UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@soldi cielom je informovat, dozvediet sa nieco nove predsa. A zase neskatulkujme forum ako take, riesi sa tu vsetko od rodinnych vztahov, cez financie, cestovanie az po politiku a strasidla 🙂
A ano, MK momentalne vyzera, ze je najaktivnejsie SK forum, co je idealne na informovanie anonymnou formou pre tych par Slovakov, co ich tato tema zaujima.
@monsterablue prepacte, momentalne nebudem stihat odpovedat na kazdu otazku. Naozaj netusim ako by dopadli nabozenstva. Ti silno veriaci by boli veriaci aj nadalej, nech by ste im predostreli akykolvek dokaz. Podla mna by to nemalo taky katastrofalny dopad na nabozenstva, skor na ekonomiku a kulturu ako taku.
@vytrubnica pokracuj dalej, viaceri sa tesime zaujimavym informaciam
Mate niekto diskusiu z januara? Poslite mi ju prosim 🙂
@vytrubnica dobre, skusim sa treti krat opytat a snad uz dostanem relevantnu odpoved.
Co je cielom sirenia tychto super tajnych informacii?
Prezentujes to tak, ze to je cielene sirenie tajnych informacii. Takze, co je cielom toho, ze v roku 2025 si zalozil diskusiu, ze vsetko bude odtajnene v roku 2029?
Ohladom fora si zas odpovedal uplne mimo. Ja som sa Ta pytala, ze preco si si najvacsie slovenske forum nevygooglil, ale miesto toho si sa pytal kamarata. Ktory Ti nahodne odporucil zrovna mamickovske forum.
@juliacenc kde si nasla informaciu,ze dinosauri neexistovali? Vdaka
@vytrubnica verim ze padli anjeli mozu v ludoch vzbudit presvedcenie o existencii ufa. Su to duchovne bytosti, ktore ale mozu naberat aj viditelnu podobu. V podstate ich povodnym domovom bolo nebo, takze da sa o nich povedat ze su mimo-zemsky. V predpotopnom svete, spajanim padlych anjelov a ludskych zien, vznikali "obri" (nefilim), dnesni demoni.
Clovek tento duchovny svet povacsine nevidi. Tiez si myslim, ze urcita aktivitu tzv. ufonov je sfingovana. Suhlasim, ze tema o ufo je vo svete na vzostupe, nakolko su pred nami urcitite udalosti.
@petulda333 prave to je problem. Bola to veta v ramci ineho kontextu, rozhovoru o niecom inom. Cize absolutne nic viac k tomu neviem
@juliacenc aha,tak nic
Niečo nové?
Niečo nové?
@silviaa to, co som mohol som napisal, teraz ostava len vyckavat.
Dokumenty sa odtajnuju (nielen o UFO), pripadne ich vydavaju za "nove objavy"
V podstate sa nedozviete zatial nic nove, len sa bude potvrdzovat to co som vo svojich prispevkoch pisal.
Mainstream o nicom zatial nepise, urcite nie na SK, jedina moznost je odsledovat si alternativne zdroje 🙂
Dole preposielam statement od skywatchera Freda Bakera, ktory vie o jave, ktory nazyvame jednoducho "Udalost", viac ako ja.
Ten cas, o ktorom hovori, nastane v 2027 (je mozne, ze este skor, na prelome rokov 2026/2027)
Disclosure je priprava ludstva na tuto udalost a novy vek, ktory nastane potom. Mnohe veci, ktore dnes povazujeme za samozrejme a nevieme si zivot bez nich predstavit, budu nenavratne prec. Do r 2029 bude vsetko viac nez jasne.
Viac o tom nenapisem, treba dodrzovat postupnost Disclosure
@silviaa to, co som mohol som napisal, teraz ostava len vyckavat.
Dokumenty sa odtajnuju (nielen o UFO), pripadne ich vydavaju za "nove objavy"
V podstate sa nedozviete zatial nic nove, len sa bude potvrdzovat to co som vo svojich prispevkoch pisal.
Mainstream o nicom zatial nepise, urcite nie na SK, jedina moznost je odsledovat si alternativne zdroje 🙂
Dole preposielam statement od skywatchera Freda Bakera, ktory vie o jave, ktory nazyvame jednoducho "Udalost", viac ako ja.
