icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

katooshik
1. dec 2025
@slovakboy

@anonym_ec5d3f nesúhlasím. O fyzike cestovania v čase vieme všetko. Cestovat do minulosti sa v tomto vesmíre nedá. Ani technológie tu nepomôžu lebo žiadna technológia nemôže obísť fyzikálny zákon. A ten hovorí, že do minulosti sa nedá ísť. Len do budúcnosti, čas sa dá spomaľovať ale pre extrémne prípady na hranici horizontu udalosti sa dá zastaviť, už letiaci foton nemá čas. Ale do minulosti nejde ísť. Cestovať v čase sa dá len do budúcnosti a cestovať nadsvetelnou rýchlosťou sa nedá. Proste to nejde a nikdy nepojde. Mimozemšťania sa tu teoreticky môžu dostať ak cestujú vysokými rýchlosťami a nejdú sa vrátiť späť do svojho času. Ak ide objekt rýchlosťou blízkou rýchlosti svetla na príklad 0,7c tak sa môže dostať k inej hviezde za veľmi krátky čas. Ale na jeho domovskej planéte prejdú storočia až tisícročia, podľa toho ako ďaleko je jeho hviezda.

@slovakboy nechápeš že oni sa pohybujú telepaticky? Tu je akékoľvek vysvetlovanie fyzikálnych zákonov zbytočné. Máme proste malo otvorené mysle,tým to je, že tomu nerozumieme. 😁

slovakboy
1. dec 2025
@seli4

@slovakboy
@anonym_ec5d3f aj napriek tomu že všade platia rovnake fyzikálne zákony, vo vesmíre sa (ak sa chces "niekde" dostať) sa musí cestovať inak ako tu na zemi a využívajú sa pri tom napríklad spomínané cervie diery, tie samozrejme naša moderná veda ešte nepotvrdila lebo nemáme k dispozícii takú technológiu ktorá by to potvrdila samozrejme.. avšak stále sa všetko vyvíja a myslím si že práve vedci by mali byť otvorení aj iným možnostiam ako tie čo sú doteraz známe a potvrdené, a nemyslím tým konšpirácie ktoré sú už cez čiaru ale ako spomínala vytrubnica, téma uap je dosť rozšírená a žiaľ aj zmiešaná s rôznymi konšpiráciami, treba triediť informácie a nebrať ani neodsúdiť hneď všetko

@seli4 ja neodsudzujem všetky tie konšpirácie. Rozumiem chcenie ľudí. Ale fantázia je veľká a aspoň trochu sa potrebuje držať reality keď už to tu prezentujú ako realitu.

slovakboy
1. dec 2025
@katooshik

@slovakboy nechápeš že oni sa pohybujú telepaticky? Tu je akékoľvek vysvetlovanie fyzikálnych zákonov zbytočné. Máme proste malo otvorené mysle,tým to je, že tomu nerozumieme. 😁

@katooshik to by bolo paráda, keby to tak fungovalo. Sú o tom svedectvá?

katooshik
1. dec 2025
@slovakboy

@katooshik to by bolo paráda, keby to tak fungovalo. Sú o tom svedectvá?

@slovakboy ja neviem,tu su na to iní odborníci.

seli4
1. dec 2025
@slovakboy

@seli4 ja neodsudzujem všetky tie konšpirácie. Rozumiem chcenie ľudí. Ale fantázia je veľká a aspoň trochu sa potrebuje držať reality keď už to tu prezentujú ako realitu.

@slovakboy ja rozumiem tomuto, ja som na tom rovnako že potrebuje moja myseľ aj relevantné dôkazy proste overené fakty, ja som študovala vedu - biológiu takže k týmto veciam mám blízky vzťah ako napríklad to že čo je potvrdené vedcami má už nejakú váhu pretože majú podložené fakty...avšak druhá vec je čo veda neskúma, nemôže skúmať, nedá sa jej skúmať, a to je práve tá energetická emocionálna úroveň, keď napríklad niekto niečo vidí (nemá halucinácie a vidí poviem teraz príklad "ducha alebo ufo") ty by si to vedel vyvrátiť že proste jeho myseľ sprojektovala nejakú halucináciu avšak pre toho človeka to je úplne iný fakt, iná pravda jeho vlastná skúsenosť a predsa sa Nedá dokázať..toto je zásadný problém že my sa tu bavíme v tejto tematike i veciach ktoré sa nedaju priamo dokázať, nie sú hmatateľné, a preto pre niekoho bezvýznamné, pre niekoho kľúčové a pravdivé pretože to zažil na vlastnej koži ... (A ešte doplním k pozorovania ufo tam už by sa dalo diskutovať že sú už aj nejaké hmatateľné dôkazy, ako napríklad fotky, videá zatiaľ)

