Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gabika7706 preboha Gabika to kedy vstávaš? My sa ešte len otáčame na druhú stranu 😔
hah vyplazujem lebo je cool 😀 😀 😝
dneska zas dalsi diel, uz sa tesim, ja to pozeram i s priatelom 🙂 🙂 ale vam poviem, podla mna ten Stefan sa s Kat nevyspi, to by bolo moc jednoduche 😀 😀 ale presne podla mojich predstav, aby sa potom Elena dala dokopy viete s kym 😝 😝
@nini78 ani sa nepytaj, celkovo mam v poslednej dobe dost blbe obdobie a do toho este Martin, asi to citi, velmi zle spi, takze dnes sme boli hore od 3.30 ...
@gabika7706 fúúúú, nezávidím, veď ja chodím spať okolo 1-2, a nie aby som o pol štvrtej vstávala 😝
@dayanka no proto!!!! 😀 😉
to víš že se spolu Stefan s Kačou nevyspí...budou hrát hry mysli, tak jsem to četla...Kača se mu dostane do hlavy...to ona dělává
a už stahuju VD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😵
@gabika7706 týbrdo to stáváte pěkně brzy...to já teprve 2-3 hodky spím 😕
@bella_damon_salvatore inak milujem tvoju fotku 🙂 🙂 proste tu herecku zboznujem a ked mi pises s nou, je to mile, jak niekedy keby mi ona odpisovala hehe 🙂 🙂
@nini78 ja tiez takto chodim spavat, teda teraz posledne tyzdne skor, tak o polnoci vacsinou, ale Martin bezne vstava medzi 5-6, uz som zvyknuta, ani jedno moje dieta nepatri k velkym spacom 😠 nastastie martin spi aspon cez den doma, Katka mi spavala len vonku v kociku za pochodu...
@dayanka 😵 😵
já ji teda nemusím..jako Elenu je to blbka krerá neví co chce.... 😀 sorry 😀
no teda fakt cudove fotky dakujem Bella Elena 😉 robis mi radost 😀
ja som svojmu povedala,ze keby aj sam Brad Pitt,ci Tom Cruise ci neviem kto slavny prisiel a klakol si predomnou na kolena,za ma chce,tak zvysoka na neho kaslem...ale keby prisiel Edward nie je co vahat.
Tak VD skouknutý jako dobrý...ale sem akorát nasratá, ten konec mě trošku vzal ☹ nesnáším tu štětku Rose...ještě že to má spočítaný 😀 😝 🙄 achjoooooooo další VD až 27.1. no mě jebne ale fakt 😠 😀
@bella_damon_salvatore : bolo to uplne superska cast, Damon moj najdrahsi zas bol taky kraaasny. 🙂 🙂 🙂 do 27. ma porazi bez neho. 😖 😖 😖 😖
@gina333 by to super díl....Damon♥♥♥ byl úžasnej, krásněj a jak se krásně choval k Rose až jsem jí záviděla 😔 😒 úplně jsem s toho byla nešťasná 😖 😀 😝 achjooooo ☹
@bella_damon_salvatore @gina333 uz vam niekto povedal, ze ste slahnute? 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐
@cruela no samozřejmě já to doma slyším pořáááád!!!! 😀
héééj to na FB jsem taky spokojená 😵 😵 to je naše skupinová terapie 😵 😵

Niečo nové 😀 😀 😀