Ten cas, o ktorom hovori, nastane v 2027 (je mozne, ze este skor, na prelome rokov 2026/2027)
Disclosure je priprava ludstva na tuto udalost a novy vek, ktory nastane potom. Mnohe veci, ktore dnes povazujeme za samozrejme a nevieme si zivot bez nich predstavit, budu nenavratne prec. Do r 2029 bude vsetko viac nez jasne.
Viac o tom nenapisem, treba dodrzovat postupnost Disclosure
@vytrubnica tak to mi velmi pomoze. Naco verejnosti hovorite o nejakej strasnej "udalosti", ked nepoviete akej? Chcete ludi pripravit, ale nepoviete pripravit sa na co alebo ako sa pripravit. Rady typu zacnite fajcit travu a pit - to mi urcite pomoze.
Dobre rano,
nuz, ideme na to postupne, krok po kroku, zverejnovanim tajnych informacii.
Chyba je, ze mainstream o nicom neinformuje a informacie sa i tak k ludom nedostanu, pokial si ich cielene nevyhladavaju.
O "udalosti" nepisem preto, lebo neviem co presne by to malo byt. Pisem len o tom, o com viem.
Davnejsie som spominal tiez planovanu "fingovanu mimozemsku invaziu". Prave tuto "udalost" sa budu pokusat takto zamaskovat.
Mainstream Vam bude tvrdit, ze k zemi mieri mimozemska lod a schyluje sa k invazii. Podla internych informacii sa ma vsak jednat o loz a pojde o najvacsi cover-up v historii a psyop operaciu. Ide vsak o iny druh mimozemskeho objektu.
Objekt sa nadalej skuma aby sme vcas zistili jeho povahu a do akej miery je nebezpecny. Tvoria ho 3 samostatne casti pohybujuce sa ako jeden celok.
Ospravedlnujem sa, viac naozaj nemozem prezradit kedze sam neviem vsetky detaily o objekte.
Sklonuje sa vsak slovo QUELTRON.
-Niektori tvrdia, ze ide o umely meteor sluziaci ako kineticka zbran (toto je malo pravdepodobne),
-ini ze ide o satelit ktory ma u ludi plne otvorit vedomie a tym odhalit mimozemstanov, ktorych nevidime (asimilacia)
Prave tato neistota a nevedomost je jednym z dovodov, preco sa informacia zatajuje.
Vytrubnice zoskupenia Skywatcher vynakladame teraz vsetko usilie, aby sme sa dozvedeli viac.
PS: neviem ako dlho tu tato tema prezije, par zienok mi v osobnych spravach pisalo, ze ma nahlasili MK modom pre sirenie konspiracii :D nuz, MK nebolo asi vhodne miesto pre temu UFO.
Prajem pekny vikend
kto vie anglicky, mozte pozriet
https://www.youtube.com/watch?v=t37-SKj4rtYalebo
https://www.youtube.com/watch?v=o72BBZYXm9ckto vie anglicky, mozte pozriet
alebo
@tehulka2011 velmi strucne ohladom zdroju. TV na ktorom je to interview vysielane patri pod FOX, co je konspiracna stranka, uz prehrala par zalob
https://www.forbes.sk/drahe-klamstva-fox-news-p...
@tehulka2011 velmi strucne ohladom zdroju. TV na ktorom je to interview vysielane patri pod FOX, co je konspiracna stranka, uz prehrala par zalob
https://www.forbes.sk/drahe-klamstva-fox-news-p...
@soldi dik, dobre vediet. Treba to brat vsetko s rezervou samozrejme
@soldi Akurat s Newsnation mame dlhodobo spolupracu 🙂 pekne od nich ze ich oznacili za konspiracnu stranku, ututlat a zadupat do zeme za kazdu cenu. Teraz sa tema ufo prudko stupnuje s tym, ze vela veci vychadza na povrch, pripadne sa vydavaju za akoze nove objavy. Prave Newsnation ako jedni z mala o tychto veciach informuju verejnost .
@monsterablue ako sa pripravujem na odhalenie sa NHI? ja sam este neviem, co to presne obnasa, preto sa debaty okolo toho vyhybam 🙂
Pokial ide o kineticku zbran, tak su pripravy zbytocne. Par ludi su toho nazoru, ze objekt vrazi do zeme v 3 fazach po sebe podobne ako meteor. A to tvrdia naozaj renomovani ludia z CIA, letectva a NGAD programu (Next Generation Air Dominance)
V oboch pripadoch je teda logicke preco o tom nechcu hovorit.