slovakboy
1. dec 2025
@seli4

@slovakboy ja rozumiem tomuto, ja som na tom rovnako že potrebuje moja myseľ aj relevantné dôkazy proste overené fakty, ja som študovala vedu - biológiu takže k týmto veciam mám blízky vzťah ako napríklad to že čo je potvrdené vedcami má už nejakú váhu pretože majú podložené fakty...avšak druhá vec je čo veda neskúma, nemôže skúmať, nedá sa jej skúmať, a to je práve tá energetická emocionálna úroveň, keď napríklad niekto niečo vidí (nemá halucinácie a vidí poviem teraz príklad "ducha alebo ufo") ty by si to vedel vyvrátiť že proste jeho myseľ sprojektovala nejakú halucináciu avšak pre toho človeka to je úplne iný fakt, iná pravda jeho vlastná skúsenosť a predsa sa Nedá dokázať..toto je zásadný problém že my sa tu bavíme v tejto tematike i veciach ktoré sa nedaju priamo dokázať, nie sú hmatateľné, a preto pre niekoho bezvýznamné, pre niekoho kľúčové a pravdivé pretože to zažil na vlastnej koži ... (A ešte doplním k pozorovania ufo tam už by sa dalo diskutovať že sú už aj nejaké hmatateľné dôkazy, ako napríklad fotky, videá zatiaľ)

@seli4 nemám nič proti zjaveniam a nemusia to byt vždy halucinácie.

seli4
1. dec 2025
@slovakboy

@seli4 nemám nič proti zjaveniam a nemusia to byt vždy halucinácie.

@slovakboy to je fajn 🙂 len sú ťažko dokázateľne

anonym_ec5d3f
1. dec 2025
@slovakboy

@slovakboy ak sa neda cestovat do minulosti,iba do buducnosti ako sa vratia? Nemozes vediet,ze sa to neda...ked to pojde v 1 smere,pojde to mozno aj v druhom..a sorry,napisat,ze o tom.uz vieme vsetko je trochu smiesne... ja o tom neviem sice nic,ale viem,ze nic neviem ( Sokrates)!!! Cize nekric hop..sme vedomostne za opicami a maju technologie ,ake nemame sajn..to ako keby si v 17storoci povedal, ze lietat nie je mozne... neda sa, vieme predsa vsetko..och ,ake naivne mysliet si to.
Alebo ze netusili o elektrike, internernete, prenose hlasu.... co my este vsetko nemame páru ze moze existovat...
Stale nic?

anonym_ec5d3f
1. dec 2025
@seli4

@seli4 presne..nase oci vidia len urcitu hmotu a urcite frekvencie vnimame..tak to je! Tak ako pes pocuje zvuky, ktore my nie,alebo my vidime farby, ktore on nie. Analogicky to moze byt s ET..

slovakboy
2. dec 2025
@anonym_ec5d3f

@slovakboy ak sa neda cestovat do minulosti,iba do buducnosti ako sa vratia? Nemozes vediet,ze sa to neda...ked to pojde v 1 smere,pojde to mozno aj v druhom..a sorry,napisat,ze o tom.uz vieme vsetko je trochu smiesne... ja o tom neviem sice nic,ale viem,ze nic neviem ( Sokrates)!!! Cize nekric hop..sme vedomostne za opicami a maju technologie ,ake nemame sajn..to ako keby si v 17storoci povedal, ze lietat nie je mozne... neda sa, vieme predsa vsetko..och ,ake naivne mysliet si to.
Alebo ze netusili o elektrike, internernete, prenose hlasu.... co my este vsetko nemame páru ze moze existovat...
Stale nic?

