Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 už je mám sem je našla sama 😀 až prcek usne budu koukat se těším.
@bella.cullen. : rada by som ale neviem odkial to manzel stiahol, prave somto dopozerala, je to perfektne. 🙂
no, aj som dumala, ze si pozriem vsetko co ste tu v poslednej dobe pospominali, ale uz mam taky gulas z toho, ze neviem co je co, nejak sa nechytam 😀 takze asi si pre istotu nepozriem nic 🙂
Já teď dokoukala VD a supéééér 😵 😵 ta Ketrin to jé čůza 😠
@zuzik.3 kdy má být další díl? zase v pátek??
@bella.cullen. je to každý pátek.......ano ano, je to neskutečně dlouhá pauza 😀 asi se podívám znova na ten první díl. Jsem se soustředila na titulky a teď se zaměřím na postavy a především na Damona 😵
@gina333 @zuzik.3 @bella.cullen. ved toho sa bojim, ze sa na to namotam a budem mat dalsiu uchylku 😀
ale tak sa mi zda, ze si to dnes asi predsalen stiahnem a kuknem 😉 ...
i já mám v plánu to zkouknout ještě jednou VD nejlepčejší 😀 😀 😵 už teď se nemůžu dočkat pátku
@cruela jen si to stáni, takových upířích úchylek není nikdy dost 😀 😀 😉
inak, vcera som bola este kupovat dcere do skoly nejake zosity a pri pokladni mali pera a ceruzky s Bellou a Edwardom.. no a hadajte, ci som odolala a nekupila som to? 😀 jasne, ze to mam doma 😉
no a v galanterii mali vo vyklade nejake navliecky na periny, tak som kukala, ze ci tam nemaju aj s temou Twilight... decka sa na mne pekne bavili 😀 ale mne nic nebrani aby som si kupila navliecky s Edwardom, kedze v posteli spavam sama 😉 takze mozno napisem Jeziskovi
@cruela : ja som vcera videla v darcekovom obchode taky privesok s Edwardom, neviem ci je tam cokolada, alebo nieco ine, musim to preskumat, nedalo sa my vojst dnu, lebo su tam vysoke schody a na okoli nebolo nikoho kto by my s kocikom pomohol. 😉 My mame vsetky skolske pomocku a la Eclipse, este aj ciernu gumu. 😀
@gina333 hej, viem, ze tvoja dcerka je do skoly kompletne vybavena v style Eclipse 🙂 ja sa musim premahat, aby som tiez vsetko nepokupila...
a este som sa zabudla pochvalit mojim poharom.... boli sme raz v kine a mali tam nejake Twilight menu - drink a pokance za skoro 5 eur, ibaze ten drink bol v pohari, na ktorom bol bud edward, bella alebo jacob... samozrejme ze pohare s edwardom uz boli vypredane, tak mam aspon bellu 🙂
Ahoj holky 🙂 teď jsem zkoukla první díl druhé série VD a jsem nadšená 😵 takže hned hlásím, že na ulozto je to už i s vloženými titulky 😉 už se nemůžu dočkat dalšího dílu, pže jsem tomu seriálu úplně propadla 😅 😵
ach joj, tak uz to stahujem 😅 len mi este povedzte, kolko je toho serii, kolko casti? bo jak som kukla na uloz.to tak maximalne tam je po prvu cast druhej serie, je to vsetko?
@cruela http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... tady máš celou první sérii 22 dílů, a první díl druhé série je na ulož.to
@bella.cullen. dik, taham to uz z uloz.to a prave si prve tri casti davam na kluc a idem si to pozriet... som zvedava, ake to bude, potom sa podelim 😉
@cruela tady si to můžeš zkouknout hned online, nemusíš nic stahovat, tak dej pak vědět jak sa páčí 😀
@bella.cullen. aha, dobre vediet, ze tam si to mozem hned pozriet 😉 len ja pozeram po kuskoch, jak mam chvilami cas, takze radsej to stahujem... akurat som si pozrela asi prvych 5 minut, uvidime co z toho bude
ahojte baby, musim sa k vam pridat s maniou o VD a Twilight 😉 aj ja som na to strasne namotana, knizky vsetky zozrate a tiez som vcera pozerala 1.cast druhej serie ale bez tituliek, asponze mam nejake zaklady anglictiny 😀 uz som si tiahla titulky tak to omrknem znova aj s titulkami, mali ste ma vidiet ako som salela ze to ete nemam 😀 drahemu zo mna vstavali vlasy dupkom 😀
@s.i.m.k.a1 vitaj v nasom klube 😉 😉 mna zaujala tvoja veta, ze mas zozrate vsetky knihy... ja teraz zasa citam TW 4 a nechala som si knihu na gauci, kde vyskocil moj pes a aj ten sa pustil do citania a okusal mi kopletne dva rohy knihy - obal aj listy... 😠 takze aj moj pes zere Twilight 😀
@s.i.m.k.a1 :moj drahy sa my vysmieva tak, ze vzdy ked si sadne k mojmu notebooku zmeni my pozadie. Mam tam totiz RP a on ho vzdy vymeni za jeho hroznu karikaturu, no chlapi. 🙂 🙂
@cruela : spravna rodinka ked uz aj pes zerie TW

taky jsem měla titulky už včera, počkej já to najdu