Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela no vidiš 😉 teď to budeme moct probírat 😉 a já nebudu muset držet jazyk za zuby 😀 😀 a VD dobrý žééé?? a jsi dobrá že si ten 5 díl necháváš na potom...to já bych asi nezvládla 😀 😀 😝 ...závislačka 😀 , no tak já už mám po 2 skouknutý 4 díly Moonlight 😅 ...MIMOZA 😝
ahojky🙂)) přidávám se k vám, já sem momentálně v háji neb nemám už na co koukat, viděla sem všechny díly všech seriálů a čekat vždycky na další VD:((( pomoc pomoc neznáte ještě někdo něco??🙂 Viděla sem samozřejmě Stmívání všechny díly, moc moc se těším na Breaking down, viděla sem True blood všechny série, díky téhle diskuzi sem přeci jen vyzkoušela Moonlight a nakonec se mi líbil nejvíc🙂) no samozřejmě VD taky dobrý🙂 mám absťák🙂))
vy jste se tu o tom Moonlightu tak rozkecali, že si snad pustím taky všechno znova, už je to pravda dávno co jsem to viděla a není na škodu si to připomenout 🙂
@ronie vítej mezi nás, je fakt, že by mohli natočit nějaké další upírské seriály a nejlépe na každý den jeden díl 😀 něco jako upíří telenovelu 😀
@ronie zdravim další mimozku 🙂 já mám vše skouknutý na 2x a moonlight se mi taky snad nejvíc líbí 😵 jedu taky po druhý 😀 mě se táák líbí Mick 😵 a Twilight ságu mám už tak okoukanou... 😝
@zuzik.3 Ta cena za lidskost je film nebo seriál, kolik je dílů, a fakt to stálo za prd? nemám na co koukat ...jo a co říkáš na poslední VD? hustý co???!!!
@ronie Kdyžtak koukni A't vejde ten pravý...není to špatný a je to zase něco jinýho, trošinku hororový
@bella.cullen. cena za lidskost je seriál, má dvě série, jedna má 6 dílů, druhá 8 dílů. Je to o třech kamarádech: upírovi, vlkodlakovi a duchovi (žena). Mě to moc nenadchlo, jako něco zajímavé bylo, něco ne......takže pokud máš čas a chuť tak se na to klidně podívej, třeba se ti bude zrovna líbit 😉
zkusim všechno🙂)))díky🙂 Já bych koukala taky znova, ale musela sem to mazat, máme zahlcenej harddisk🙂) Mě se Mick líbí ze všech úpírů taky nejvíc🙂)
@bella.cullen. ale třeba se mi to nelíbí kvůli tomu, že je mi nesympatický ten hlavní hrdina, upír 😀
cena za lidskost na Ulozto není:( resp. jesi není nějakej název english???
@ronie Being human v english, jdu na to juknout 😉
jakej Danon 😀 Damon 😀
@ronie je to na ulož.to pod anglickým názvem, už stahuju
tqak mě se líbí v pořadí: Mick a hned v závěsu Edward, pak ten z True blood(jak se bože menuje??🙂)), pak Damon, Stefan no a pak zbytek ve vedlejších rolích🙂))
aj mne sa teraz strasne paci Damon... a este sa mi paci Emmett z TW, joooj, ten je sladky
mě se nejvíc líbí moc, moc Mick a zaním Edward s Damonem a Stefanem a taky Eric a Bill...no říkám vše co má ostrý zuby 😀
@cruela a co Edward?...ty taková mrs. Cullen 😉
jo a ještě strejda vlkodlak 😀 ...Manson
tak pre mna je jednickou stale Edward, ale Damon mu statocne siaha na paty. 😀
@cruela tu máš blonďatýho Emmetta
@bella.cullen. no, Edward sa mi paci iba ten knizny, ale na pohlad je lepsi Emmet... aj ked ten sa mi viac paci v realnom zivote ten herec, jak ta postava 🙂
a strejda Mason... uuuuuuuu, od toho by som so teda tiez dala povedat 😀
@cruela ahá...mě se líbí Edward jako Edward Robko ani nééé 😕 strejda vlk se mi začal líbit až na druhý pohled 😵 ale teďka prostě vede Mick.... 😵
babyyy 🙂 keby sa aj ti chlapi o nas bavili tak ako my o nich ;)
@gabika7706 : no super, len aby to bolo dobre nadabovane. 🙂 ja najradsej pozeram filmy s titulkami, nasi vedia s dabingom niekedy odrovnat cely serial. 😉 Ale ako som to citala tak ja sa uz nezmestim do tej vekovej kategorie 😲 😀 tak som asi fakt mimon. 😵
@gina333 "....v sezóne 2009/2010 mal jeho priemerný americký divák vek 32,9 rokov" do toho priemeru sa hadam este vojdeme 😕
@gabika7706 : uprimne? ja uz ani tam nie 😠 😀
ahojky holky pomoc, začla sem jukat na Being human a dobrý díky za tip,ale nemůžu na uloz to najít 3.díl 1.série, kdybyste někdo našel ho\ďte prosím odkaz, mám tam kredity a nechci stahovat od jinud🙂)

@bella.cullen. @gina333 tak som si pozrela prve 4 casti 2.serie, tu vami ospevovanu piatu cast si necham na inokedy, nech mi potom nie je dlho 2 tyzdne cakat 🙂