Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
http://www.csfd.cz/film/312797-nadherne-bytosti/ na toto sa nechystate?
@gabika7706 ja urco nie............. nemozem si pomoct,ale k nemu mi pasuje len Kristen... idem kuk co to je zac ta dotycna... a na Oskaroch nebol s Kristen? Dajak nestiham vsetko citat...
joooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeee ona neeeeeeeeeeeeeeeee
@gabika7706 mne sa Jennifer paci. Videla som s nou Hry o zivot a moc sa mi to pacilo , uz sa neviem dvojky dockat 🙂)Azajtra idem do kina na Terapia laskou, aj tam hra 🙂) Inak Nadherne bytosti by som si hned kuk, ale u nas ich tento mesiac nedavaju, takze neviem. Citala som knihu a bola super...
@kavaapalma je to sice montaz, ale nehovor mi ze by sa k sebe nehodili 😉
@nini78 ano, v Hunger games bola super, aj na Terapia laskou sa chystam, ale v KE je este stale chripka, bojim sa ist do kina v takom obdobi, plus u nas doma sa stale nieco toci dookola 😖
ale aby som sa vratila k teme...Kristen ma zrejme radsej starsich a zenatych 😕 🤐
@kavaapalma Oscars 2013 budu 24.2.2013
@gabika7706 ja sa uz neviem dockat kina... Som dlhsie nebola vonki a normalne mi to chyba.
@gabika7706 takze neskutocna kravina to bola, netusim za co to moze mat 8 nominacii na oskara :-P
@nini78 hm, ani v SME na to nebola nejako extra pozitivna recenzia, tak som o to viac zvedava, ake to bude. Bradlyho ja moozem 🙂
@gabika7706 ja tiez, ale taketo nieco som uz dlho nevidela... Skoro cely film sa hadali , cvok haus jak vysity...
@nini78 tak Terapia.... 🙂
@gabika7706 no ved hej,,, ;-D
bulvar mu strieda frajerky jedna radosť, sa to píše, ked je v australii a nakruca novy film 😀 😝
Baby, moj manzel je organizator roznych show a prave podpisal kontrat na hosta do jeho show a bude to
Steven McQueen zo serialu The Vamipre Diaries (ako sa to u vas preklada tento serial, Upirsky dennik ?)
Bude mu robit cely vikend osobneho asistenta 😎 🙂 Ja si z neho teraz robim srandu, ze bude robit "upirovy poskoka" 😀
@digysa super,potom prezrad nejake pikosky,ak budes moct. @nini78 @gabika7706 ja ju nemozem,nemam proti nej nic,ale nesedi mi nijako raz k nemu. To uz radsej ja ako ona. Z tych filmov,co ste spominali som nevidela ani jeden. A Kristen nie je na starsich,podla mna je vsetko o reklame a bulvari.
@kavaapalma Pokusim sa, aby manzel urobil fotku, kde drzi cedulku...s nadpisom " For all my fans in Slovakia".... 🙂
@kavaapalma ved uvidime casom s kym skonci...Inak Blayova a Qhuinnova kniha nebude tento rok zevraj prelozena do cestiny... :-/
@nini78 A je uspesny? Takze on je proti tym trom? (bratia a sestra?) Napis mi o co sa tam jedna..... My to vobec nesledujeme, ale muz ma stale hucka, aby som to pozerala...a mne sa nechce... 😅 Vraj mu mam hovorit o com to je, aby sa s nim mal o com rozpravat,ked ho bude vyvazat po meste a z letiska a do hotela a pod...
@digysa on je Vlastne brat Eleny- z nej je teraz upir ja som teraz asi 5 dielov nevidela mam pokazeny pc ale
@gabika7706 to sleduje a strasne ma stve ze zaostavam... Ja neviem co take by si chcela vedie?
@nini78 to je skoda,lebo som velmi zvedava,ako bude opisany ten ich milenecky vztah. Ci nakoniec predsa len skoncia spolu,alebo sa do toho votrie nejaka zena.
Baby, a citate niekto Anita Blake series? (Laurell K. Hamilton)
@nini78 Toto je ono: http://www.martinus.sk/?uItem=125164
mne sa to velmi paci, hlavne prve diely..... upiry, vlkodlaci, zombie.... kriminalne zapletky....
@gabika7706 vyzera to tak ze budem kupovat n ovy pc... Odyslo tam viacej veci ako sa rozobral ☹ Ved ja som citala ze riesite ci to zomrel on... Ja to asi stiahnem do mobilu...
@nini78 😒 tak to je neprijemne, my sme vcera menili zakladnu dosku, procesor a neviem co este, investicia nejakych 400€ ...Ale snad to uz teraz pojde bez problemov. Este na tom Vl nieco robi, tak som tu malo.
@gabika7706 sak toto ja som uz do neho vrazila 100 eur a furt nic, taze staci za 400 eur mam novy laptop...moj by chcel zostavu ale miesto na nu je len v spalni a to ja nechcem...
@gabika7706 @digysa @nini78 digysa waaaw super 🙂 ja som teraz nejake 3 časti pozadu, ale čitala som, že Jeremy zomrel, tak teda uvidime, či sa vrati, aj mne sa páči 🙂
@mihanka ja to uz hodne dlho nesledujem a jak vas tak citam,tak mam co dohanat.

@nini78
@kavaapalma vsak ta Jennifer (Lawrence) by bola fajn, nie? 🙂 Aj pekna je, aj obliect sa vie, aj ten usmev je viac prirodzeny ako od Kristen, akurat je o nejake 4 mes od nej mladsia 🙂 Vsak uvidime o tyzden, kto bude koho "sprevadzat" na Oscaroch