Už štvrtý deň mám hnačku

21. feb 2020

Uz asi stvrty den mam hnacku. Prve dva dni zltu neskor hnedu s ciernymi kuskami. Chyti ma to hlavne rano a este doobeda. Mam krce v bruchu. Uzivam nospu a hylak. Nospa mi pomoze prejde mi to sice dnes okolo 4 ma to chitilo 2x. Takze za cely den chodim asi 5 az 7x na velku.
K doktorovi sa nedostanem lebo ziadneho nemam a na pohotovost sa mi to nezda az take hrozne. Co byste mi radili? Pre istotu som dokupila smectu a cierne uhlie. Aj teraz citim taky tlak v konecniku. Uz som z toho popravde unavena stravu som nemenila ale cokolvek uz zjem hned automaticky hnackujem. To uz nemam jest?

klarissa25
21. feb 2020

Tak keď hnackujes treba diétu nie? A treba si nájsť doktora..

autor
21. feb 2020

@klarissa25 ale ja dietu mam

monca0021
21. feb 2020

Nemáš psychické problémy? Niekedy bývajú takéto problémy aj keď je veľa stresu

alexandraalexandrova
21. feb 2020

a stravu mas aku? Mozno by bolo dobre ozaj den nejest, nech si creva oddychnu a daju dokopy...

simsalabim
21. feb 2020

Skus si kupit Endiex, dezinfikuje creva, na hnacku je podla mna lepsi ako Smecta.

fridi96
21. feb 2020

Je daka viróza teraz môj muž mal tiež týždeň to trvalo bol aj u dr a kázala diétu len varené zemiaky a ryžu mohol jesť

mirka807
21. feb 2020

Za mňa najlepšie na hnačku je imodium dáš si dve tablety a ak zase ti bude treba tak jednu , toto mám ja overené. Alebo ten endiex ale nám doma skôr zaberá imodium

halienka
22. feb 2020

Súhlasím s @mirka807 imodium je topka, môžeš si dať jeden už večer aby ťa nad ránom už nebudili kŕče a potom hneď ráno po zobudení. čím to je ťažko povedať, to by chcelo vyšetrenie, ak to bude pretrvávať určite treba ísť k lekárovi. Môže to byť len viróza, ale aj nejaká celiakia, ulcerózna kolitída, crohnova choroba, mohol ti prasknúť vriedik niekde v tráviacom trakte. Každopádne určite doporučujem držať šetriacu dietu dokým to neustúpi.

janinah
22. feb 2020

Mala by si mat svojho lekara.teda ak nezijes na Marse...pri dlhsietrvajucej hnacke al.ak je aj horucka treba vyter z konecnika a to sa da len cez lekara zabezpecit...a preventivne prehliadky tiez nie su pre vevericky.ale pre ľudi.

suzy_dm
15. jún 2021

Ahoj, prosim čo ti vtedy zabralo na tú hnačku? Ďakujem.