Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
fresbee - válerii já nikdy neviděla, ale zato mě vždycky dostanou Ptáci. Ty nám pouštěli na fakultě v prváku hned v prvním semestru a všichni neotrkaní budoucí filmoví kritici jsem seděli jak přimražení a jen zírali 😀
před Vánoci jsem dočetla Stmívání a předevčírem koukala na film, knížka je nádherná, film už o poznání méně, ale pořád dobrej...včera jsem jukla na Nový měsíc a už se těším na knížku, pro mně určitě knížka větší zážitek ač nejsem nějaký mega čtenář, tak twilight mně teda dostala a hltala jsem to každý večer 😀 , chtěla bych si ji přečíst i v aj, dá se to tady někde sehnat??? Nevíte někdo???
inak k avatar - krasne a trosku mi to aj pripominalo online hru lineage... tam su tiez taketo postavy resp velmy podobne 🙂
Ahoj, přidávám se k Vám, taktéž miluju filmy o upírech 😵 Twilight jsem viděla snad 10x, New moon jednou, možná si ho někdy pustím ale nenadchlo mě to. Knížky jsem taky četla, mě naopak moc nebavily, někdy mě to přišlo moc přeslazené a zdlouhavé. Ale taky jsem u toho ležela skoro od rána do noci 😀
Moonlight,tam se děj nějak moc nevyvíjel, každá epizoda o něčem jiném a upíři už dost moderní, pro krev si chodí do márnice a pijí ji brčkem ze skleničky, proti sluníčku stačí brýle 😀......., ale líbilo se mi to.
No a TB, tam mi už od začátku nesedl Bill ani Sookie a taky ty jejich upíří zuby 😒 Ale na třetí sérii se těšim.
A teď mám rozkoukaný nový seriál The Vampire Diaries, to je něco jako Twilight, tam mě zase vadí Stefan, přijde mi hrozně prkenný, naopak Damon 😵 😵
Ahoj,
tak já jsem Stmívání viděla taky mockrát, druhý díl ještě ne...ale k Vánocům jsem dostala všechny 4 knížky, tak už čítám 😉
ahojte baby,
nemate niekto z vas DVD Twilight? rada by som si kukla 1. cast.. Piste do IP, diky 😵
lilian pozri si , na piratskych.. strankach a zadarmo.. 😉
erika.. uuhaaa.. tak to ja neovladam 😅 ☹
ahojte,
tak Twilight sága ma fakt dostala... taká tínedžerská romantika, to o upíroch bol len bonus 😉 ale bavilo ma to. aj keď mám už dávno cez 25 😉
ale aj True Blood 😉 páči sa mi tam tá rozmanitosť postáv. aj ke%d celkovo je to také trošku jednoduchšie. ale je tam už aj sex a násilie, čo je priepastný rozdiel oproti romantickému Súmraku a jeho pokračovaniam...
nevedela som vydržať, kým to budú dávať na HBO (raz týždenne), tak som hľadala a hľadala a na iserialy.sk nájdete obe série. 😀
Upírske denníky som ešte nevidela, mám doma knižky... mno, tie neboli nič moc. dám šancu aj seriálu?
ale čo sa mi páči asi najviac, je séria kníh, kde je hlavnou postavou Anita Blaková. čítala som teda len knihy (existuje asi aj komix a film?) autorka sa volá Lauren K. Hamiltonová. kníh je však dosť veľa (v angličtine. do češtiny sa ešte len pregladajú postupne).
mám pocit, že je to ako seriál - čo kniha, to iná zápletka, vražda,ktorú Anita pomáha vyriešiť, pritom sa vyvíja aj ona, aj jej ľúbostný život - rozhodovanie medzi upírom a vlkodlakom má grády... úplne ma to pohltilo, pretože je to akčnéééé!
ale miestami sa v jednotlivých dieloch autorka aj opakuje (oblečenie, zbrane, počasie... atď), takže ich nemusíte čítať rad za radom. ale miestami aj cynický humor. a najmä som túžila vedieť, ako to bude pokračovať... 😝
Zatiaľ do série patria tituly Guilty Pleasures (1994, Provinilé slasti), The Laughing Coprse (1994), Circus of the Damned (1995), The Lunatic Cafe (1995), Bloody Bones (1996), The Killing Dance (1997), Burnt Offerings (1998), Blue Moon (1998), Obsidian Butterfly (2000), Narcissus in Chains (2001), Cerulean Sins (2003), Incubus Dreams (2004), Dance Macabre (2006), Micah (2006), The Harlequin ( 2007), Blood Noir ( 2008).
a aj Kulhánkovi Vládci strachu sú tiež niekde na webe.
