Urieknutie. Čo proti tomu pomôže?
ahojte babulky...dnes som bola uriieknuta v praci,bolo mi strasne zle,kolegyna mi povedala,ze sa mam postierat,skusila som,odgrgla a bolo dobre,ako keby sa mi vyjasnilo pred ocami...chcem sa vas spytat,ci ste aj vy nieco podobne zazili a cci poznate,ako sa robi ta uhlikova voda,co vravia,ze pomaha,ked je clovek urieknuty 😢 budem rada,ked sa tu rozbehne o tom diskusia,bo ja verim na take veci a chcem poprosit o radu,co pomaha 😉
Tak zeny, cudujem sa vam, ze na taketo veci verite...nic vam nepomoze.....iba pomodlit sa...ostatne je iba magia....spytajte sa knazov....cirkev taketo veci -odriekania nepripusta a je to hriech!
Cary-mary..... 😉
dobrý deň, urieknutie existuje, ja a moje deti bývame občas urieknutý. Príznaky sú bolesti hlavy, zle trávenie, pocit na vracanie, únava, ospalosť. Uvaríme si čistec, necháme ho pol hodiny odstáť na sporáku, potom ho zlejeme do vane a necháme vychladnúť. Potom si v ňom dobre umyjeme tvár, hlavne oči, ruky, zápästia kde sa nachádzajú žily. A príde veľká úľava. Dobre sa vyspíme a na druhý deň sme svieže, plné energie. Takto som si zachránila dcéru, keď mala trištvrte roka stále plakala, mala zvýšenú teplotu, nemohla spinkať. Po umytí v čisteci zaspala a po prebudení bola v poriadku.
Čistec je naším liekom. Je to zázrak prírody. Manžel tomu neverí a ani raz sa v ňom neumyl. On je veľmi pobožný. Na jeho škodu.
Neviete mi prosím poradiť čo urobiť s vecou, ktorá je počarovaná mágiou? Za iných okolností by som to nechala spáliť ... tá vec je síce z vosku ale nemá to žiaden knôt takže samo od seba mi to horieť nebude a vyhodiť iba tak do smetí to asi nie, čo s tým poraďte???
Daruj tu vec Ustavu experimentalnej psychologie.
Kocky niekoho kto odraba v Poprade a okoli?Dakujem 😉
Možno sa opakujem, ale pomáha čistec na urieknutie
http://www.najlepsicaj.eu/
@anjelik14111 " Ja si myslim ze mam urieknuteho synceka. Ma 3 tyzdne a doteraz bol ako med a v stredu sme boli na nozickach a odvtedy koniec, reve nonstop..." ... nebude to preto, lebo reve od hrozy nad tym, ze jeho mama veri na urieknutie?
@katkapapacova ahoj .a potom čo urobíš s tou vodou vyleješ ju? Alebo?ja som už toto počula, ale pamätám si, že potom tú vodu treba vyliať na cestu.
@stastnamamulka ahoj ja si myslim ze som urieknuta alebo nieco take vies mi poradit tu zenu co pomohla muzovej rodine.
Možno ma niekto vysmeje ale ja som na vlastnej koži skúsila čo je ľudská závisť a nenávisť. 6 rokov sme sa trápili pretože sa nám nedarilo s bábom. Bola som 7 x na IVF. Nie náhodou som sa dostala k jednej pani Pri Galante, nie ej to žiadna kartárka, bylinkárka alebo veštica, ona sa modlí k anjelom. Mne k tomu "dopomohla kamarátka", O 2 mesiace po návšteve u nej som zostala tehotná a máme polročného synčeka. Také veci fungujú a nikto ma nepresvedčí o opaku. A mimochodom za ňou ma poslal kňaz, ktorý je náš rodinný priateľ. Kto fakt potrebuje pomoc, pošlem kontakt do IP, verejne ho nedám. 🙂
@tegi78 bohužiaľ nie,myslim,ze dotyčná pani uz nezije
@stastnamamulka Aahoj. vies mi pomoct pri urieknuti a porobeni nieco take. Prosim ta tu staru babku co vtej dedine si spominala,co vie pomoct vtakych to veciach.Dakujem
Ked ma clovek porobene, moze byt spokojny, ze uz nemusi nic robit.
Ahojte,chcem sa opytat ci mi viete pomoct ked je clovek neviem ci urieknuty alebo porobenina alebo cierna magia ,niekoho kto to vie odstranit z cloveka niekto silni,Poradte Dakujem.
Musi nieco existovat.
@stastnamamulka Ahoj Vies mi napisat to meno tej babky a tu dedinu v liptove.
stastnamamulka sice pisala, ze ta babka uz nezije, ale je nad slnko jasnejsie, ze v tychto veciach takato malickost nezohrava ziadnu ulohu.
@tegi78 ja som sa nakoniec nedostala k exorcistovi :( Lebo mi bolo povedané, že mi na to musí dať odporúčanie radový kňaz a ten ma "vysmial", či verím porobeniskám a tak.
Ak máš vo svojej farnosti nejakého dobrého kňaza, skús ísť za ním, porozprávať sa a uvidíš, čo ti povie/poradí ... mne môj nepomohol :(

ahojte ako vidim mate dosť prejdeneho z trikou na odrieknutie mna vždy ked som bola urieknuta mi kamaratkina mama zobrala pohar dala tam 3 kavove lyž. Vody som si 3x omočila pery a začala stierať po čele a hovorila pri tom vricie oči 3x to povedala pri jednom zotreti a 3x si tam namačala prsty potom si vyhrnula tričko čo mala priamo na tele a tieš hovorila pri tom vricie oči potom začala davať späť tie lyžičky a ak vyšli 3 tak to bolo na hrane urieknutia a ak viac tak to bolo jasne urieknutie...a ak vam mam povedať mne osobne červeny naramok nepomaha