Koho zaujimaju psionicke metody pripadne by si ich chcel vyvinut/zdokonalit, tu je profil skywatchera Michaela Battistu, ktory "akoze" leakuje udajne PSI metody.
Ide o metody naozaj vyuzivane psionickymi oddielmi na lapanie UAP, zhruba od 70. rokov minuleho storocia.
Mnohi ludia na to maju predpoklady a ani o tom netusia.
https://www.youtube.com/@Frument4rius
Video pekne spracoval, vychadzal pri tom z tohto dokumentu odtajneneho nedavno (mal byt odtajneny r 2002 na zaklade zakona o slobode informacii, ale nestalo sa tak)
https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-...
@monsterablue proste ich nezaujimame. Avsak, ohladne objektu spominaneho v minulom prispevku nas upozornili prave mimozemski NHI.
Roku 2017 sa nedaleko zeme objavil objekt A/2017 U1, ktory po vyslani akehosi signalu nabral unikovu trajektoriu prec zo slnecnej sustavy. Tento objekt suvisel s dalsim objektom mimo nasu sustavu, ktory sa dal do pohybu smerom k zemi.
Aj to bol dovod, preco sa zacal rychlo vyvijat J. Webb teleskop, ktory pomohol neznamy objekt zamerat, dodnes sa ho vsak nepodarilo identifikovat.
Koho zaujimaju psionicke metody pripadne by si ich chcel vyvinut/zdokonalit, tu je profil skywatchera Michaela Battistu, ktory "akoze" leakuje udajne PSI metody.
Ide o metody naozaj vyuzivane psionickymi oddielmi na lapanie UAP, zhruba od 70. rokov minuleho storocia.
Mnohi ludia na to maju predpoklady a ani o tom netusia.
https://www.youtube.com/@Frument4rius
Video pekne spracoval, vychadzal pri tom z tohto dokumentu odtajneneho nedavno (mal byt odtajneny r 2002 na zaklade zakona o slobode informacii, ale nestalo sa tak)
https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-...
@monsterablue proste ich nezaujimame. Avsak, ohladne objektu spominaneho v minulom prispevku nas upozornili prave mimozemski NHI.
Roku 2017 sa nedaleko zeme objavil objekt A/2017 U1, ktory po vyslani akehosi signalu nabral unikovu trajektoriu prec zo slnecnej sustavy. Tento objekt suvisel s dalsim objektom mimo nasu sustavu, ktory sa dal do pohybu smerom k zemi.
Aj to bol dovod, preco sa zacal rychlo vyvijat J. Webb teleskop, ktory pomohol neznamy objekt zamerat, dodnes sa ho vsak nepodarilo identifikovat.
@vytrubnica televizia bola usvedcena priamo z klamstva. sudom. To neznie ako doveryhodny zdroj informacii.
Minule si mi neodpovedal co je cielom diskusie. Resp si. v odpovedi zavadzal.
Na profile mas fotky stiahnute z internetu, ktore vydavas za svoje.
Vsetko to znie velmi zaujimavo a presvedcivo, co pises, ale aj ked sa snazim mat otvorenu mysel, je tam az prilis vela nezrovnalosti, ktore vyvolavaju nedoveru.
Question everything 😉
@soldi Pekny den, cielom diskusie je informovat vopred - Whistleblowing. To preto, aby bola verejnost oboznamena so skutocnostami este predtym, ako sa kompetentni rozhybu a dane skutocnosti odtajnia. Nasledne odhalenie informacii (disclosure) tak bude mat minimalizovany dopad na spolocnost.
Tato tema na MK je iba taka drobna omrvinka, aby sa nejake tie informacie dostali aj na rodne Slovensko, lebo informovanost ohladne UAP je zalostna.
K fotkam: Uznavam, ze sa to podoba na Cern, proste urychlovac ma urcite specifika a je aj znacne obmedzeny pocet dodavatelov pre komponenty.
Fotky sa netykaju temy UFO, ani som sa na ne nijako neodkazoval, kedze neobsahuju nic neobvykle a neboli ani fotene v oblastiach s obmedzenym pristupom.
Dole prikladam dalsie foto kryomodulov z tej haly, snazil som sa vybrat take, aby sa nedali dohladat na google 🙂 Zariadenia zatial niesu v prevadzke.