@anonym_ec5d3f v čase sa cestovať do minulosti nedá a nebude dať. To ako keby si povedal že rozbitý pohár sa ti poskladá. Je to zákon vesmíru tohoto a nemôže ho obísť žiadna technológia. Informácia môže ísť max rýchlosťou svetla a hmota ani tak rýchlo. Tento vesmir je kauzálny a preto nemôže sa ísť do minulosti. Všetko by sa rozbúralo. Iné vesmíry by teoreticky mohli mat možnosť cestovať do minulosti, fyzikovia si to vedia predstaviť. Ale v našom to nejde a vyjadrenie že keď to ide jedným smerom musí ísť aj druhým nepomôže. To je len chcenie, túžba. To ako keby si povedal že lepší raketový motor musí íst rýchlejšie ako svetlo. No aj keby si mal motor s nekonečne veľkou silou ťahu, tak nepojde rýchlejšie ako svetlo. Tento vesmir to nedovolí a nedovolí to práve kvôli zachovaniu kauzálnosti.

seli4
2. dec 2025
@slovakboy

@anonym_ec5d3f v čase sa cestovať do minulosti nedá a nebude dať. To ako keby si povedal že rozbitý pohár sa ti poskladá. Je to zákon vesmíru tohoto a nemôže ho obísť žiadna technológia. Informácia môže ísť max rýchlosťou svetla a hmota ani tak rýchlo. Tento vesmir je kauzálny a preto nemôže sa ísť do minulosti. Všetko by sa rozbúralo. Iné vesmíry by teoreticky mohli mat možnosť cestovať do minulosti, fyzikovia si to vedia predstaviť. Ale v našom to nejde a vyjadrenie že keď to ide jedným smerom musí ísť aj druhým nepomôže. To je len chcenie, túžba. To ako keby si povedal že lepší raketový motor musí íst rýchlejšie ako svetlo. No aj keby si mal motor s nekonečne veľkou silou ťahu, tak nepojde rýchlejšie ako svetlo. Tento vesmir to nedovolí a nedovolí to práve kvôli zachovaniu kauzálnosti.

@slovakboy lenže ty berieš do úvahy iba čisto vesmír z pohľadu aký ho máme aktuálne prebádaný, no pravdou je že stále sa dochádza na nové objavy a posuny aj v tejto oblasti...hovoríš o svetle a kauzalite...áno najviac o vesmíre vieme práve vďaka svetlu ale napríklad už len existencia čiernych dier..tie žiadne svetlo nevyžaruju a predsa sa podieľajú na formovaní svetla cez gravitačné sily a ďalšie sily ktoré ešte nám nieje celkom jasné a napríklad keď sa chytím práve čiernych dier, tie sú najmenej prebádané a práve tie môžu byť kľúčové v ponímaní vesmíru ako takého, do toho cervie diery...takže áno z pohľadu kauzality a dnešného pohľadu na vesmír - nie nedá sa cestovať v čase do minulosti avšak pravdou je že vieme ešte málo o tom ako v skutočnosti funguje vesmír

sisaka
2. dec 2025
@slovakboy

@slovakboy veľmi opatrne s tým, že všetko už vieme, poznáme všetky fyzikálne zákony a čokoľvek mimo tých (ktoré poznáme) je nemožné.
To si už ľudstvo myslelo x krat a zakazdym aa objavili nové poznatky, nové zákony, viď napríklad kvantová fyzika.
Nedávno som počúvala nejaký podcast, kde sa hovorilo o retrokauzalite, nemôžem ho nájsť, ale tento článok celkom dobre vysvetľuje s čím teraz niektorí fyzici pracujú a že napríklad vysvetlenia, ktoré sme mali na nejaké javy povedzme v 90. rokoch už dnes neplatia.
Nejaké cestovanie v čase môže byť kľudne realitou, akurát sme ešte neprišli ako na to.
Ak ťa zaujima súčasná fyzika, tu je dobrý článok BBC
https://www.bbc.com/future/article/20250306-the...

slovakboy
2. dec 2025
@seli4

@slovakboy lenže ty berieš do úvahy iba čisto vesmír z pohľadu aký ho máme aktuálne prebádaný, no pravdou je že stále sa dochádza na nové objavy a posuny aj v tejto oblasti...hovoríš o svetle a kauzalite...áno najviac o vesmíre vieme práve vďaka svetlu ale napríklad už len existencia čiernych dier..tie žiadne svetlo nevyžaruju a predsa sa podieľajú na formovaní svetla cez gravitačné sily a ďalšie sily ktoré ešte nám nieje celkom jasné a napríklad keď sa chytím práve čiernych dier, tie sú najmenej prebádané a práve tie môžu byť kľúčové v ponímaní vesmíru ako takého, do toho cervie diery...takže áno z pohľadu kauzality a dnešného pohľadu na vesmír - nie nedá sa cestovať v čase do minulosti avšak pravdou je že vieme ešte málo o tom ako v skutočnosti funguje vesmír

