icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

kattrinnka
29. okt 2013

@dudus16 Ahoj, kupovala si ten tyl z tej stranky čo si sem dala? Aký je?

dudus16
29. okt 2013

@kattrinnka ahoj, nie nekupovala som, lebo som ju nerobila z tylu

simonlea
3. nov 2013

Taaak a našla som vas! Robila som tutu prvykrát, no určite nie posledný, ale chcem sa opytať z tylu , alebo z organzy je lepšia tutu? Nieje to najsamlepšie poradte ako mam urobiť lepšiu a krajšiu? Tu je moja včerajšia 😒 prvá.

jerry3
4. nov 2013

Baby mám plnú krabicu tylu rôznych farieb myslela som že nejaké šaty urobím dcérke, ale nestíham pri dvojkách absolútne nič. Ak by mal niekto záujem pošlem aj foto večer všetky nafotím.

cany1
4. nov 2013

@jerry3 mala by som záujem 😉

jerry3
4. nov 2013

@cany1 Večer sem prilepím aké mám farby... 😉 😉 😉

jerry3
4. nov 2013

Pozrela som krabicu našla som navyše 9 ks nerozbalených a 4 zvyšné z nich bolo niečo použité ale stále je tam toho dosť.. Ja som tutu robila na čelenky a aj tých by som sa rada "zbavila"... Rolka je 6x25 yard čo je asi 15 cm x 22 m cenu upresním radšej v IP kvet z čelenky sa dá dať dole

simonlea
5. nov 2013

@jerry3 To je tyl, či organza? Za čelenky kolko by ste chceli teda za jeden kus? Vdaka

kijara31
7. nov 2013

@jerry3 aj ja by som mala zaujem ak este nieco ostalo 🙂 aj o celenky 🙂 dakujem 🙂

jerry3
8. nov 2013

Všetko je to tyl, ešte je všetko čo je na fotkách okrem bielej a oranžovej na prvej fotke... Čelenky sú všetky...

barbapapa
8. nov 2013

@jerry3 ja by som mala zaujem o tyl 🙂
aka je cena za jednu rolku?

modrofuzik11
9. nov 2013

nie som moc tvorivy clovek. preto som tutu suknicku sare kupila. je do nej zblaznena. teraz jezisko donesie druhu... 🙂

zuzkat1
9. nov 2013

Ahojte.pozrela som par vasich fotiek... Pekne...ale prezradite mi kam to tie deti nosia? ci len tak na doma?

jonas17
9. nov 2013

@zuzkat1 :D všade :D do kostola, do školky, do mesta, na návštevu, na prechádzku ...na doma nie, stojí to veľa, ab y to len tak zničila :D

zuzkat1
9. nov 2013

@jonas17 aha🙂 tak nic🙂 na von by som to asi nedala😅 nie je to moj styl... Ale kazdy mame iny vskus... Tak pekne vyrabanie...sikovne ste

jonas17
9. nov 2013

@zuzkat1 tak ja nevyrábam, ja len kupujem 😀

majmachci
18. nov 2013

@anjelicek26 tato je naaaaaadherna, akurat pozeram, že by som kupila malej volajaku tutušku🙂)) nevieš odkial je ten obrazok? či je to ešte v predaji? asi už skor nie čo?🙂

naturka
19. nov 2013

Ahojte. Vie mi niekto prosim poradit, ci sa niekde na Slovensku daju kupit tie ELASTICKE HACKOVANE TUTU CELENKY a TOPY?

joluska
19. nov 2013

@jerry3 mala by som zaujem o tyl. Mate este? Dakujem

jerry3
21. nov 2013

Ďakujem baby veľmi pekne za záujem o tyl. Všetko sa mi podarilo predať. 😉 😉 Ak budú fotky poteším sa Vašej robote... 😀 😀 😀

simonlea
23. nov 2013

@sonidlo2 chcela by som sa opytať kde dostať tu sieťku, alebo čelenku, o ktoru viažete tyl na tutu sukienku ??? A ako sa to správne volá? DAKUJEM

sonidlo2
23. nov 2013

@simonlea je to celenka, da sa kupit v tesku po 3ks (najdes ju na stojane medzi sponkami,gumickami a celenkami v textile) alebo cez ebay, to sa oplati hlavne ked ich potrebujes viac

anamor
23. nov 2013

nemate niekto na predaj čiernu tutu suknicku vel. tak na 4-6 rokov, surne a rychlo, najlepsie kupovanu, nie robenu, ak ano prosim info cez ip, cakujem

bezaz
24. nov 2013

@anamor mali v Kiku, ciernu s fialovymi hviezdickami, stala 5,99

anamor
24. nov 2013

@bezaz dik za info 😉

kattrinnka
24. nov 2013

naša prvá 🙂

alexis13
28. nov 2013

babule prosim vas nemate link alebo obrazok fotopostup ako vyrobit taku kvetinu na suknu ? s organzy alebo tylu? viem ze sa to nejako nad sviecu dava .....dakujeeeem

alexis13
28. nov 2013

baby a tyl ci organza sa da kupit v ludovkach cez 9metrov širka je tam velka takze striham to aj na 5 pasov a mate suknu ako vyšitu...a stoji to od 4,50 a viac ta rolka milion farieb

mimi21mimi
30. nov 2013

@alexis13 U nas stoji v Ludovke dokonca 3,50 iba, uz som robila satky z nej pre dcerku, teraz idem pre neter robit, celkom fajn. 🙂

naturka
4. dec 2013

@sonidlo2 Super, nasla som to tam aj ja. Tak hned ako bude cas, vyskusam. Vdaka za radu.