Na 3. je kryo zariadenie z vedlajsej haly, stavim sa, ze v Cerne ho maju tiez. 😉
@monsterablue vsak, s tymi spravami je to zaujimave, uz vo februari mi jeden uzivatel pisal/pisala, ze ma nahlasuje, pritom mohla nahlasit rovno a anonymne. Vcera po uverejneni prispevku podobna sprava, od inej uzivatelky. Tema je stale tu, takze nic neporusujem.
Dodnes netusim, preco mi bola prva tema odstranena. 🙂
@soldi dik, dobre vediet. Treba to brat vsetko s rezervou samozrejme
@tehulka2011 samozrejme treba brat vsetko s rezervou. Kym neuvidite konkretny dokaz alebo odtajnene dokumenty, berte to len ako zaujimavosti, hypotezy. NewsNation vsak treba uznat, ze su ochotni s nami spolupracovat a neboja sa informovat. Ich videa maju slusnu sledovanost, co velmi pomaha pri sireni povedomia medzi beznymi ludmi.
Narazila som úplne náhodou na túto tému A som si ju celú preľúskala ale musím povedať že mi pripomíná jednu vec alebo respektíve uvedomila som si pri nej jednu vec.
To čo tu on píše dáva zmysel v tom že sa rodiť stále viac autistických a divergentných detí. Príde mi to ako keby sa svet proste pripravoval na to príde a aby ľudia vedeli vnímať ten iný svet.
Nie som konšpirátor ale zaujímajú ma veci medzi nebom a zemou a Prečítala som naposledy knihu od psychiatra vedecky založeného človeka ,volá sa Učňovské životy duše.
Prišla k nemu Pacientka na terapiu hypnózov a začala mu rozprávať zvláštne veci jeme po hypnóze si ich nepamätala a on si ich začal nahrávať a rozprávala mu veci Presne ako on píše tu. Aj keď teda prvotne išlo o to že sme v podstate duše, ktoré prišli do tohto hmotného sveta aby sa dostali na vyššiu úroveň a niečo sa tu naučili pretože v iných dimenziách ktoré naozaj existujú to možné nie je.
Hovorí o siedmich dimenziach alebo teda o siedmych ako keby stupňoch kým sa dostaneme k takému najvyššiemu vedom ju- Kde sú tie najosvätienejšie bytosti a najstaršie duše ktoré už prešli celým poznaním.
Čiže aj my sami sme mimozemšťania. Tento človek je naozaj vedecký založený a povedal že si absolútne uvedomuje že ohrozuje aj svoju kariéru, ale jednoducho si to nemôže nechať už pre seba. Tak isto hovorí o existencii duality teda vyšších bytostí dajme tomu anjelov ale takisto aj o nižších bytostiach nefungujúcich na nižších energiách a frekvenciách povedzme alebo Nazvime to negatívnych. Niekedy tá Pacientka ktorá mu to všetko rozprávala začala hovoriť iným hlasom A vtedy cez nu k nemu hovorili takzvaný učitelia čiže tie vyššie bytosti až po povedzme Boha alebo ako ho kto názve.
Čítala som aj iné knihy kde sú opisované podobné veci že bude boj a ľudia nebudú vedieť čomu majú veriť.
Takisto sa v mnohom hovorí že príde koniec sveta Ale nie ta ako celkovo že koniec sveta ako ho poznáme čo by absolútne sedelo s tým čo píše tuto vytrubnica .
Tiež sa hovorí o energiach a veľmi sa presadzuje teraz je duchovnou práca s energiami vyššie frekvencie v solfeggio hudba.. a istá pani myslím že sa volá Doron, ktorá napísala niekoľko kníh a opisuje ten svet ktorý má byť a vyzerá úplne inak ako tento tu len je ako keby v inej dimenzii.. ale teda má to tam byť lepšie na vyšších frekvenciách.
Rozum to človeku neberie a ani si to nevieme predstaviť práve preto že nevieme tú kapacitu vedomia O ktorej tu autor opäť rozpráva čiže ďalšia spojitosť.
Tak isto ona v tých svojich knihách a aj vo videách hovorí že jedného dňa zrazu zmizne strašne veľa ľudí.
Až ma mrazí pri tej myšlienke keď on teraz vlastne tiež píše o tom že tí ľudia zmizli do nejakého pekla čiže do tých nízkych frekvencií.
