icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
15. nov 2010

@bella.cullen. inak davaj si bacha - zas prezradzas dej 😉 mne to sice nevadi, ale Gabci mozno ano 😵

bella.cullen.
15. nov 2010

@cruela jj ona mě vždy napomínala 😀 🤐 tááákže pusa na zámek 😀 😀

gabika7706
15. nov 2010

@bella.cullen. @cruela 😎 teraz nenapominam, lebo co sa tyka VD, netusim, kedy sa k tomu dostanem, dovtedy aj zabudnem, co ste pisali, ale ked vidim, ze sa bavite o VD len zbezne prispevok prebehnem a nezamyslam sa, lebo sa ma to akoze netyka (zatial)

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

heh vy edwardovky 😀 😀 😀 ja ho moc nezerem, je fajn ale na Damona, Stefana a Erica nema 😀 😀 😀

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 😝

gina333
16. nov 2010

@gabika7706 : ved nebud labut,daj tomu Damonovi sancu. 😀 Ja som Edwarda postavila na taaaaaaaaaaaky vysoky piedestal v domnienke, ze ho odtial uz nikdy nikto nezhodi, a aha, akosi uz mu je tam tesno s Damonom ale zatial sa zmestia. 😉 🙂 🙂 🙂

cruela
16. nov 2010

@gina333 presne si mi to z huby zobrala 😀

gabika7706
16. nov 2010

@cruela @gina333 uvidiiime 😉
mimozy, mne sa tato fotka tak vryla do hlavy vecer, ze ... 😎 radsej som pozerala TB, kym som fakt nebola unavena na 100%

cruela
16. nov 2010

@gabika7706 na tej fotke je ozaj skvely - perfektny pohlad, sexi pootvorena pusa a to svalnate rameno... mnamiiiii 😉

bella.cullen.
16. nov 2010

@s.i.m.k.a1 ano přesně tak...si na to kápla 😀 Damon je Damon... Stefan je Stefan...se mi začal zase líbit 😵 a Eric je taky kus 😵 a Edward za nimi...a hlavně se mi znelíbil těma fotkama včera na FB 😝 ...červený plavky...chlupy v podpaží a spocená košile 😝 😀 😀 😀

bella.cullen.
16. nov 2010

....jinak je Edward jako taky krásnej ale jen jako Edward Cullen......jinak Robko ne ne neee

cruela
16. nov 2010

@bella.cullen tak sa mi zda, ze som ti ho znechutila ja 🙂 nevadi, aspon ostane mne, ja milujem aj Pattinsona 😵

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

@bella.cullen. aj mne sa paci iba ako edward, aj to len obcas 😀 😀 😀 predstavovala som si edwarda podla knih uplne inak.. skoda 😖 😀 😀 😀

bella.cullen.
16. nov 2010

@s.i.m.k.a1 tak já to nejdřív viděla než četla.....

bella.cullen.
16. nov 2010

@cruela jo jo jenom TY!!!!! 😝 takže ti ho přenechávám 😀 a můj je Damonek 😀 😀

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

ja som mala zozrate knihy a ani som nevedela ze sa nejaky film nataca 😀 😀 😀
@bella.cullen.

cruela
16. nov 2010

@bella.cullen dakujem 🙂
@s.i.m.k.a1 ja si tiez Edwarda predstavujem inak ako je vo filme, preto radsej knihy ako pozeram film... ale Pattinson sa mi lubi ako chlap a rada sa nanho pozeram.... a nevadia mi ani chlpy pod pazuchou, ci spotena kosela... ved to je znak, ze je to normalny clovek, co vasi chlapy sa nepotia a nemaju chlpy pod pazuchou? 🙂 mne osobne sa nepacia chlapi, ktori si holia telo, to mi pride take zzenstile 😖

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

@cruela heh mne je toto skutocne jedno pokial nesmrdi 😀 😀 😀 aj ja si radsej snivam o svojom vlastnom edwardovi 😀 😀 😀 je to jeden moj kamarat a strasne dlho mi trvalo prist na to, ze ved ja si vlastne jeho predstavujem ako Edwarda 😀 😀 😀

cruela
16. nov 2010

@s.i.m.k.a1 posli fotku toho kamarata 😉

bella.cullen.
16. nov 2010

@cruela no kdyby si viděla toho mího vocase ten je chlupatej až až a potíse taky až až.... 😀 😀 😀 a máš pravdu vždyt je Robko jenom člověk 😵 jsem mu asi ukřivdila ☹ chudáčkovi

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

toto je priblizne moj Edward 😀 😀 😀

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

som to zle odklikla a dala poslat bez foto :D

s.i.m.k.a1
16. nov 2010
cruela
16. nov 2010

@bella.cullen tak vidis 😀
@s.i.m.k.a1 kuknem to lepsie z domu, tuto to nevidim moc dobre.... ale tak s ami vidi, ze moj edward to nie je... moj ma dlhsie vlasy 🙂

bella.cullen.
16. nov 2010

@s.i.m.k.a1 pěknej Edward 😵 😵

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

@cruela 😀 😀 😀 kazda mame svoju fantaziu 😀 😀 😀 a svojho Edwarda 😀 😀

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

@bella.cullen. Dakujem 🙂

gina333
16. nov 2010

@cruela : aj ja mam radsej ked je muz muzny, mam radsej zarastenych ako takych oholencov, i ked Damon ma oholenu hrud ale to aby sme mu lepsie videli tie tehlicky. 😉 🙂 A Pattinson ako chlap je uchvatny, paci sa my aj vtedy ked ho odfotia paparazzovia, nie len ked je nastylovany v atalieri. 🙂 Ale mne by sa pacil aj vtedy keby mal cez hlavu prehodenu plachtu, no co mimoza jak vysita. 😀

@s.i.m.k.a1 : tvoj Edward je zlaty, pristane mu to babatko. 🙂

s.i.m.k.a1
16. nov 2010

@gina333 Dakujem, to je jeho syn 😉 mozno si predsavujem Edwarda tak, lebo tohto kamarata som vzdy chcela 😀 😀 😀

womenne
16. nov 2010