Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 už je mám sem je našla sama 😀 až prcek usne budu koukat se těším.
@bella.cullen. : rada by som ale neviem odkial to manzel stiahol, prave somto dopozerala, je to perfektne. 🙂
no, aj som dumala, ze si pozriem vsetko co ste tu v poslednej dobe pospominali, ale uz mam taky gulas z toho, ze neviem co je co, nejak sa nechytam 😀 takze asi si pre istotu nepozriem nic 🙂
Já teď dokoukala VD a supéééér 😵 😵 ta Ketrin to jé čůza 😠
@zuzik.3 kdy má být další díl? zase v pátek??
@cruela Vampire Diariez si zkoukni, je to super 😵 😵 to musíš vidět 😀
@bella.cullen. je to každý pátek.......ano ano, je to neskutečně dlouhá pauza 😀 asi se podívám znova na ten první díl. Jsem se soustředila na titulky a teď se zaměřím na postavy a především na Damona 😵
@gina333 @zuzik.3 @bella.cullen. ved toho sa bojim, ze sa na to namotam a budem mat dalsiu uchylku 😀
ale tak sa mi zda, ze si to dnes asi predsalen stiahnem a kuknem 😉 ...
i já mám v plánu to zkouknout ještě jednou VD nejlepčejší 😀 😀 😵 už teď se nemůžu dočkat pátku
@cruela jen si to stáni, takových upířích úchylek není nikdy dost 😀 😀 😉
inak, vcera som bola este kupovat dcere do skoly nejake zosity a pri pokladni mali pera a ceruzky s Bellou a Edwardom.. no a hadajte, ci som odolala a nekupila som to? 😀 jasne, ze to mam doma 😉
no a v galanterii mali vo vyklade nejake navliecky na periny, tak som kukala, ze ci tam nemaju aj s temou Twilight... decka sa na mne pekne bavili 😀 ale mne nic nebrani aby som si kupila navliecky s Edwardom, kedze v posteli spavam sama 😉 takze mozno napisem Jeziskovi
@cruela asi navštívím papírnictví 😀
@cruela : ja som vcera videla v darcekovom obchode taky privesok s Edwardom, neviem ci je tam cokolada, alebo nieco ine, musim to preskumat, nedalo sa my vojst dnu, lebo su tam vysoke schody a na okoli nebolo nikoho kto by my s kocikom pomohol. 😉 My mame vsetky skolske pomocku a la Eclipse, este aj ciernu gumu. 😀
@gina333 hej, viem, ze tvoja dcerka je do skoly kompletne vybavena v style Eclipse 🙂 ja sa musim premahat, aby som tiez vsetko nepokupila...
a este som sa zabudla pochvalit mojim poharom.... boli sme raz v kine a mali tam nejake Twilight menu - drink a pokance za skoro 5 eur, ibaze ten drink bol v pohari, na ktorom bol bud edward, bella alebo jacob... samozrejme ze pohare s edwardom uz boli vypredane, tak mam aspon bellu 🙂
Ahoj holky 🙂 teď jsem zkoukla první díl druhé série VD a jsem nadšená 😵 takže hned hlásím, že na ulozto je to už i s vloženými titulky 😉 už se nemůžu dočkat dalšího dílu, pže jsem tomu seriálu úplně propadla 😅 😵
@bella.cullen. kde sa to dá stiahnuť?? dik 😉
ach joj, tak uz to stahujem 😅 len mi este povedzte, kolko je toho serii, kolko casti? bo jak som kukla na uloz.to tak maximalne tam je po prvu cast druhej serie, je to vsetko?
No diky za odpoved. Už som si to našla.
@cruela http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... tady máš celou první sérii 22 dílů, a první díl druhé série je na ulož.to
@bella.cullen. dik, taham to uz z uloz.to a prave si prve tri casti davam na kluc a idem si to pozriet... som zvedava, ake to bude, potom sa podelim 😉
@cruela tady si to můžeš zkouknout hned online, nemusíš nic stahovat, tak dej pak vědět jak sa páčí 😀
@bella.cullen. aha, dobre vediet, ze tam si to mozem hned pozriet 😉 len ja pozeram po kuskoch, jak mam chvilami cas, takze radsej to stahujem... akurat som si pozrela asi prvych 5 minut, uvidime co z toho bude
ahojte baby, musim sa k vam pridat s maniou o VD a Twilight 😉 aj ja som na to strasne namotana, knizky vsetky zozrate a tiez som vcera pozerala 1.cast druhej serie ale bez tituliek, asponze mam nejake zaklady anglictiny 😀 uz som si tiahla titulky tak to omrknem znova aj s titulkami, mali ste ma vidiet ako som salela ze to ete nemam 😀 drahemu zo mna vstavali vlasy dupkom 😀
@s.i.m.k.a1 vitaj v nasom klube 😉 😉 mna zaujala tvoja veta, ze mas zozrate vsetky knihy... ja teraz zasa citam TW 4 a nechala som si knihu na gauci, kde vyskocil moj pes a aj ten sa pustil do citania a okusal mi kopletne dva rohy knihy - obal aj listy... 😠 takze aj moj pes zere Twilight 😀
@s.i.m.k.a1 :moj drahy sa my vysmieva tak, ze vzdy ked si sadne k mojmu notebooku zmeni my pozadie. Mam tam totiz RP a on ho vzdy vymeni za jeho hroznu karikaturu, no chlapi. 🙂 🙂
@cruela : spravna rodinka ked uz aj pes zerie TW

taky jsem měla titulky už včera, počkej já to najdu