icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

sonidlo2
25. aug 2013

@anjelicek26 ahoj, chcela som ta poprosit o radu, idem objednavat viac tylu aj na 10 sukniciek a nechcem presvihnut 22€ kvoli clu. Myslis ze ked objednam od jedneho dodavatela viac objednavok v jeden den, separe ich zaplatim tak mi ich aj separe posle? A pripadne ta poprosim aj link ked chcem objednat len jednu farbu, potrebujem bielu na svadbu. Dakujem ze si najdes cas a gratulujem k malinkemu syncekovi :o)

riverparkdanceschool
Odpoveď bola odstránená
mikiella
12. sep 2013

@sonidlo2 to su take prekrasne satky mala si nejky navod k tomu? Dakujem

mikiella
12. sep 2013

@ludka140281 vaau krasne satky mala si nejaky navod? 🙂 🙂

palomka
12. sep 2013

@dudus16 ahoj, objednavala si si uz nieco z tejto stranky co si dala link?

palomka
12. sep 2013

@dudus16 a prosim ta, robila si tu suknu len cisto z organzy alebo aj tyl si davala?

sonidlo2
12. sep 2013

@mikiella ak mas na mysli tie zlte tak vrch som mala kupeny a na to som viazala podla navodu tutu

dudus16
12. sep 2013

@palomka je robena len z organzy

dudus16
12. sep 2013

@palomka ked mám pravdu povedať tak už si nepamätám aký link som dávala....mozes mi.ho pripomenut ?

palomka
12. sep 2013

@dudus16 velvet heaven shop, ci si odtial nieco objednavala, tyl alebo organzu? chcela by som urobit dcere suknu, sice ani neviem kolko tych roliek mi ich vlastne treba 😖 😀 a neviem ci z tylu alebo organzy robit

dudus16
13. sep 2013

@palomka chcela som od tial objednavat organzu ale nakoniec som kupila na mojej svadbe od nevesty co sa jej potrebovala zbavit

coopanka
16. sep 2013

Ahojda děvčata, jsem úplný začátečník. Kolik tylu bych si měla koupit na sukničku na novorozenecké focení? Dá se vůbec koupit např. jen metr? Nebo raději koupit organzu? Děkuji 🙂

akeber362007
19. sep 2013

Idem vyskúšať 😀 našla som postup , tento sa mi páči 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=yqmOkF2ino4
skatarina
2. okt 2013

@dosa prosim ta kde v tescu to hladat?

dosa
2. okt 2013

@skatarina v trnave je to taký panel pri detských odevoch - gumičky, členky a sponky do vlasov...

skatarina
2. okt 2013

@dosa dakujem

smallbubu
7. okt 2013

Ahojte, rada by som sa opytala, som z toho trochu jelen ale hrozne to chcem vyskusat, jedna dcerka ma 2 a druha 5rokov...ako mam kupit ten tyl? teda aku metraz na dlzku a na sirku-na jednu suknu aby mi to vyslo? dakujem za rady, dufam ze som sa nevyjadrila ako mantak ;) pekny vecer

marselka888
13. okt 2013

@miruliacik kraasna..prosim ta a zcoho si robila tie pavie oka? 🙂

adrin11
18. okt 2013

ahojte ja som skusila tutu suknicku uhackovat toto je moj vytvor,prvy krat som hackovala takze,dufam,ze sa vam bude pacit neterke sa pacia,tak zatial

josie3331
23. okt 2013

mala by som zaujem o tutu suknicku na styl dolly suknicky. ak by ste mali zaujem, napiste mi IP s cenovou ponukou a tak, dakujem 🙂

1lussy1
24. okt 2013

ahojte vedeli by ste mi požičať iba na jedno fotenie tutu sukničku?Nala by sa tu nejaka dobra duša?Samozrejme by som dala zálohu.Napíšte mi IP

kattrinnka
26. okt 2013

@anjelicek26 prosím ta , koloko tylu by som potrebovala malej na suknicku? ma 4 roky 🙂

anjelicek26
26. okt 2013

@kattrinnka 2,5 rolky 🙂

kattrinnka
26. okt 2013

@anjelicek26 a mam dat tak tie 3 rady, aby mala aj objem? rada by som nieco vykuzlila na vianoce 🙂

a inak velmi mi chybaju tvoje albumy......

anjelicek26
26. okt 2013

@kattrinnka - ano davam cik-cak kazde druhe ocko na tri rady a je krasne objemna. Mam teraz objednany tyl na jesenne saty, uz sa na to trasiem haha . Jaj a moje albumy.. stale mi to blokovali... po case to cloveka prestane bavit bohuzial..

kattrinnka
26. okt 2013

@anjelicek26 velka škoda ☹ to bola radost pozerat.... tesim sa na tie šatočky 🙂 a dakujem za radu

anjelicek26
26. okt 2013

@kattrinnka - objednala som hnedu, oranzovu,, zltu a bordovu, hore zlto/oranzove maky na dozdobenie. Strasne sa tesim na postara a v noci nebudem spat, ale makat haha

kattrinnka
26. okt 2013

@anjelicek26 verím že budu skvele ty nesklameš 😉 ty to vieš tak dobre skombinovať.....

kijara31
29. okt 2013

dievcata, chcem sa opytat, chcela by som skusit uhackovat ten pas aky by mal byt siroky? a aka vlna je na to najlepsia aby bolo to potom elasticke, aby sa to obliekalo v pohode ... dakujem za rady 🙂

tweetinka.co
29. okt 2013

ahojte maminky.. zháňam nejaké pekné tutu sukienky na fotenie... ak máte, čo už nevyužijete, tak poprosím cez IP 🙂 ďakujem.