Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. jejda, já už si to nepamatuju, už je to hodně dávno. Ty je máš odkud?
tak jsem se po nějakých dívala a myslím, že jsem je stahovala z titulky.com, je jich tam nejvíc, třeba od každého dílu 2,3 i 4 možnosti tak zkus, které sedí na tvou verzi.....
@zuzik.3 já to stahovala přímo Moonlight titulky, a včera jsem stahovala jinde a zase to nesedí...se s toho pos... 🙄 ješte kouknu na ty titulky.com, dííky
@bella.cullen. skus stiahnut inu verziu moonlight. ja osm tak stiahla twilight - zatmenie a ziadne titulky mi nesedeli az mi manzel povedal, ze mam skusit inu verziu filmu. a bolo to v tom 😉
@s.i.m.k.a1 nojo ale na ulož.to byla jen tahle...snad 😒
ach jo, stahovala jsem to 2 dny, znova se mi nechce, tak se kouknu po jinejch titulkách,
@zuzik.3 od kud to máš ty? taky z ulož.to?
@s.i.m.k.a1 no je tam toho, víc ale nevím co stahovat, teď jak to je jiný se v to PRD vyznám 🙄 😒
tradááá už se mi podařilo do třetice všeho dobrého, najít správné titulky 😵 dnes bude upíří večer 😀
@nini78 mnaam 😵
@gabika7706 mi hovor 😅
na první je zlatý 😵 a na ostatních....že by rozmazaný 😀
@bella.cullen. boli to iba také malé náhlady, ale neboli také rozmazané, asi som to zmrvila 😅 Ale aj tak...
@nini78 nevadí 😉 i tak pěkný pohled pro oči 😵
@nini78 koukni o dvě sránky do předu...to je něco, tam je úžasnej 😵
joj, na zjedenie tam je 🙂 u nas som tento kalendar nevidela, skoda, su tu krajsie zabery ako na tom druhom. 😉
ahojky mimozky už stahuju VD 😵
tak jsem VD jen letmo skoukla a ty vo*e bude to mazéééc 😵
@bella.cullen. : ved nedrazdi dopredu 😀 ja som videla iba ukazky na FB, ale zda sa my ze Damon sa prizna Carolinej mame ze je upir. 😉
@gina333 no a já vim co ona na to 😀 a nejen to.............................................. 😉
@gina333 a pak ještě strejda vlk a Katrin???!!!! to jsou věci.....
@gina333 tenhle díl bude asi hodně napínavej, už aby byly titulky
@bella.cullen. taky jsem letmo kukla a taky vím co šerifka na to 😲 😲 😲 dál jsem se nedívala, ale věřím v dobrý konec.......musím se zaměstnat, vypnout pc, aby mě nelákalo se na to podívat bez titulků .......ale bude to mazeeeeec 😲
@zuzik.3 to bude mazec, hlavně strejček Vlk a Katrin 😅 😕 😨 nák vlkoušovi začínám přicházet na chuť 😵 a určo bude dobrý konec
http://www.martinus.sk/?uItem=85767 nemam este docitane, som niekde v polovici, ale je to super kniha, odporucam 😉
@gabika7706 jéééj tak to by mohlo být fajnes, nevíš jestli je i online????
@gabika7706 teď koukám on je asi i film???
@gabika7706 : vyzera to dobre, ked ja by som kupila kazdu dobru knihu, ktora je na Martinuse. len tie ceny 😒 😠

@zuzik.3 myslíš že pomůže když si je stáhnu jinde?