icon

Urieknutie. Čo proti tomu pomôže?

zabka60
21. jún 2011

ahojte babulky...dnes som bola uriieknuta v praci,bolo mi strasne zle,kolegyna mi povedala,ze sa mam postierat,skusila som,odgrgla a bolo dobre,ako keby sa mi vyjasnilo pred ocami...chcem sa vas spytat,ci ste aj vy nieco podobne zazili a cci poznate,ako sa robi ta uhlikova voda,co vravia,ze pomaha,ked je clovek urieknuty 😢 budem rada,ked sa tu rozbehne o tom diskusia,bo ja verim na take veci a chcem poprosit o radu,co pomaha 😉

Strana
z5
ppetinka
29. jún 2016

@ivka225 kto nezažije, nepochopí...

ppetinka
29. jún 2016

ivka 225 - ak by porobeniská a iné veci boli blbosti, tak by exorcisti neexistovali - nebolo by ich treba 🙂

ivka225
29. jún 2016

@ppetinka Ved ani neexistuju. Existuju iba podvodnici.

ppetinka
30. jún 2016

@ivka225 keď myslíš 🙂 Nebudem sa s tebou hádať na túto temu 🙂

alzbeti
13. aug 2016

Ja to robím takto: do pihára dám 3 čajové lyžičky vody, potrebujem k tomu 4 zápalky, jeden si zapálim nad vodou a stou druhou si spravím kríž a horiací koniec takto zlomím do vody. Takto spravím všetky štyri. Jednu lyžičku dám vypiť. S jedným prstom symbolicky umyjem oči ( z vnútra smerom von), ruky a nohy. Keď je urieknutie ostane vám viac vody ako ste dali.

kami48
27. aug 2016

@orgovanka moze byt aj cistec lesny?

tuusfatum
17. mar 2017

Skúste sa pomodlit ruzenec. To je ešte len sila.

neena29
23. aug 2017

@gir dobrý večer, mohla by som Vás poprosiť o kontakt? Vopred ďakujem.

lutija13
19. okt 2017

Baby, ziadny cistec,ziadna uhlikova voda,ziadne naramky.... aj ja a moja rodina si presla svojim az kym k nam do dediny nezavital exorcista. Svätenu vodu ma mat kazdy doma az nej sa napit,aj viackrat za sebou ak je silne urieknutie a tiez nou svätit vsetko co dostanete od osob u ktorych si nieste na istom... aj dom nou pokropit...

monika2525
2. dec 2017

dobrý deň, známa mi vravela že proti urieknutiu pomáhajú zápalky....zapalujú sa jedna od druhej(9zapaliek) a v duchu mám myslieť na toho koho chcem odrieknuť...ak padajú dole tak je urieknutý,a zapalujú sa dovtedy až kým všetkých 9 nezostane plávať na hladine?alebo ako?

colormoda
20. dec 2017

Žienky poraďte kľudne aj do IP co robiť ak je dieťa urieknute. Pripadne ak viete aj na diaľku niekto odrieknut 🙏Som už naozaj veľmi zúfalá.

katika312
23. feb 2018

@gir mozem poprosit kontakt na tu pani do sukr spravy?dakujem

peter2404
23. feb 2018

@colormoda
treba ist okamzite psychiatrovi, to je jedine riesenie ktore funguje, ver mi

apatya
24. júl 2018

@bylinkaa jasne cirkev, institucia, v mene ktorej sa upalilo a zabilo xy ludi a ty sa tu ides ohanat touto mafiou, super, si jednicka

norulakp
24. júl 2018

treba pomlet vysusenu zabu, idealne ropuchu, do toho 2 oci z mloka a byci penis. Vsetko pomliet a jest po cajovych lyzickach. Zarucene pomoze.

biela_sova
24. júl 2018

@mamickaaa Velmi jednoducho...uz som to pisala v inej teme, ale tiez mamicku ohoravari pribuzne na rodinnychs tretkach, ze kupuje z bazarika. Nic, ja by som sa s manzelom vopred prirpavila doma na mozne scenare, co tak mozu ohovarat. Dajte si temy do skupin, napr cedenie domancnosti, vtchova aa zdravie dietsta, hmotne statky atd, a prirpavte si vopred protiargumenty. Napr. Ano kupujeme z bazarika, ked nam nekupite nic nove vy. Ostatne svokry/rodina prispievaju velymi darmi aa nasa rodina je v tomto na hanbu sveta. Alebo: bud kupte nove, alebo sa nestarajte do toho, ako nalozime s vlastnymi peniazmi. Alebo na to, ze je chudy (musi sa ale manzel aktivne branit, musi sa im vzopriet sam): No maminka predstav si, a lekarma pochvalil, aky mam super cholesterol a za idealnu hmotnost k mojej vyske. Alebo: v dnesnych casoch je stihla postava zrkadlom zdraveho zivotneho stylu mamy....
A stale plati aj formulka, ze ohoravarie na SR je kategorizovsne ako trestny cin....

bigtiddy
6. mar 2019

Ja by som povedala, že to boli len plyny v bruch

lazarelis
Odpoveď bola odstránená
norulakp
4. feb 2021

uplne super na to pomaha - neverit takym nezmyslom. Nezijeme v stredoveku, aby sme verili na carodejnice. Ja na to neverim a nikdy som taky stav nezazil. Zato kopec vychodniarov tomu veri a je im neustale zle. A cim viac na to veria, tym viac im je zle. Cista psychika.

zelenooccka
20. okt 2023

@erika0101 Myslela ste, ze ten, ktoremu chcete poradit, nema byt starsi....?

andromeda88
21. mar 2024

@ppetinka ahoj môžeš mi napísať súkromnu správu? Ja mám podobný pripad

macka111
15. jún 2025
@gir

Možno ma niekto vysmeje ale ja som na vlastnej koži skúsila čo je ľudská závisť a nenávisť. 6 rokov sme sa trápili pretože sa nám nedarilo s bábom. Bola som 7 x na IVF. Nie náhodou som sa dostala k jednej pani Pri Galante, nie ej to žiadna kartárka, bylinkárka alebo veštica, ona sa modlí k anjelom. Mne k tomu "dopomohla kamarátka", O 2 mesiace po návšteve u nej som zostala tehotná a máme polročného synčeka. Také veci fungujú a nikto ma nepresvedčí o opaku. A mimochodom za ňou ma poslal kňaz, ktorý je náš rodinný priateľ. Kto fakt potrebuje pomoc, pošlem kontakt do IP, verejne ho nedám. 🙂

@gir môžeš mi poslať súkromné kontakt na tu pani

Strana
z5