Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
tu su dioptricke farebne sosovky: http://www.top-cocky.cz/category/crazy-cocky-di...
ale pekne zlate cullenovske tam nie su, maximalne tak tieto: http://www.top-cocky.cz/product/crazy-cocky-dio...
tak to jsou super čočky 😀 😀 já jednou měla barevný modrý a není přez ně vidět barevně a byly i dioprický 😉 ale není přez ně vidět tak dobře jako přez normální čirý (není takový rozhled 😀 )a nandávat jdou dobře, jde o zvyk, já je nandám už i poslepu 😀 nosím je 12 let.....mě by se líbily ty vlčí, nebo ty úplně svělí...ale samozřejmě bych brala Cullenovský ale i ty červený 😀 😀
@cruela, @bella.cullen. a to sa da mat na kazdom oku cocku s inou dioptriou? Vobec sa v tom nevyznam, ale namotavate ma 😀
@gabika7706 no jasně že to jde!! to más na to pak pouzdro s barevním víčkem a to si pak musíš pamatovat kam si večer dala tu jinak dioptrickou, nebo máš na těch víčkách napsáno levá-pravá 😉
@bella.cullen. vdaka za info, tak mam o com premyslat (okrem myslenia na RP samozrejme)
@gabika7706 😀 😀 já bych se bez čoček neobešla...vidět v nich je uplně něco jinýho než v brýlích...to vidíš uplně ve 3D 😀 tak nějak...
@bella.cullen. presne ako vravis 😉 pamatam si, ako som presla z okuliarov na sosovky, bolo to super... a ked mi urobili oci a nemusela som nosit ani sosovky, tak to bolo uplne najlepsie 😀
@cruela tož to já se bojím operace, ty vo*e šmátrat do očí 😒 😒 brrr fuj...vím že to není cítit ale stejně.... 😝 😝 nejde mi FB 😕 co vám??
@bella.cullen. u mna FB v poriadku.... a operacia je uplne v pohode... je to trochu neprijemne a ten smrad spaleneho tkaniva je brutal, ale trvalo to len par sekund, tak sa to dalo zvladnut 😉
@cruela mě vůbec FB nejde..chjo 🙄 pořád mi to ukazuje problém s připojením 😒 musí to být nepříjemný i po operaci ne? sem háklivá na oči já bych se tam asi po... 😀
@bella.cullen. no, tie dva dni po operacii boli horsie ako samotny zakrok, ale tak sa zda, ze som to prezila 😀
a netrap sa, ze ti nejde FB, aj tak sa tam teraz nic moc nedeje... asi to bude tym, ze ty sa nevies pripojit 😀
@cruela no netrápím se ale se*e mě to.... 😠 no že bych se neuměla připojit?????hmmmmm..... 😕 😕 🙄 ale čím to...????
interenet nemůže zobrazit tuto webovou stránku....... 🙄
@bella.cullen. internet ti zjavne ide... tak skus restartovat pocitac a vyskusaj to znova, musis prist na FB a dat zas nejake nove fotoz 😀
@cruela tak to skusím restartovat a uvidíme......
hele, Robíka se jí zachtělo 😕 , ale má smůlu 😀
http://www.super.cz/clanek/43241-vignerova-liba...
že, pěkná drzost si o to říct 😠
u mě FB v pohodě .......
@zuzik.3 je to vtěrka jak hrom...a nechtěla by náhodou hrát Bellu ještě....
pořád se nemůžu dostat na FB sem znova restartovala PC a nic...mě jebne achjo!!!!!!!
@zuzik.3 pojď se přidat, máme na FB uzavřenou upírskou skupinu 😉
@bella.cullen. a co ti to robi? aku chybu to vypisuje?
@cruela pořád to diagnostikuje potíže s připojením, nelze zobrazit tuto webovou stránku
@bella.cullen. hmmm, dnes si asi proste mas dat pauzu od upirskeho klubu 😀 idem aspon ja nahadzovat dake fotky 😝
@cruela ☹ 😢 ach joooooo
@gabika7706 vidí cez ne úplne normálne, ten stred nie je farebný. A tuto sú nejaké dioptrické http://www.top-cocky.cz/category/crazy-cocky-di...
@nini78 ty čočky jsou super!!!! 🙂 🙂
@cruela nabeton sa to nezmeni,aj kebyze je taky zlaty a vymeneny v dalsich castiach VD nema ziadnu sancu,proste absolutne nie je moj typ,aj keby predomnou klacal na kolenach a sluboval mi hoc aj modre z neba,tak len by som ho odstrcila a isla za svojim milovanym Edwardom,ten je pre mna navzdy jediny. A co sa tyka knihy pri citani som si Edwarda predstavovala presne tak ako vyzera a s tou predstavou sa mi to ovela lepsie cita,je to moj unik do ineho sveta,aj ked to citam asi 5x. Miestami zacinam mat pocit,za mam rozdvojenu osobnost to moje druhe ja je Bella.
Mozte mi prezradit what is MMB nejake nakupy cez net,alebo co,nech som aj ja v obraze.

@cruela : ja mam vdaka operacii nastastie tiez za sebou okuliarove obdobie. 😉
@gabika7706 : okuliare som nosila strasne dlho a sosovky som si nikdy nevedela dat 😠 ale koli zlatym ociam by som sa to naucila urcite. 🙂