icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela
@gina333 😀 🙂 ale proč ne 😉

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela oni ty upíři jsou všichni hezký, z Moonlight..Mick st. John..sexy 😵

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. najprv dopozeram VD, potom sa pustim do Moonlight... kedze k tomu nie su titulky, skusim to pozriet bez nich, ze ci zvladam tu aglictinu.... inak, VD bez titulkov ani pozerat nemozem, tak strasne rychlo a vela rozpravaju, ze nestiham... TW uplne v pohode anglictina, ale VD katastrofa 😖

bella.cullen.
9. okt 2010
bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela titulky si stáhni na titulky.com tam jsou a seděj

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. toto mi robis asi naschval.... ked som teraz videla tohto fesaka, uz asi nevydrzim odolavat, budem to musiet pozriet hned... na parada...
😀 😀 😀

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. hej, ja viem, ze su tam titulky, ale potom len citam a nepocuvam... radsej skusim bez titulkov, nech si precvicim english... ale ak nebudem vediet o com tocia, potom stiahnem aj titulky...

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela 😵 😵

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela já bych to bez titulků nedala, ani náhodou, ve filmu má delší vlasy jako na tý první fotce, ale jako upír vypadá docela strašidelně, zubiska špičatý, oči uplně světlí a kruhy pod očima

bella.cullen.
9. okt 2010

😵

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. no na tej strednej je uuuuuuzasny!

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela na tý první taky 😵

andreasek82
9. okt 2010

ahoj holky, my ted s manzou koukame vzdycky v pondeli na pravou krev - upirsky serial na ct2 😨 docela dobry 😀

bella.cullen.
9. okt 2010

@andreasek82 ahojky pravou krev už mám za sebou všechny tři série, lepší jsou Vampire Diaries nebo Moonlight, nejlepší je samo Twilight 😵

andreasek82
9. okt 2010

to bella: diky za tipy 🙂 jsem teprve zacatecnik, takze i ta prava krev me chvilema dost desi 😀

bella.cullen.
9. okt 2010

@andreasek82 no Twilight to je spíš romantika 😵 VD jak takž taky nic děsivýho ale Pravá krev to je jiná...

cruela
9. okt 2010

@andreasek82 bacha na nasu bellu, to je maniak na vsetko co sa upirov tyka 😀 ta ma prelusknute asi uplne vsetko co sa upirmi len mihlo, vsak bella? 😉

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela to říká ta pravá 😀 😀 mimozka

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. hej, som mimoza, ale nevladzem dopozerat ani VD, ty mas uz prelusknute aj moonlight a ako som sa prave dozvedela tak aj TB, definitivne som z teba odpadla 😉

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela no i když viděla jsem toho víc jak ty 😀

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela no jo ale když mě to baví, já musím mít všechno hned, a cože vysedáváš na konovi místo abys koukala na VD?????

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. dobre hovoris, mala by som pozerat... ale deti mi este nespia a ja upravujem fotky, co som fotila jednu malu... ak vydrzim, dnes este aspon jednu epizodu pozriem 😉

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela tak to jo, já stejně koukám když spí hlavně malej, musím na to mít klid a ted asi pujdu koukat na Ať přijde ten pravý, gabika dala tip 😉

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. to si ja nepozriem, kedze som pochopila, ze to je horor a to ja sa strasne bojim

bella.cullen.
9. okt 2010

Erik z true blood...hmmm 😵

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela no doufám že se u toho nepo**** strachy 😀

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. ok, tak teraz rozmyslam, ze co je horsie - ci prezradzanie deja dopredu alebo davanie fotiek upirov zo serialov, ktore som este nevidela... 😀

bella.cullen.
9. okt 2010

pěkný cooo??? 😵

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. no ty si fakt potvora 😎

gabika7706
9. okt 2010

@bella.cullen. tak potom len napis, ci dobre, ci ne, ci strasne, ci sa da pozerat vobec, ale nepis, ako sa to konci, lebo nemam to este docitane 🙂