http://ebooks.webovastranka.cz/link/477/229
a skús sa tu (Knihovna Fantasy, Sci-Fi & Horor 1) pohrabať...
http://kuknito.tv/search/Súmrak(tit).html
lilian, nasla osm ti jednotku tu si chcela ze??
tak si pozri. neboj virusi tu nie su, len klikaj kao ti hovori. vsetko pekne pozeranie, ak chces dvojku tak si ju na tejtop stranke moze stiez pozriet.. 😉
erika - to je supeeeeeeer!!! diky 😵 Zas som o nieco mudrejsia 😉
nemas zaco poznam ich vela.. 😉 ale na tomto nemusis stahovat ale len rovno pozerat. 😉
Ahojte "upiračky" 😎 , som rada, že niekto otvoril takúto temu! Ja som vždy mala rada tekúto tématiku - Buffy, Interwiu s úpirom a po prečítanie Twilight som úplne zedwardovana! Môj priateľ noemále žiarlil na Edwarda, keď som to čítala (2x všetky štyri)!!! Ale je to super! Tak som rada, že je s kým v 25ťke o mojej "úchylke" pokecať!
ahojky,
našla jsem toto téma náhodou, ale můžu Vám říct, že sága Stmívání mě strašně dostala. Viděla jsem oba filmy a čtu druhou knihu New moon. A je to prostě super!!!! Doufám, že dopíše i tu pátou knihu!
ahojky tak já jsem taky hin z twilight, knížky jsou fakt super, a film stmívání na to bych mohla koukat pořád, nový měsíc mě tak nenatchnul ale taky dobrý...a Edward je nááádhernej 🙂 jééé miluju upíry 😀 😝
ona má být pátá kniha????? no to by bylo super 😀
Ahoj máš rada seriál The Vampire Diaries?
Tak určite navštív prvú a zároveň novú slovenskú fan stránku,
kde nájdeš veľa info o a aj každodenné
novinky o Upírskych denníkoch.
vampirediariessk.webs.com 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Sumrak a cela ta saga je uzasna,mam precitane vsetky 4knihy a po dvakrat a stale ma to fascinuje...u mna jednoznacne No.1 a samozrejme do Edwarda som cela hotova a to nie som pubertacka,ale mlada zena po tridsiatke 😀
asi kazda by chcela stretnut takehoto chlapa,ktory by ju tak miloval,bol jej verny,odhliadnuc od toho,ze je upir...
videla som aj true blood tiez dobre , pockam si na tretiu seriu,ale na Twilight sa to nechyta...je to samozrejme celkom iny pribeh...
Ahujky Lidičky NemoOhli by ste Mi doporučit nákej pěknej serial nebo film o Upírech... Áá Moon light sem viděla užásnej serial a upírsky deníky táky... Áá neznátě Nákej Děkuju Moc.. 🙂
napadá mě True Blood nebo Being human
Tie,čo ste čítali Twilight
baby,potrebujem obal na knihu-mala som požičanú a obal malá roztrhala.
kúpim obal aj s knihou alebo aj bez nej -ako chcete. Jedná sa o Twilight dvojku - NOV
Díky
onedlho je premiera tretej casti tesim,velmi sa tesim,uz som videla aj uputavky...
no ani3012 velmi ti nepomozem ja svoje urco nepredam...ak ti s tym nik nepomoze tak ti neostava nic ine,len kupit novu knihu,alebo dufat,ze to ta dotycna osoba pochopi ak jej to vysvetlis...
@kavaapalma Ona už o tom vie,že obal je v keli,ale predsa ,mne by sa tiež nepáčilo,keby že mi niekto poškodí či úmyselne alebo neúmyselne mejakú vec. Ona mi aj vravela,aby som sa na to vykašlala ale vidím,ako sa o tie knihy pekne stará,tak už len preto 😉
ale veď keď nebude,tak teda kúpim novú-za chyby sa platí. 😝 😀
a trailer na trojku je tu: http://www.twilightthemovie.com/#/Splash 🙂 😵
vdaka hned idem kuknut 😉
v tom by se spinkalo, co 😵
nedočítám, jen jsem si všimla že zmiňujete Kulhánka. Tak v jeho knížkách jsou Upíři hlavně v Nočním klubu 1 a 2 a okrajově v Cestách krve 1 a 2 - 3 Kata nepsal Kulhánek.
Zlehka se tohoto tématu dotýká i Líheň 1 a 2 od Žambocha.
Ale nečekejte knihy typu alá Stmívání. Tohle neni romantika, ale zlatej českej humor a 100 mrtvol na stránku beze špetky romantiky 😉

saska to bolo pred tym len mimo temu.. 😉