@seli4 no veľa toho ešte nevieme ale čo vieme a je dokázané je platné a platí pre celý vesmír. Čierne diery práve z Einsteinovej rovníc konečnosti rýchlosti svetla boli odvodené a neskôr dokázané a ešte neskôr aj pozorované nepriamo a ešte neskôr dokázané aj priamo. Čierne diery dokazujú, že Einstein mal pravdu vo všetkom čo sa jeho špeciálnej aj všeobecnej teórie týka. Nemôžeme už nikde vo vesmíre objaviť že niekde sa dá rýchlosť svetla prekročiť. To ako keby sme objavili niekde planétu na ktorej nebude gravitácia. Proste to nejde. Červie diery sú predpoveď podobne ako čierne diery a neboli pozorované. Neznamená však že by existovať nemohli. Nie je dokázané že by nemohli existovať ale je dokázané že rýchlosť svetla sa nedá prekročiť. Červie diery sú skratky v časopriestore ale reálne to uskutočniť je nemožné. Hod si to do ChatGPT a objasní ti prečo.

anonym_ec5d3f
2. dec 2025

Toto je velmi zaujimave... a ze v mori velryby a delfiny su stracovia vibracii a uz teraz vydavaju frekvencie na nasu ochranu a suvisi so s 3iAtlasom.. a Syriusom..a ze mozeme byt teraz velmi unaveni..
Kokso,fakt som stale unavena, nie len vekom asi🤣, ze to mozeme citit,ze sa veci uz menia..

katrin21
2. dec 2025

Ja som videla vo videu, ze na to aby sa zachovali vysoke vibracie a svetlo vyhralo nad temnotou, treba vels vysoko vibrujucich ludi, co v temnote a chaose zachovaju pokoj.
To sedi s tym,co pisala vytrubnica na zaciatku,ze treba zostat pokojny, ze mysliet pozitivne,ze bude to tazke, ale nemame podlahnut strachu,lebo strach to brzdi.
A ze na to treba 3 veci: cistotu ( mam jasno a nic ma nezneisti), integritu ( co robim, myslim, konam hovorim je v sulade) a este 1 co si nepamatam.
A ze extremne dolezita je sebelaska!!!
Verit,ze sme dost dobri , verit v sameho seba. A nepochybovat o sebe , ze to je aj nasa uloha tu na zemi.. napadlo ma hned, kolko ludi ma depky, vycitky, schyzy a pochybuju o sebe..to je zle

slovakboy
2. dec 2025
@sisaka

@slovakboy veľmi opatrne s tým, že všetko už vieme, poznáme všetky fyzikálne zákony a čokoľvek mimo tých (ktoré poznáme) je nemožné.
To si už ľudstvo myslelo x krat a zakazdym aa objavili nové poznatky, nové zákony, viď napríklad kvantová fyzika.
Nedávno som počúvala nejaký podcast, kde sa hovorilo o retrokauzalite, nemôžem ho nájsť, ale tento článok celkom dobre vysvetľuje s čím teraz niektorí fyzici pracujú a že napríklad vysvetlenia, ktoré sme mali na nejaké javy povedzme v 90. rokoch už dnes neplatia.
Nejaké cestovanie v čase môže byť kľudne realitou, akurát sme ešte neprišli ako na to.
Ak ťa zaujima súčasná fyzika, tu je dobrý článok BBC
https://www.bbc.com/future/article/20250306-the...

