Union alebo Dôvera. Ktorá poisťovňa je lepšia?
Ahojte mam na vas prosbu,podelte sa so skusenostami ohladom poistovne...v septembri sa chcem aj s detmi prehlasit do poistovne Union alebo Dovera ,poradte, ktora je lepsia co sa tyka preplacania liekov, lieceni, pripadne operacii...deti su vo vseobecnej a alergolog ich odmietol vysetrit lebo vseobecna mu ukony nepreplaca iba keby mali doveru a ked som ich chcela objednat u druheho alergologa,ze 4 mesiace cakaj...no hroza...takze cakam tipy a rady...dakujeem
Ja pracujem pre union, a objektívne musím povedať, že už len to, že nepatrí pod slovensko, ale pod holandskú špičku achymeu je na zamyslenie....holandania sú na 4. mieste čo sa týka zdravotníctva, slovensko na 23. mieste...ako jediná poisťovna prepláca CRP a tak isto pečatenie zúbkov, na jeden dáva 7 eur, a väčšinou to tak aj vyjde, takže to je tiež zadarmo...tak isto nepovinné očkovania, tam prepláca dosť percent...také očkovanie proti rakovine krčka maternice prepláca až 50%...a ako tu jedna mamička písala na pol roka zapožičiavame monitor dychu zadarmo...deti do 18 rokov majú u nás cestovné poistenie zadarmo a dospelým hradíme 50%..a 10-30% hradíme vo welnesoch, fitkách,športových obchodoch, a optikách... 🙂
Moja najnovsia skusenost s Union ma presvedcila ze je cas ist o dvere dalej 😉 Skoda ze som to nezistila do konca septembra 2015, budeme musiet este rok vydrzat...

Pozri si to aj na nete, mam k dispozicii aj statistiky, union ma najviac zazmluvnenych lekarov 11000 kdezto vseobecna a dovera len 10000, strojceky suu preplacane, hovor si co chces, inak by k nam maminky nechodili a nechvalili nas kolko peniazkov cez union usetrili. A ja nechcem nic zhrabnut , chcela som maminkam len ponuknut info a vyhody a tie ktore na to nemaju cas si to ist vybavit a vystat si radu na pobocke aj svojej aj druhej poistovne a aj na socialke tak tym by som to vybavila ja