Úspešné tehulky s endometriózou. Pridajte sa
Ahojte
vitam tu všetky uspesne tehulky s endometriozou a prajem nam všetkym pekne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 🙂
Vieme ake to bolo narocne a preto je to pre kazdu z nas velky zazrak 😉
kde máte lenočku baby?
lenand dobru noc 🙂
už sa teším 😵
náš malý bobáčik sa strašne vrtel pri sone, tak ho tiež moc dobre nevidno 😉
a neviem či budúce sono sa bude robiť už len cez brucho 😨 hoci by som bola rada
aj vam dobru nocku 🙂
ahoj mirip 😉
lenočka je už určite s dráčikom doma a niečo dobré večerajú 😵
mne uz cez brucho robil teraz posledne 🙂 aj nas bobacik je neposedny 😉 tolko kopal tymi nozickami posledne 🙂
Miri ahojec, lenocka nevieme 🙂 ale Eli mala pizzu tak nebolo jej z nej dobre...
moni, asi sa tí naši drobčekovia už tešia ako budú tu po svete pobehovať 😵 😉
už si spomínam na tú lenočkinu pizzu s tatárkou 😀 ale dúfam, že pekne vydržala tam kde mala 🙂
Eli aj ja sa tesim ked uz budu tu s nami 🙂
😵 😵 😵
veru take pekne slniecka 😵 😵 😵
Elianka - ozis to si kde prisla na toto meno, je to meno ako z inej galaxie 😉
inak za chvilu mi pride este navsteva, pridu pozriet vazna z Alkatrazu 😀 to ako mna....ale dobra sparava, moj drahy je uz za dva dni domaaaaaaaaaaaaa 🙂 🙂
moni, ja mám len takú bujnú fantáziu na mená 😀 ani neviem ako ma to napadlo
teda za dva dni bude u vás radosti a všetci traja pokope 😵
ty jeden vezeň 😀
na mňa už idú driemoty a tak pôjdem do hajan 😔
príjemný večer s návštevou a potom sladké sny 😵
pa
elli krasna fotečka 😵
lenand zajtra drzim palce 😉
ja som to veru v sebe neudrzala a ,... 😝 a tusim este aj pojdem dat repete 😝 😀
porucam sa aj ja dobru nocku vsetkym 😵 a cmuk* bobáčikom 😵
dobre ranko tak vaha hrozne 10kg naviac 😒 no čo už poradnu mam až večer o 18.00 tak som zvedava ale važim sa vždy doma tam už len nahlasim vahu
dobre ranko
lenand ved to neni az taka hroza 😉 teda vobec to nie je hroza, podla mna tak akurat, nie? ved teraz bude uz len babo rast 😉
Ahojte tehulky,
tak zase mam uspesne rano za sebou... 😝 😝 😝 , no neva vcera mi znama povedla ze jej tiez byvalo takto blbo a ze dokonca prve mesiace aj schudla 4kila tak ma ukludnila....
a lenand mysli ze este kolko priberies?
a jedna kamoslka ona je dost chuda tak ta pribrala za cele tehu sest kil, tak take cosi budem aj ja 😀
vitaj monika 😵
dnes je asi nieco vo vzduchu lebo mne bolo priserne celu noc a potom rano 😝 😝 😝
s tym priberanim je to u kazdeho indi-vindi mama mi hovorila ze ona vracala 5 krat denne cele tehu a pribrala aj tak 20 kg 😅 ale mne staci polovica z toho 😀
ahojte kocky 🙂 tak ja som uz v robotke 🙂
ale najradsej by som bola domka... normalne ma to tu deprimuje.... 😖 ....vyskytol sa nejaky problem a jedna z kolegyn si mysli, ze som sa proti nej spikla.... uz som si davnejsie vsimla, ze trpi nejakym stihomamom... No a nedala si vysvetlit, ze predsa vobec neslo ani okrajovo o nu, a ani sa jej to netykalo a teraz sa hra na urazenu. Tak ja neviem. Ja to nemam rada, ked niekto po mne bezdovodne zazera. Mna to potom mrzi ako keby som jej naozaj neviem co urobila... ☹ ☹
lenocka viem ze je to neprijemne ale ked pises ze uz davnejsie trpi stihomanom tak sa pokus nad to preniest a mysli na ten maly teda vlastne velky pokladik v brušku 😉 😵
normalne mam pocit viny za nieco, za co by som nemala mat. No som ja normalna? 😒
asi sa tym nebudem zatazovat, ze?
ja som sa uz dnes naranajkovala, takze nie je mi zle, nastastie 🙂
lenoc povznes sa nad to aj ked teraz viem podla seba ze pod vplyvom tych tehu hormonov som precitlivelejsia 😅 😔
...a musim sa inak priznat ze som dakedy aj podrazdena tak vrrrr...sice na nikoho nervieskam ani nekricim 😀 ale skaredo zazeram 😠 😎 😀
ja mam asi uz srňte ranajky 😀 ale nie, len desiatujem 😀
srňte = sté 😀
😀 pinky 🙂
no, ale to je take tazke s nou, ja som sa postazovala druhej kolegyni, ze takato a takato vec, a ona vedla mna zacala po mne ziapat, ze ci to chcem hodit na nu... Co som nepochopila, ako keby ty si sa stazovala Monicke, ze nieco sa stalo a ja zasiahnem do rozhovoru a obvinim vas, ze sa bavite o mne a nieco na mna hadzete 😨 😨
Lenocka skus sa jej opytat tej tvojej kolegynky ze kde vidi problem a ked nechce komunikovat tak si jednoducho nevsimaj, ju to prejde. a tebe sa ulavi ze si sa aspon snazila to vyriesit.
teraz sa urcite nestresuj.... 🙂
my sme tu a nam je s tebou dobre 😉
🙂 dakujem 😀
a ked ja som taka blba, ja sa vzdy ospravedlnim aj za to, za co nemozem, len nech je kazdy spokojny 🙂 tak mi treba 🙂
boooze ja som tu mala akurat sefa, vraj ze preco stale jem 😕 😀 to stale znamena ze ma vidava teraz pravidelne desiatovat a obedpvat...on ze ved este dnes nejedol a niekedy ze az vecer jedava 🙄 😕 vraj ci sa nebojim ze priberiem? 🙄 😕
lenoc presne nam je s tebou dobre kasli na kolegynu 😅

no ja ma foto z toho 7tt a 12 tt a teraz som ho videla tak neurcito tak som si fotecku nevypytala ale nabuduce budem...