@sisaka tak ohľadom časopriestoru a Einsteinovych rovníc vieme všetko. Sú jednoduché ale ich odvodenie hlavne tej E=mc2 bolo také nároçné že keby nebolo Einsteina dodnes by to asi nik neobjavil. Špeciälnu áno tú by objavili bolo to na spadnutie a Loerenzove transformácie vznikli z pokusov Meichelsona. Nie Einsteina. Lenže oni si mysleli že objekt sa dilatuje opticky. A Einstein dokázal že nie opticky ale skutočne reálne. Čo ešte by sme mohli zistiť o tejto rovnici a maximálnej rýchlosti svetla? Môže sa podariť spojiť teoriu relativity s kvantovou mechanikou o čo sa všetci snažia ale tým Einsteinova teória neprestane platiť. Môžu sa nájsť nejaké oblasti platnosti kvantovej mechaniky. Zatiaľ vieme že platí len pre mikrosvet. Fantázie ze človek sa nachádza na dvoch miestach naraz ako elektrón sú výmysly. Babke sa chcelo. Vedci nič také nedokázali. Možno sa objavia nové javy vo fyzike ale platné zákony tým neprestanú platiť. Ani Newtonova teória nebola zrušená Einsteinovku teóriou. Len obmedzila jej platnosť na nízke rýchlosti a hmotnosti. Einsteinova ju rozšírila. Niečo podobné by sa mohlo udiať ak by sa našla teória všetkého. Našla by pojítko - oblasť pôsobenia. Zatiaľ sa javí, že mikrosvet funguje podľa úplne iných pravidiel ako makrosvet a nemajú pojítko. Napriek tomu sú realitou jedného vesmíru. Kľudne sa môže stať, že mikrosvet a makrosvet nebudú mať žiadne pojítko a tento vesmír je tak stvorený, že v ňom platia dve sady odlišných prírodných zákonov o svojim vlastným a nezávislým rozsahom platnosti a napriek tomu mikrosvet funguje spolu s makrosvetom. Je to podľa mňa dôkaz, že zákony niekto definoval. A ten ich vie aj meniť. Možno sa už vesmir rozpadá a mení na úplne iný len to k nám ešte neprišlo. To sú fantázie, ale neporušujú platnosť terajších zákonov. Teda aj v vaše sa bude dať cestovať, ak sa zákony zmenia. Ak ich ten čo ich stvoril zmení. My veriaci veríme, že Bohu je všetko možné. Vo Fatime tisíce ľudí videli zjavenie pri ktorom Slnko poskakovala na oblohe. Ťažko to niekto spochybní. Vedci nepreskúmajú a nevedia preskúmať zázraky. Z tohto pohladu ťa chápem. Všetko je moźné. Ale tu a teraz platí klasická univerzitná fyzike. A zvyšok je oblasť viery. Aj ja verím. Ale nepredkladám to ako fakty.

anonym_ec5d3f
5. dec 2025

Tak zevraj tie 3 dni temnoty maju byt 22.12.
Ze cielom je,aby sme sa bali, vytvorit strach, neistotu, temne entity tohto sveta to chcu..
Tak treba mat co jest,pit a byt v klude a nenechat sa strhnut a namiesto toho meditovat, pozitivne vibracie udrzat.
Inak ma zaujima, 22. V ktorom casovom pasme..niekde je 22 inde este 21, inde uz 23🤣🙈

anonym_7746d2
5. dec 2025
@anonym_ec5d3f

Ze cielom je,aby sme sa bali, vytvorit strach, neistotu, temne entity tohto sveta to chcu..
Tak treba mat co jest,pit a byt v klude a nenechat sa strhnut a namiesto toho meditovat, pozitivne vibracie udrzat.
Inak ma zaujima, 22. V ktorom casovom pasme..niekde je 22 inde este 21, inde uz 23🤣🙈

@anonym_ec5d3f To ale zijes dost v minulosti. Toto sa malo stat, ked koncil majsky kalendar.

anonym_ec5d3f
6. dec 2025
@anonym_7746d2

@anonym_ec5d3f To ale zijes dost v minulosti. Toto sa malo stat, ked koncil majsky kalendar.

@anonym_7746d2 ano nieco podobne ale teraz to ma byt ine. nie koniec sveta,len blackout na 3 dni, ved si to predstav, 3 dni nepojde elektrika,telefony, nic..vies aka panika? A mozno preto vsetky staty vydavaju manualy ako prezit krizu 72h sami,co mat, ake jedlo, vodu, sviecky.
A hlavne nepanikarit, zachovat pokoj. Znizi to vibracie ludi ..ja som fakt zvedava,ci to bude,lebo ak ano, buden verit aj dalsim info o tych ET a 3iAtlas,co tito isti ludia davaju...az potom uverim,resp.bude to vierohodnejsie...
Ono sa to nezda ale v cinzaku ,nesplachnes,voda nejde..hmmm..

anonym_3a40ec
7. dec 2025
@anonym_ec5d3f

@anonym_ec5d3f z akeho zdroja mas tie datumy?

anonym_ec5d3f
7. dec 2025
@anonym_3a40ec

@anonym_ec5d3f z akeho zdroja mas tie datumy?

