Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 dííííky 🙂 a tam by ty titulky večer měly být teda? sem jak tatar 😀 😝
@bella.cullen. no to by bolo supéér, tak som sa do toho začítala, a teraz keď to malo biť najlepšie, tak to skončilo 😒 , ale snaď to bude pravda 🙂
@bella.cullen. a to ako tiež napísala Meyerová?
@nini78 jo je to od Meyerové, taky semi to líbilo 🙂 tak snat to bude brzy na netu
@bella.cullen. diki moc, normálne si ma potešila 😀 😀 😀
@nini78 tak to jsem ráda 😀
@bella.cullen. prej kolem 20:00 hoďky, mně by se teda hodily i dřív 😀
já se picnu 😝 tak jsem neodolala a alespoň jukla zda mám správnou verzi a narazila jsem zrovna na scénu jak K. říká D. že ho nemilovala.........chudáček jak se tvářil ☹ ☹ a titulek už je 70 %, třeba to bude dřív 🙂
@zuzik.3 pak písni až budou ty titulky, se nemůžu dočkááát 😵
@bella.cullen. : a kde je to tam prosim ta? posli my link, please. 🙂 🙂 🙂 🙂
@gina333 The.Vampire.Diaries.S02E01.HDTV.XviD-LOL.avi tady to jsem stahovala
@zuzik.3 ještě se nemůžu dočkat T-blood posledního dílu 3 série....že Erik neumře 😒 😢
poslední díl bude v pondělí a to zda Eric umře nebo ne se dozvíš v IP 😉
@zuzik.3 dík za info, a bude ještě čtvrtá série???
@bella.cullen. jasně, ale pochybuju o kvalitě....trojka se rozběhla docela slušně a potom kde nic tu nic 😝
@zuzik.3 ale nebyla ta troka nák špatná, lepší jak dvojka....a to už ten poslední díl bude v pondělí ke stažení? se taky nemůžu dočkat 😀
@bella.cullen. snad jo, já jsem to vždycky stahovala v pondělí a teď se to posunulo kvůli svátku
@bella.cullen. : uz som to aj stiahla, cakam na titulky. 🙂 😉
@gina333 no tak už jsme tři co čekáme na titulky 😀
myslím, že je nás víc 😀 nějak se to nehýbe, snad to stihnou než se můj vrátí z práce 😠
zdá se, že stránky VD klekly 😒 ....vypadá to, že titulky jen tak nebudou
tak konečně, po takové době a rozhodně to stálo za to........bomba 😵
Ja uz to mam stiahnute ale vecer som to nestihla pozriet, MM odchadza do zahranicia tak sme sa balili. Takze ma to caka az dne ked mala pojde na obed spinkat. 😉
@zuzik.3 tak už máš titulky????? VD stránky jsou pořád nedostupné....už se na to taky klepu 😝
@bella.cullen. : ja uz som mala titulky vecer o 22:00 😉
@gina333 a kde??? dej mi prosím link

@nini78 jo jen 12 kapitol, ted jsem zase četla že to má prý už dopsaný....tak nevím