Už chcem rodiť. Máte niektorá podobné pocity?
Mám toho už plné zuby,každý deň vraciam a chcem už aby to bolo za mnou...Máte niektorá podobné pocity?

•
15. júl 2009nie ale je hrozne teplo, mam nízky tlak a nevládzem ani žiť....komplikácie nie sú.... ale to počasie je peklo pre mna....
0
Ahojte, no veruze to teplo je priam priserne, ale na druhej strane ak si predstavim, ze by som mala byt v 9.mesiaci tak v januari, myslim, ze sme dobre dopadli... 🙂 . Perla som zvedava , ktora z nas pojde skor, ja mam tiez prvy termin 27.jula a takisto budeme mat dievcatko.
Gerci prajem ti vela sil, je uzasne, ze ste sa napriek vsetkemu rozhodli bojovat za babatko, neboj ono sa to casom urovna aj s rodicmi a ked pride male na svet, na vsetko zle sa zabudne, hlavne ti prajem bezproblemove tehotenstvo
Gerci prajem ti vela sil, je uzasne, ze ste sa napriek vsetkemu rozhodli bojovat za babatko, neboj ono sa to casom urovna aj s rodicmi a ked pride male na svet, na vsetko zle sa zabudne, hlavne ti prajem bezproblemove tehotenstvo
Tak na predporodnej priprave nam vraveli, ze bolesti by mali trvat apson 2 hodiny, mali by byt pravidelne, intervaly medzi kontrakciami by sa mali postupne skracovat a zhruba ak budu tak kazdych 5 min. mali by sme vyrazit do porodnice samozrejme, ak ju mas poblizku. Tie bolesti by sa mali spajat s tvrdnutim celeho bruska a bolesti sa zvacsa opisuju ako silnejsie menstruacne bolesti, co je zapricinene s pretrhavanim vlakien pri skracovani krcka. Inak ako taku pomocku nam uviedli, ze ak by ste si dali teply kupel a pojde len o "poslickov" , bolest by sa mala vytratit....tak toto je teoria, ale aka bude prax to uz nikto netusi... 🙂 Dufam, ze tie predporodne bolesti rozozname..
ahojte no ja mam tak 6 tyzdnov, ale z predoslich porodomv...tiez som uz " rodila " niekolko dni pred. predychavala som , sprcha...deti sme odviezli k babke...ale interval medzi kontrakciami sa nezmensoval, bol asi cca 20min...a potom to preslo.. takto sme uz boli nachystani a preslo to...
ale ked som dosla do poradne to som uz bola na 4 a dr. nechcel riskovat, tak ma poslal robvno na porodnicu...cely den nic a potom vecer mi zacali tie kontrakcie, to som uz citila, bolest sa stupnuje a interval bol 2min, a uz som citila...voda a maly sa uz tlacil von....rychlovka...
no uvidime tento raz ako to bude, ci nebudeme rodit doma :-N
ale ked som dosla do poradne to som uz bola na 4 a dr. nechcel riskovat, tak ma poslal robvno na porodnicu...cely den nic a potom vecer mi zacali tie kontrakcie, to som uz citila, bolest sa stupnuje a interval bol 2min, a uz som citila...voda a maly sa uz tlacil von....rychlovka...
no uvidime tento raz ako to bude, ci nebudeme rodit doma :-N
Kiert ďakujem ,ja som mala od rána kontrakcie ale nepravidelné,tak som čakala do večera kedy už boli pravidelné a aj bolestivé ale nebolo to také hrozné.Po polnoci sme prišli do nemocnice,bola som už otvorená na 7 cm,ešte som ale nemala výsledky steru keďže to prišlo tak skoro a pri prvom tehu som mala streptokoka tak mi napichli infúzku preistotu.Čakali sme dve hodiny kým zaúčinkujú,potom mi pustili plodovú vodu a hneď som išla rodiť.Boli sme tam teda iba tri hodinky a pôrod aj doktorka úplne super.Držím palce 🙂
Musim sem aj ja prispiet,,,uz som z toho cakania na nervy. Najhorsie je, ze som cele dni sama, mame sice bazen na zahrade, takze v tomto teple je to super, ale ta samota ma brutal ubija. Muz chodi iba na vikendy domov. Este jeden tyzden a som cisty magor. Najhorsie je, ze mna uz ani nic nebavi, ani chodit medzi ludi, lebo mam pocit, ze vsetci mi cumakuju na moje velke brusko. Tasku mam zbalenu, veci oprate, vyzehlene, vsetko nachystane. :-|
Vyzera to tak, ze budem prenasat, sice dnes som mala rano celkom pekne bolesti, ale uz mi tusim presli..
Pomoc 😞
Vyzera to tak, ze budem prenasat, sice dnes som mala rano celkom pekne bolesti, ale uz mi tusim presli..
Pomoc 😞
Začni písať odpoveď...

Odošli