@anonym_3a40ec praveze rozne zdroje na instagrame...prispevky roznych ludi

anonym_bc0c24
7. dec 2025
@anonym_ec5d3f

@anonym_3a40ec praveze rozne zdroje na instagrame...prispevky roznych ludi

@anonym_ec5d3f ale prosim ta nic take sa nestane. to mi pripomina ako na tiktoku jeden clovek povedal ze ma nastat "rapture" (jezis pride na Zem a vezme so sebou do neba vsetkych krestanov a ostatni zostanu a zacne sa velke suzenie, tomu veria americki protestani) a stale tu krestania su lol

strawberry0797
7. dec 2025
@anonym_bc0c24

@anonym_ec5d3f ale prosim ta nic take sa nestane. to mi pripomina ako na tiktoku jeden clovek povedal ze ma nastat "rapture" (jezis pride na Zem a vezme so sebou do neba vsetkych krestanov a ostatni zostanu a zacne sa velke suzenie, tomu veria americki protestani) a stale tu krestania su lol

@anonym_bc0c24 ti to tvrdia uz 2000 rokov 😀

anonym_bc0c24
7. dec 2025
@strawberry0797

@anonym_bc0c24 ti to tvrdia uz 2000 rokov 😀

@strawberry0797 hej ale ten clovek dal presne datum, sa mi zda ze 22. a 23. oktober. a cely tiktok a twitter o tom hovoril. zvycajne len vtipy (as na niekolko fanatikov) ale aj tak.

vytrubnica
autor
7. dec 2025

Bohuziaľ už je o nás rozhodnuté. Pre ostatné galaktické civilizácie je Zem ako Severná Kórea. Bežných ludi vidia ako na vazňov, ktorí sú pod nadvládou pár mocných diktátorov.
Ľudia sú pre nich nebezpeční, nespoľahlivý a nedodržujeme dohody, čo nieje najlepšia vyhliadka. 🙂

Budeme zasiahnutí silným CME (koronárnym výronom plazmy), ktorá nás vráti, ľudovo povedané spať do stredoveku. To je na 100% isté.
Slnko bolo "preprogramované", aby spustilo výron po dosiahnutí tzv. posvatnej geometrie.
Kvoli tejto zmene bude slnko naďalej nestabilné s menšimi výbuchmi koróny a geo búrkami, až do aktivácie hlavnej CME v určitý čas, ktorá bude o sile X-class 100++
Následky budú pre techniku a moderný spôsob života zničujúce.

Tí vyvolení, ktorí su informovaní vedia aj presný čas, kedy to nastane.
My tu zatiaľ deň a rok nevieme. Nemáme whblowera z takých kruhov.
Hneď na sem dorazia E.T. (Anunnaki, zámer neznámy, podľa všetkého nám nechcú ublížiť)

Dôvody? sú 3
-1.stále disponujeme atómovými zbraňami (prečo im vadia, som vysvetloval v staršom príspevku). Svet je na pokraji veľkej vojny, čo tiež nášmu dobrému menu nepomáha.
-2.kvantová AI (čo ma prekvapuje). V auguste vznikla prvá kvantová AI v laboratornych podmienkach. Dokonca dosiahla vedomie. Toto AI sa nesmie v žiadnom prípade dostať do obehu.
-3.Nedodržaný slub o využití ich technológie v dobro všetkých. Ľudia by dnes nemali umierať na choroby, vojny ani hlad.

anonym_a07dd2
8. dec 2025
@anonym_ec5d3f

@anonym_ec5d3f A kapustnicu uvarím v kotly na dvore 😀 Ešteže je zima, aspoň sa jedlo nepokazí. A obchody zatvoria, lebo nepôjdu pokladne. Predavačky si oddýchnu. Jedlo z chladničiek rozdajú chudobným. To bude celkom pohoda.
V roku 2012 mala byť taká temnota, že ani na ruku si človek nemal vidieť. Dokonca ani zápalky nemali fungovať, oheň, nič 😂 Baterky tiež nemali fungovať. Pamätá si niekto tie konšpiračky?

maialeo
8. dec 2025
@anonym_a07dd2

@anonym_ec5d3f A kapustnicu uvarím v kotly na dvore 😀 Ešteže je zima, aspoň sa jedlo nepokazí. A obchody zatvoria, lebo nepôjdu pokladne. Predavačky si oddýchnu. Jedlo z chladničiek rozdajú chudobným. To bude celkom pohoda.
V roku 2012 mala byť taká temnota, že ani na ruku si človek nemal vidieť. Dokonca ani zápalky nemali fungovať, oheň, nič 😂 Baterky tiež nemali fungovať. Pamätá si niekto tie konšpiračky?

