Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@ludka140281 vaau krasne satky mala si nejaky navod? 🙂 🙂
Ahojda děvčata, jsem úplný začátečník. Kolik tylu bych si měla koupit na sukničku na novorozenecké focení? Dá se vůbec koupit např. jen metr? Nebo raději koupit organzu? Děkuji 🙂
Idem vyskúšať 😀 našla som postup , tento sa mi páči 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=yqmOkF2ino4Ahojte, rada by som sa opytala, som z toho trochu jelen ale hrozne to chcem vyskusat, jedna dcerka ma 2 a druha 5rokov...ako mam kupit ten tyl? teda aku metraz na dlzku a na sirku-na jednu suknu aby mi to vyslo? dakujem za rady, dufam ze som sa nevyjadrila ako mantak ;) pekny vecer
@miruliacik kraasna..prosim ta a zcoho si robila tie pavie oka? 🙂
mala by som zaujem o tutu suknicku na styl dolly suknicky. ak by ste mali zaujem, napiste mi IP s cenovou ponukou a tak, dakujem 🙂
ahojte vedeli by ste mi požičať iba na jedno fotenie tutu sukničku?Nala by sa tu nejaka dobra duša?Samozrejme by som dala zálohu.Napíšte mi IP
@anjelicek26 prosím ta , koloko tylu by som potrebovala malej na suknicku? ma 4 roky 🙂
@kattrinnka 2,5 rolky 🙂
@anjelicek26 a mam dat tak tie 3 rady, aby mala aj objem? rada by som nieco vykuzlila na vianoce 🙂
a inak velmi mi chybaju tvoje albumy......
@kattrinnka - ano davam cik-cak kazde druhe ocko na tri rady a je krasne objemna. Mam teraz objednany tyl na jesenne saty, uz sa na to trasiem haha . Jaj a moje albumy.. stale mi to blokovali... po case to cloveka prestane bavit bohuzial..
@anjelicek26 velka škoda ☹ to bola radost pozerat.... tesim sa na tie šatočky 🙂 a dakujem za radu
@kattrinnka - objednala som hnedu, oranzovu,, zltu a bordovu, hore zlto/oranzove maky na dozdobenie. Strasne sa tesim na postara a v noci nebudem spat, ale makat haha
@anjelicek26 verím že budu skvele ty nesklameš 😉 ty to vieš tak dobre skombinovať.....
dievcata, chcem sa opytat, chcela by som skusit uhackovat ten pas aky by mal byt siroky? a aka vlna je na to najlepsia aby bolo to potom elasticke, aby sa to obliekalo v pohode ... dakujem za rady 🙂
ahojte maminky.. zháňam nejaké pekné tutu sukienky na fotenie... ak máte, čo už nevyužijete, tak poprosím cez IP 🙂 ďakujem.

@anjelicek26 ahoj, chcela som ta poprosit o radu, idem objednavat viac tylu aj na 10 sukniciek a nechcem presvihnut 22€ kvoli clu. Myslis ze ked objednam od jedneho dodavatela viac objednavok v jeden den, separe ich zaplatim tak mi ich aj separe posle? A pripadne ta poprosim aj link ked chcem objednat len jednu farbu, potrebujem bielu na svadbu. Dakujem ze si najdes cas a gratulujem k malinkemu syncekovi :o)