Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gina333 kráááásnýýýý 😵
já taky: 😀 😀 😵
No teda baby, vy ste uzasne s tyymi fotkami. 😀 😀
no teda Damon 😝 😝
@gina333
@bella_damon_salvatore 😵 😵 😵
@gabika7706 ráno to tu bude pekne preEdwardované, ale to je dobre 😉
@nini78 🙂
@dayanka co vyplazuješ 😝 na Damonka jazyk??????????????? 😀
dnes VD.....jupí 😵 😵 ale na ulož.to ještě nic 😒
@gabika7706 preboha Gabika to kedy vstávaš? My sa ešte len otáčame na druhú stranu 😔
hah vyplazujem lebo je cool 😀 😀 😝
dneska zas dalsi diel, uz sa tesim, ja to pozeram i s priatelom 🙂 🙂 ale vam poviem, podla mna ten Stefan sa s Kat nevyspi, to by bolo moc jednoduche 😀 😀 ale presne podla mojich predstav, aby sa potom Elena dala dokopy viete s kym 😝 😝
@nini78 ani sa nepytaj, celkovo mam v poslednej dobe dost blbe obdobie a do toho este Martin, asi to citi, velmi zle spi, takze dnes sme boli hore od 3.30 ...
@gabika7706 fúúúú, nezávidím, veď ja chodím spať okolo 1-2, a nie aby som o pol štvrtej vstávala 😝
@dayanka no proto!!!! 😀 😉
to víš že se spolu Stefan s Kačou nevyspí...budou hrát hry mysli, tak jsem to četla...Kača se mu dostane do hlavy...to ona dělává
a už stahuju VD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😵
@gabika7706 týbrdo to stáváte pěkně brzy...to já teprve 2-3 hodky spím 😕
@bella_damon_salvatore inak milujem tvoju fotku 🙂 🙂 proste tu herecku zboznujem a ked mi pises s nou, je to mile, jak niekedy keby mi ona odpisovala hehe 🙂 🙂
@nini78 ja tiez takto chodim spavat, teda teraz posledne tyzdne skor, tak o polnoci vacsinou, ale Martin bezne vstava medzi 5-6, uz som zvyknuta, ani jedno moje dieta nepatri k velkym spacom 😠 nastastie martin spi aspon cez den doma, Katka mi spavala len vonku v kociku za pochodu...
@dayanka 😵 😵
já ji teda nemusím..jako Elenu je to blbka krerá neví co chce.... 😀 sorry 😀
no teda fakt cudove fotky dakujem Bella Elena 😉 robis mi radost 😀
ja som svojmu povedala,ze keby aj sam Brad Pitt,ci Tom Cruise ci neviem kto slavny prisiel a klakol si predomnou na kolena,za ma chce,tak zvysoka na neho kaslem...ale keby prisiel Edward nie je co vahat.
@kavaapalma 😵 😵 jen pro tebe
Tak VD skouknutý jako dobrý...ale sem akorát nasratá, ten konec mě trošku vzal ☹ nesnáším tu štětku Rose...ještě že to má spočítaný 😀 😝 🙄 achjoooooooo další VD až 27.1. no mě jebne ale fakt 😠 😀
@bella_damon_salvatore : bolo to uplne superska cast, Damon moj najdrahsi zas bol taky kraaasny. 🙂 🙂 🙂 do 27. ma porazi bez neho. 😖 😖 😖 😖
@gina333 by to super díl....Damon♥♥♥ byl úžasnej, krásněj a jak se krásně choval k Rose až jsem jí záviděla 😔 😒 úplně jsem s toho byla nešťasná 😖 😀 😝 achjooooo ☹
@bella_damon_salvatore @gina333 uz vam niekto povedal, ze ste slahnute? 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐
@cruela no samozřejmě já to doma slyším pořáááád!!!! 😀
héééj to na FB jsem taky spokojená 😵 😵 to je naše skupinová terapie 😵 😵

Niečo nové 😀 😀 😀