@anonym_a07dd2 bez elektriky to bohuzial nie je len o pokladni v Tescu. Generator nahodís len niekde... a Wc nesplachnes nikde. Skus v takom panelaku zit... dva dni....

strawberry0797
8. dec 2025
@vytrubnica

Bohuziaľ už je o nás rozhodnuté. Pre ostatné galaktické civilizácie je Zem ako Severná Kórea. Bežných ludi vidia ako na vazňov, ktorí sú pod nadvládou pár mocných diktátorov.
Ľudia sú pre nich nebezpeční, nespoľahlivý a nedodržujeme dohody, čo nieje najlepšia vyhliadka. 🙂

Budeme zasiahnutí silným CME (koronárnym výronom plazmy), ktorá nás vráti, ľudovo povedané spať do stredoveku. To je na 100% isté.
Slnko bolo "preprogramované", aby spustilo výron po dosiahnutí tzv. posvatnej geometrie.
Kvoli tejto zmene bude slnko naďalej nestabilné s menšimi výbuchmi koróny a geo búrkami, až do aktivácie hlavnej CME v určitý čas, ktorá bude o sile X-class 100++

Hneď na sem dorazia E.T. (Anunnaki, zámer neznámy, podľa všetkého nám nechcú ublížiť)

Dôvody? sú 3
-1.stále disponujeme atómovými zbraňami (prečo im vadia, som vysvetloval v staršom príspevku). Svet je na pokraji veľkej vojny, čo tiež nášmu dobrému menu nepomáha.
-2.kvantová AI (čo ma prekvapuje). V auguste vznikla prvá kvantová AI v laboratornych podmienkach. Dokonca dosiahla vedomie. Toto AI sa nesmie v žiadnom prípade dostať do obehu.
-3.Nedodržaný slub o využití ich technológie v dobro všetkých. Ľudia by dnes nemali umierať na choroby, vojny ani hlad.

@vytrubnica a ty sa na to ako pripravujes?

anonym_f95116
8. dec 2025
@vytrubnica

Dôvody? sú 3

@vytrubnica ani fotovoltika nepojde?

kofa77
8. dec 2025
@vytrubnica

Dôvody? sú 3

@vytrubnica no, ak by sme sa vratili o 100-200 rokov dozadu, to este by len bolo nasilie, platilo by jedine a len pravo silnejsieho, z vaznic by si pekne vykracali vsetci sadisti a psychopati, aj ti, co sa kontroluju zatial, bojovalo by sa tak o vodu a moc. takze to by si E.T. nepomohli vobec a len by oci pucili, coho sme ako ludia schopni, ak nemame zabezpecene zakaldne potreby.
teraz je spolocnost viac menej zabehnuta, nejak funguje, ekdze ludia maju vacsinou kde byvat, pracuju, vychovavaju deti. ak by toto vsetko zmizlo, prebudilo by to v nas ovela horsie vlastnosti a nasilia by bolo ovela viac
staci pozriet do tej minulosti, ako sa masakrovalo.
navyse by ani netrvalo dlho vela veci obnovit, kedze informacie uz mame, uz sme pokrocili, nemusime ist zas od zaciatku, ako pred tymi 200 rokmi, ked poamlymi krocikmi sa postupovalo dopredu..
navyse, ked nas stvorili oni, tak si mozu hlavy buchat teraz, mali nas "nakultivovat" lepsie, na svoj obraz.

dalsia vec-atomovky-aku by im dalo pracu ich zneskodnit, ak vedia ovplyvnit cinnost Slnka? tipujem, celkom minimalnu. rovnako, ako zneskodnit autokratov-aj ekd tu zas zlyhava ludstvo, priznavam, casto si ich vybera dobrovolne.
a sme zas pri tom, ze sme ich produkt-nedokonaly.

Ad choroby- ak vedeli roznym civilizaciam pomoct, nakponut ich a urychlit rozvoj, co by im spravilo, ak by to spravili aj teraz, nenapadne nejak. vsak musia vidiet, ze sa snazime, vela chorob uz sme pekonali, nasli lieky, ale ked raz su llimity-uz jedno, akeho druhu a nepustia, tak co s tym, snad by z nic neubudlo, keby nam pomohli.