Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
Je rozdiel vidiet len filmy a rozdiel precitat si knihy.
@kavaapalma ja som názoru toho, že treba mať aj prečítané 🙂 krásne oboje, aj filmy, aj knižky 😉
@bebemaly vsak presne moje slova. Ja mam vsetky knihy,aj sprievodcov filmami,okrem posledného,aj vonavku atd.
@mirip ved nemusi sa to kazdemu pacit, v pohode, aj svoj nazor môžeš napisať, aj to je v pohode, len sa nečuduj neprijemnym naražkam na teba, lebo vačšinou sú takéto diskusie a fóra pre fanušikov, aby mohli zdielať svoje hlavne POZITIVNE pocity z twilightu, alebo z ineho upirskeho pribehu 😉
a na margo toho, ako môže upír sexovať: 1.je to jej príbeh, keď to tak vymyslela a napísala, tak to tak proste je, pre niekoho to môže byť blbosť, pre iného super príbeh (pre mňa sú blbosť "star wars")... 2. čo by to bola za romantiku bez sexu - alebo pekných milostných scén lepšie povedane a 3. upiri pijú krv, ktorá im potom v tých "zmrznutých" žilách koluje, tak prečo by nedokolovala aj tam dole, kde to práve treba 😀
@kavaapalma no už nad ňou rozmyšlam aj ja 🙂 kde si ju objednávala, prosím? 🙂
@mihanka na stranke parfumy-hodinky.sk Vlastne som si zadala do vyhladavaca najdi cenu a hen mi vykuklo najlacnejšia cena. Aj s postou na dobierku som platila nejakych 15.40 zhanala som aj inde,ale ceny vysoke,aj na MMB. A uplne suhlasim s tym co si napisala,presne si to vystihla. Ked ju tato tema nezaujima,tak nech sa nemontuje.
Tak,tak aj ja sa pripajam. Krasne sviatky vsetkym.
Jeej netusila som ze je viac maminiek ktore maju radi uprirsku tematiku tak ako ja :D
@kikuska11111 ze vahas,nas je tu viac,len niektorym sa asi nechce pisat,alebo co-myslim nove 😉 tak som rada,ze si v nasej teme...
@kavaapalma parada 🙂 a o com sa tu najcastejsie keca? 🙂
@kikuska11111 o com len chces,o vsetkych filmoch,ci serialoch s touto tematikou,ale najviac bezi jasne TW a potom VD a TB.....tie foto vyssie kazda z jedneho serialu... a zistujeme novinky,pikosky a co kde objednat...a najlepsie co najlacnejsie... tak som si objednala vonavku... zatial ju nepouzivam,vlastne teraz este ziadne vone,ale hadam uz coskoro...
@kavaapalma dakujem 🙂 to je super, doteraz som si nemala s kym pokecat o tejto teme 🙂 u mna jednoznacne boduje VD ako serial a TW ako kniha 🙂
a skolu noci si citala? 🙂
@kikuska11111 nie necitala,ja som precitala skoro vsetky knihy Bratstvo ciernej dyky-to je bombovy skor su pribehy. Take nieco ma bavi viac. Ja som jednoznacne total blazon do TW. A potom BCD.
@kavaapalma tu máš nejaké ukážky z Blayovej a Qhuinnovej knihy 🙂
sa neviem dočkať 🙂
http://jrwardbdb.webnode.cz/preklady-knizek/lov...
@nini78 dikes za link,ale teraz chodim na net cez mobil a to 2x neni ono. Takze urco si to precitam,ale jak budem na riadnom pc😉.
@kavaapalma ono tam toho zasa až tak moc nie je
@nini78 uz som na velkom 😉 tak to idem preluskat ...
@kavaapalma ty si nečítala ani toho Tohra, že?
@nini78 nie necitala,ja som dosla po knihu o Johnovi a Xhex............dalej nic,na nete to nemozem najst,aby som si to stiahla ...
@kavaapalma no je veľmi malá pravdepodobnosť že to nájdeš na nete, lebo aj väčšina tých starých kníh bola vymazaná. Baronet začal robiť problémy, že pokial to bude na nete, tak oni to prestanú vydávať v češtine. Tak sa dosť toho pomazalo a ževraj sa to ani nebude pridávať... takže tebe chýba aj Payne... skús knižnicu... možno budú mať, u nás ale nemali...
@kikuska11111 ahoj, vitaj 🙂 ja tiež serial VD, knihy som prečitala len 4 alebo 5, potom sa mi to zdalo natahovanie pribehu... ale TW je favorit aj knihy aj filmy a všetko okolo 🙂
ostatne nepoznam, ale rada si necham poradiť baby, ja velmi nie som na čitanie cez pc, aj ked knihy by som cez torrenty našla, radšej knižnica, kde mam teda začať? 😵
@kavaapalma dakujem popozeram, ked sa mi budu bližiť narodky, posuniem link manželovi, inak ježiško manžel mi urobil radosť na vianoce 🙂
http://www.martinus.sk/?uItem=94705
@mihanka ty si teda dostala TW v bielom? Tak to je jaka pecka a je to v angline,ci ?
mna tiez nebavilo citat knihy z pc,ale ta seria BČD je tak fantasticka,ze mi to prestalo vadit... urcite si kupim aj knihy,lenze tie su financne teraz pre mna nevyhodne.....
ahojte ja som videla vsetkych 5 dielov ale 1 je pre mna najromantickejsia bola som ako blazon posadnuta ani s manzelom som sa nebavila proste sisi potom ma to preslo cele dni som to mala zapnute prave som pozerala ze 5.1 davaju 🙂 na markize tretiu cast nechapem preco nie prvu katastrofa
@gabika7706 a to kedy davali
@renata5 niekedy na jesen alebo koncom leta (?) nepamatam presne, ale viem, ze to slo, markizu velmi nepozerame, takze len z ropzravania, prip. nejakych uputavok si to pamatam
@renata5 nasla som to, bolo to este v juni ;)
@gabika7706 Gabi no odkial to asi tak vieš, šak som skoro umrela z tej Pauhofovej... brrr. Šak som to omielala stále dokola aké to bolo strašné a bolo to už 2X na markíze.

nevyrývam len konštatujem ako autorka detaily nedomyslela 😀 😀
ina čo sa týka častí, 1časť super, 2 časť nuda nuda a nuda,3 časť celkom vpohode a 4časť 1diel nuda a 4 časť 2diel super