Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@nini78 ja som to videla cele
@nini78 heheh 😀 😀 😀 😀 😀
uz mi to prislo zavislacky 😉 @nini78 @beruska.zuzanka dnes mi dosli tie denniky su uchvatne... a budem si tam pisat po anglicky...ze aj keby ich mm nasiel tak nebude mat ani paru co tam je... 😀
@kavaapalma Tedaaaaaaaa, supeeeeeeer 🙂 😀
@beruska.zuzanka potom sem hodim aj foto... teraz je tu taka hnusna burka,tma jak keby bolo devat vecer 😠 a nejde telka 😠
@kavaapalma hej? nám ide všetko, ale teda počko otrasné a my akurát sa chystáme do obchodu, bo prázdna chladnička, tak hádam nás neodveje dakde 😅 😀 😀
@beruska.zuzanka ja este beham po bazari a idem pofotit dake veci takze tu budem zas oxidovat... 😀
@kavaapalma fiiiiihaaaaaa 😵 😎
@beruska.zuzanka no co ako neodfuklo vas 🙂 tu sa po burke rozsvietilo a dusno jak predtym 😒
esta ta kocka s tym trikom sa mi neozvala,idem ho skusit stiahnut a dam sem 😀 to som cela ja
@kavaapalma neodfúklo 😀 😀 😀 ale hnusne je tam teda riadne 😝
aha ho uz to je @beruska.zuzanka
@kavaapalma no dovi dopo 😀 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka keby si nahodou natrafila na nejake veci ohladom TW daj mi prosim vediet... ja som hroznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaavislackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
@kavaapalma rozkaz šéfe 😀 😀
@beruska.zuzanka zas beham po bazaroch vsade mozne 😅 ,no to je des,ked si doma a hlavne mas dost casu,to potom tak vyzera... este mi prisla tu z bazariku pekna kabelka,este dobre,ze mm si to nevsima... 😉
@kavaapalma tie denníky sú super, škoda že sú po anglicky, ja anglicky neviem 😖
@nini78 mne prave o to ide,lebo -uprimne anglinu som sa zacala ucit hlavne kvoli filmu a inak ako v ang ich ani nepozeram... minule co isli u nas som ani nepozerala,lebo ten slovensky dabing bol des 😠
je tam velky rozdiel a napr. v New Moon kde Bella krici zo sna je obrovsky rozdiel medzi nadabovanim a originalom... este som zniesla cesky ...
@kavaapalma ked si to po slovensky nepozerala, tak ako vies, ze dabing bol des? 😀
a rozdiely su tam podstatne zasadnesie a vacsie ako v tej pasazi, ked krici zo sna....
ja to pozerám buď s českým dabingom, alebo ešte radšej s titulkami, ale pozerala som to aj na markíze, kašlať na Pauhofovú, tam išlo o Robka, a tvár mu nikto nevymenil 😀 😀 😀
@cruela pozerala vydrzala som 15minut
@kavaapalma aho čo som našla, to čo tam vraví? nevieš? že je teplý 😖 😖 😖
https://www.youtube.com/watch?v=aJMDoiWcVSk@nini78 idem kuknut
@kavaapalma aj ja by som chcela vediet co hovori... hadam nie je gay naozaj? 😲
@kavaapalma ježkovi voči to nosíš to červený tílko s nápisem Edward??!!! to jsi řádně ujetá 😀 😀 ...nebo nemocná 😀

hele co som nasla