Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@kattrinnka ahoj, nie nekupovala som, lebo som ju nerobila z tylu
Baby mám plnú krabicu tylu rôznych farieb myslela som že nejaké šaty urobím dcérke, ale nestíham pri dvojkách absolútne nič. Ak by mal niekto záujem pošlem aj foto večer všetky nafotím.
Všetko je to tyl, ešte je všetko čo je na fotkách okrem bielej a oranžovej na prvej fotke... Čelenky sú všetky...
nie som moc tvorivy clovek. preto som tutu suknicku sare kupila. je do nej zblaznena. teraz jezisko donesie druhu... 🙂
Ahojte.pozrela som par vasich fotiek... Pekne...ale prezradite mi kam to tie deti nosia? ci len tak na doma?
@anjelicek26 tato je naaaaaadherna, akurat pozeram, že by som kupila malej volajaku tutušku🙂)) nevieš odkial je ten obrazok? či je to ešte v predaji? asi už skor nie čo?🙂
Ahojte. Vie mi niekto prosim poradit, ci sa niekde na Slovensku daju kupit tie ELASTICKE HACKOVANE TUTU CELENKY a TOPY?
Ďakujem baby veľmi pekne za záujem o tyl. Všetko sa mi podarilo predať. 😉 😉 Ak budú fotky poteším sa Vašej robote... 😀 😀 😀
nemate niekto na predaj čiernu tutu suknicku vel. tak na 4-6 rokov, surne a rychlo, najlepsie kupovanu, nie robenu, ak ano prosim info cez ip, cakujem
babule prosim vas nemate link alebo obrazok fotopostup ako vyrobit taku kvetinu na suknu ? s organzy alebo tylu? viem ze sa to nejako nad sviecu dava .....dakujeeeem
baby a tyl ci organza sa da kupit v ludovkach cez 9metrov širka je tam velka takze striham to aj na 5 pasov a mate suknu ako vyšitu...a stoji to od 4,50 a viac ta rolka milion farieb
@alexis13 U nas stoji v Ludovke dokonca 3,50 iba, uz som robila satky z nej pre dcerku, teraz idem pre neter robit, celkom fajn. 🙂

@dudus16 Ahoj, kupovala si ten tyl z tej stranky čo si sem dala? Aký je?