila modry tyl a o dvva tyzdne hadam spustime projekt motylie tutu saty 😵
Tak mne konečne došiel tyl z USA, trvalo to 16 dní a od objednania asi mesiac! A nie som spokojná s farbami, žltá je nejaká do oranžova a zlatá je skôr sračková, okolo zlatej to ani nešlo. No darí sa mi v tejto záležitosti od začiatku. 😠
Baby, ja mam doma 2 tutu suknicky, cakam na tyl na tretiu pre kamoskinu dcerku, a jedny satocky. Mm mi uz asi 2 tyzdne vravi, ze aspon jedny mam skusit predat, ze naco to malej bude. Je pravda, ze teraz ich asi nevynosi, kedze ma 21 mesiacov, ale ja si myslim, ze neskor sa s nimi vyhra. Az na tie satocky, tie su jej teraz len tak-tak. Dal mi normalne chrobaka do hlavy s tym. Co si o tom myslite? Je pravda, ako aj povedala @anjelicek26 , ze mna to tiez bavi vyrabat, ale zase naozaj je asi nemozne to vyuzit vsetko.. 😀
@anjelicek26 - tie modre su prekrasne 😉 Ale ja som maniak na modru farbu vraj 😀
@katrinka8 - no ja som sa rozhodla, ze spravim par veci kamoskam a uvidim, ako sa to vyvinie, za cenu materialu a postovneho. Potrebujem nabrat prax a takto by som na tom aspon nebola stratova 😉 Dnes som si dala vytlacit etikety a idem na to...aj ked ma to trochu zavalilo, musim spravit 7 podloziek a 4 tutu saty (take mega ako som robila Saske tie pavie) a 1 tutu suknu, som trochu mimo za jediny den 😕
@anjelicek26 - no, to mas super, ze mas komu aspon takto pomoct 😉 Ja mam na okoli maminky, ktore maju deti priblizne vo veku nasej Terezky, a to moc nechcu pre take babule male - co chapem, oni sa s tym moc hrat nevedia. Kamosku s vacsou dcerkou mam len jednu, tej idem urobit ale do daru. Ja skusim asi tie saty predat dakde v bazariku nejakom, za cenu materialu plus nejake 2 - 3 eura... Dakto tu dal link na tu suknicku na sashe - tak ja by som za 10€ nepredala, suknicku rozmyslam tak okolo 6 - 7€. Nie je to vela? Pas je za 1€, tyl cca 3 €, robota 3€. A tie saty asi okolo 11€... Ale inak je pravda, ze ked nejaku spravim, tak neviem, ci mi nebude zas luto ju potom predat 😀
@katrinka8 - tak ja saty vezmi 5 roli tylu, brosna, satenova stuha, pavie pera, 25 libier urcite stoja len material. Ale je to unikat, mega nasuchorene, videla som take predavat po 100-ke, takze 😀 😀 😀 Ked dorobim motyli kostym, tak si ho spravim ako vzor a podla neho budem robit, uvidim, o z toho bude... ale ano urcite si pytaj aj nieco za robotu. Ved nad tym clovek stravi casu....uz len objednavanie, zhananie materialu, strihanie, viazanie, zdobenie vyse 3 hodiny plus teda ten cas, kedy mi rozum okolo toho lieta vecer v posteli ani neratam 😅
Saska ma tusim 6 tutu. A tri pettiskirt. Fakt staci, nemame to kde davat. Aj pavie saty skoncili v maxovom satniku, lebo k nej som to nenarvala 🤐
@anjelicek26 - ved prave! Ale na druhu stranu, tie, co vyrobime, su original, take ine uz sa zohnat pravdepodobne nedaju. A presne to, ze kolko casu clovek stravi hladam materialu, vymyslanim napadu, kombinacii... mas pravdu, musime si to kadejako preratat 😉 Ale zas na druhu stranu, nechcem na nich zbohatnut 😀 a chcela by som pomoct maminkam, ktore si nevedia zohnat lacny tyl ci nevedia suknicky urobit. Takze zas horibilne sumy iste nebudem pytat 😉 Ale tie Tvoje pavie su kvalitna a obrovska robota, takze tam by som nevahala prihodit aj viac za tu robotu 😉
@katrinka8 -- ja chcem predovsetkym trenovat. nech je to perfektne. Teraz je to uz celkom dobre, taku tutu suknu spravim za nieco vyse hodiny, uz presne viem, co robit. Ale saty, to je ine kafe, to chce trpezlivost a napady, nenormallne sa tesim na tyl a na tie motylie doplnky..... ani nevies ako... bude to uzasny kostym
