Úspešné tehulky s endometriózou. Pridajte sa
Ahojte
vitam tu všetky uspesne tehulky s endometriozou a prajem nam všetkym pekne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 🙂
Vieme ake to bolo narocne a preto je to pre kazdu z nas velky zazrak 😉
no maš pocit že nenosiš len jedny nohavice a je to praktycke aj ked je teraz člapkavica tak si ich vyhrniem dam čižmi a nemam cele nohavice mokre 😀
no veru, tak som rozmýšlala aj ja, keď väčšinu tehu prežijeme v teplom počasí...tak tie gate budú praktické.
ešte by som chcela nejakú sukňu lebo ma čaká pár rodinných osláv 😉 ale to asi poprosím známu krajčírku
lenočka, na tie tričká sa chystám aj ja 😎
ahoj lenand 😉
moni, v blave som našla tento obchodík a majú tam krásny svetrík 🙂
možno je to ten istý do ktorého sa chystáš ty 😉
no vy ste to sikovno poriesili ja vzdy vsetko vyberam hrozne dlho... 😀 ked nieco kupim tak to bude kupa storocia 😀
moni, ja som tiež taký neuveriteľne dlho vyberavý typ 😉
ale teraz som sa rozhodla na blink lebo som chytila trochu paniku, že čo keď nič nebude a do roboty v teplákoch by som nemohla 😀
Eli ano ano sedmokrasku mam na mysli, maju tam dvoje nohavice ktore sa mi pacia...len take gumicky na bokoch...tak take ja chcem...
je pekne ze na mna myslis 😉
Je Lennand tak tebe v nedelu menia tt 😉
nie mi sme ani nešli moj doky je mužikou kamarat tak ja som bola aj s mužikom na sono asi tak 22tt a všetko nam ukazal bola som tam asi 40minut neako som ani nad 3d neuvažovala lebo som vedela že on ma kvalitne sono a všetko nam ukaže aj pri oliverkovy sme tak boli
moni, si zlatá 😵
no uvidím, či neuhovorím mužíčka na výlet...majú aj pekné šaty a v lete by som mala ísť na svadbu, tak by bolo hádam dobré si ich aj vyskúšať 😉
on chodi služit aj k nam do nemocnice a tam sme boli na sono
zajtra večer idem na poradnu tak sa opitam aj na velkost ale bruško už mam velke 😀
som čítala, že neskôr aj odhadujú hmotnosť bábatka 😉
idem skúsiť dať našu fotečku, už máme káblik 🙂
ale vlastne, prvé sono z poradne...lebo uplne prvé sono mi robili v car-ku a to bol len taký malý čierny fliačik
elli pekna fotka idem už skončili večerničky tak idem chystat drobca do postielky teraz ešte pije kakavko s chlebík om a s masielkom 🙂

čavte tak som nakukla a presne take tehu rifle som si kupila ako na obrasku a je to super ked sa daju vyhrnut a nosim to aj teraz k čižmam vyhrnute a dobre sa v tom citim