Takže jednoducho aj keď človek nechápe a v podstate ho chytá strach , tak by sa mu nemal povddávať. A tiež sa tam spomína že fakt nebudeme vedieť čomu uveriť pretože aj to zlo sa bude tváriť ako dobro. A každý môže v podstate riešiť iba sám seba a svoje vibrácie.
Naozaj sa to nedá nejako pochopiť, ale je úplne hrozné čítať, že niečo také, čo človek doteraz bral s rezervou, tu zas niekto ďalší píše... a vidím v tom spojitosti xy ďalšími... A dokonca aj píšu v tých ách že naozaj už dávno nejaký medzi nami aj mimozemšťania sú alebo nejaké duše sa tu naschvál inkarnujú aby nám priniesli nejaký pokrok, posun, a tí najosvietenejší ziju dlho predlhi v nejakých jaskyniach v Himalájach, kde sú mnísi a podobné veci...clovek fakt nevie comu verit.
Neviem... za mna je naivne si mysliet ,ze sme tu sami.
Zaujimava tema...
Sorry za chyby v prispevku vyssie..diktovala som, mobil si pise ako chce a nemam silu to zakazdym opravovat, sem tam dam ciarku, ale vidim tam more chyb🤣, velke pismena atd... nevadi.
Zaujimava tema...
Sorry za chyby v prispevku vyssie..diktovala som, mobil si pise ako chce a nemam silu to zakazdym opravovat, sem tam dam ciarku, ale vidim tam more chyb🤣, velke pismena atd... nevadi.
@katrin21 nevadia mi tvoje chyby. Len nerozumiem tomu čo píšeš. Odkiaľ vieš tieto veci, kto ich povedal a vymyslel, videl? Sama vravíš, že ľudia nebudú vedieť čomu veriť a že to bude hrozné. A máš pravdu. Táto sloboda slova a sloboda a možnosti šírenia informácií umožňuje šíreniu klamstvá a výmyslov, konšpirácií, dezinformácií. A len s motiváciou získať pozornosť. V histórii už tu takýto stav bol. Bolo to v starom Ríme pred jeho koncom. Začalo to presne tak ako teraz. Každý mohol veriť čomu a komu chcel. Sloboda neobmedzená. Skončilo to hrozným utrpením a krviprelievaním. Ja verím v prvom rade vedcom a vedeckým autoritám. A potom verím ešte Bohu. Ale hocijaké predstavy mám o ňom o raji o pekle, nedovolil by som si ich považovať a prezentovať ako fakt.
@katrin21 nevadia mi tvoje chyby. Len nerozumiem tomu čo píšeš. Odkiaľ vieš tieto veci, kto ich povedal a vymyslel, videl? Sama vravíš, že ľudia nebudú vedieť čomu veriť a že to bude hrozné. A máš pravdu. Táto sloboda slova a sloboda a možnosti šírenia informácií umožňuje šíreniu klamstvá a výmyslov, konšpirácií, dezinformácií. A len s motiváciou získať pozornosť. V histórii už tu takýto stav bol. Bolo to v starom Ríme pred jeho koncom. Začalo to presne tak ako teraz. Každý mohol veriť čomu a komu chcel. Sloboda neobmedzená. Skončilo to hrozným utrpením a krviprelievaním. Ja verím v prvom rade vedcom a vedeckým autoritám. A potom verím ešte Bohu. Ale hocijaké predstavy mám o ňom o raji o pekle, nedovolil by som si ich považovať a prezentovať ako fakt.
@slovakboy len ludia neisti a strateni, slepo veriaci systemu su zufali z tej slobody, a ze kazdy moze verit, comu chce. Nie v zlom, ale ak potrebujes mat niekym urcene, comu verit, mas pred sebou dlhsiu cestu pochopenia, ze verit mas svojmu vnutru, tomu, co ti hovori tvoje ja v tebe, intuicii, co s tebou rezonuje. Na chybe nie je sloboda, ale to, ze potrebujes mat urcene oficialnymi 'nekonspirativnymi' mediami a vedcami, co je pravda a comu mas verit. Istotu nam nemoze davat 'system', tu musis najst v sebe. Ja som vdacna tejto dobe, ze mozem verit, comu chcem, co mi sedi a co uznam za vhodne a v tom sa aj vzdelavat a hladat info, ze ma nik za to nezlyncuje.