@anjelicek26 - veru, ono mne sa zda, ze pri suknickach je najdolezitejsie prist na ten system, ako to robit, potom to uz ide lahko. Ja moju tiez naviazem za taku hodinku a daco + strihanie. Ale naj, najdolezitejsie zo vsetkeho je mat dobry napad. A to niekedy nejde tak rychlo 😀 Ale ja Ta chapem, je to totalne chytlave 😉 Som zvedava na Tvoje dalsie projekty, mas skvele napady. Ja mam par takych obrysovych napadov v hlave, ale stale hladam kadejake inspiracie este 😉
@katrinka8 - ja som si objednala za 400 € materialu, ja som uplna truba, to sa mi nikdy nebude urocit, ale kaslat na to...stuhy, gombiky, trblietky, perlicky, latky, vlozky, kopu tylu..... postar zo mna bude mat najbblizsie dni radost 😅
@anjelicek26 - no teda, to isto hej 😀 Ja keby tolko mohlo obetovat na tuto maniu, tiez by som sa odtrhla z retaze - niekedy mam pocit, ze asi musim prestat chodit na ten e-bay 😀
@katrinka8 - asi ano, drahy nastastie nema potuchy, kolko ide na maniu a kolko na ine veci, je to tak aj lepsie 😅 Takto aspon nejake peniazky naskrtim spät a mozem kupit ine veci a zasa skusat.... aspon nebudem s mojim hobby non-stop v minuse ;)
@anjelicek26 - no moj potuchy ma, kedze ebay je na neho registrovany 😀
@katrinka8 - chyba moja, velka chyba 😅 Ja si stojim za tym mat vlastny ucet a aj vlastny bankovy ucet, lebo by mi chlap doma osedivel 😅 On vie, kolko miniem mesacne, ale nemusi vediet, ze presne za co 😉 Vsetci sme tak spokojny.
@anjelicek26 - on ma len ebay-ovy ucet svoj, lebo ja som na e-bay maniak len od tychto tutu 😀 Inak mame kazdy svoje ucty, viac menej z lenivosti, nakolko sa nam nechce behat po bankach vybavovat jeden a vsade potom zmeny nahlasovat 😀
Baby, nemozem zohnat hnedy tyl ☹ Ziaden predajca neposiela na Slovensko. Jedine som nasla ten glimmer... ale nasla som farbu, ze copper - medena: http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2... Na obrazku vyzera hnedo. Myslite, ze sa na to da spolahnut? @anjelicek26 - Ty mas skusenosti, co myslis, mam to risknut? 😀
@katrinka8 - ja som normalne objednavala hnedu z ciny, nebol to problem, je to pekna hneda 😕 Mam ju zamotanu v tom hnedom tyle, skusim to zajtra pohladat, dnes uz ani na oci nevidim, som prave dorobila dve ciapocky 😕
@anjelicek26 - juuj, a ja prehladala uz snad cely e-bay a hnedych milion, ale ziaden z nich neposiela na Slovensko ☹ Ta hneda sa mi paci, taka cokoladova vyzera. No a ta medena.. no neviem, ci to risknut, ci co. Alebo este som nasla to glimmer - to je tiez celkom pekne, ale zase to by bolo asi divne, keby som chcela nakombinovat s obycajnym, nie? Ze jedno glimmer a druhe obyc... 😒
Ty si riadna sikovnica 😉 Potom hod fotos. Mas krasny album! Kde si sa naucila hackovat?
Ja som vcera skoro cely den kreslila navrhy na suknicky a vecer objednavala - no ma to riadne namotalo 😀 Navyse som sa rozhodla, ze idem urobit jednu suknicku pre take dievcatko do detskeho domova - suseda tam robi, tak mi vravela, ze by sa jej pacili isto. Uz sa tesim ako mala, ked mi pride ten tyl pre nu - som zvedava, ci sa jej naozaj bude pacit 😉
@katrinka8 akoby nemali hnedu? ved ten predajca, od ktoreho sme tu viacere objednávali má, a samozrejme posiela na SK, ved aj ja som od neho objednala...
a tu má hnedu http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...
glimmer by som nebrala, opadávaju z toho trblietka aj niektora mamina, co ho vzala na skusku, tu spominala, ze to strasne padá...

@anjelicek26 akoze tieto kridla mam ulozene vo wish liste, my mame velky karneval v meste v juni a malá bude vila, rozmyslala som ci si nedame s mm aj my kostymi a tieto kridla som si ulozila ako super nápad, ale bolo pisane, ze su pre Adult, tak neviem, ci nebudu velke, ale inak su krásne podla mna a kludne aj pre dieta