icon

Užitočná drobnosť v kabelke (kávová lyžička, skladací meter, dentálna niť?)

elzena2
23. aug 2018

Ktorú vec nosíte so sebou vždy v kabelke (prebaľovacej taške) a podľa Vás by väčšine ostatných žien ani nenapadlo pribaliť si ju?

Strana
z2
lienka_snehulienka
23. aug 2018

Baterku 😀 Začala som ju nosiť so sebou, odkedy sme sa s našimi presťahovali na dedinu a z neskorších prednášok som sa vracala už za tmy. Od zastávky autobusu to ku nám domov trvalo cca 15 minút po slabo osvetlenom chodníku a ďalej už chodník ani nebol, tak som si svietila na cestu. Nejako mi to potom ostalo, mini baterka sa stala súčasťou mojej kabelky a viackrát sa ukázalo, že to nebol zlý nápad. Napríklad, keď nám v robote vypadla elektrina a mohla som si aspoň posvietiť na wc alebo keď sme s mužom dvakrát dostali defekt mimo mesta a za tmy. Kto by nosil baterku v aute, všakže... 🙂

janinah
23. aug 2018

V kabelke medzizubnú kefku aj dentálnu niť....v aute poruke / a občas aj v kabelke/ chirurgické rukavice,to prvé by som brala na ruky kebyže vidím nehodu /som zdravotník/.

pribinak
23. aug 2018

Mokré vreckovky

vevesh
23. aug 2018

Dezinfekcny prostriedok alebo servitky + vonave sacky na pouzite plienky

anelehka
23. aug 2018

Taky mini nozik asi 30 v 1...je tam pilnik, srobovak, klieste atd...super vec🙂

kuriatkomm
23. aug 2018

Ja nosievam platennu tasku vzdy v ruksaku. Ked treba ist necakane nieco nakupit napriklad,nech nemusim domov igelitky nosit :-!

yanni
23. aug 2018

@kuriatkomm ja tiez. Dokonca ich mam niekolko, v kazdej kabelke, ruksaku, taske. Neznasam igelitky.

mata1001
23. aug 2018

Sice to nie je uzitocnost ale od r.2013 mam v kabelke 2 kamene-velkost cca 2eurovka, su v tvare srdca. Dal mi ich moj syn ktory ich nasiel, so slovami " maminka to je pre stastie vzdy ich maj so sebou" .A ja ich odvtedy nosim.

katus87
23. aug 2018

Ja v poslednej dobe mam maličký skrutkovač, keď treba vymeniť baterky v hračke, ale aj klasika taška na nákup.

meluela
23. aug 2018

@elzena2 ja mam pocit ze veci v mojej kabelke ziju svojim vlastnym zivotom, malokedy je tam to co by som tam chcela mat .. vacsinou guca blockov, zuvacky vypadnute z obalu, vysusena vlhcena utierka, listky z mhd, gumicky do vlasov, blistre s polkou paralenu, asi za hrst susenych sedmokrasok, auticko ci dve ...

prasiatko30
23. aug 2018

Ja nosim balicek prvej pomoci - taku zazracnu tycinku na modriny - ked spadnu deti bez toho zeby sa odreli do krvi tak nastupuje zazracna tycinka a namastime a hned je po placi a bolesti😂, maly sprej s dezinfekciou na odreniny a na male rany- tiez zazracny lebo nestipe a ked sa nahodou oskru tak sa rychlo osetri a prejdu vsetky bole, a samozrejme naplaste vsetkych druhov a velkosti. Baterku nenosim lebo tu mam na telefone cize ta by bola tiez v taske prakticky vzdy 😂

vroni
23. aug 2018

Ja nosim na klucoch svajciarsky noz s baterkou, v kabelke mokre vreckovky a pasy celej rodiny (nahradna sada je doma). A powerpack. Na dovolenke aj suchu zemlu, vzdy sa nam pripletie do cesty nejaky potok s kacicami...

janba
23. aug 2018

Keď som ešte chodila do roboty, nosila som v kabelke sekundové lepidlo a taku malu manikúru

11031981
23. aug 2018

Leukoplast.uz viackrat sa pri dcere zisiel

romiada
23. aug 2018

@elzena2 balicek 1.pomoci (leukoplast,obvaz,), usb nabijacky s funkciou baterky a balenie leukoplastov Omnistrip pouzivanych miesto sitia resp.ked je to na 1-2stichy (mame maleho kaskadera -20mes-2x rozbita brada-som poucena)

simik22
23. aug 2018

@meluela to je už bordel, nie nezvycajnost v kabelke 😀

ewellina
23. aug 2018

Náhradné ponožky pre deti 🙂

zeytin
23. aug 2018

Medzizubna kefka 😉, fenistil

reuska1
23. aug 2018

@meluela ako ti len rozumiem.....okrem lístkov z MHD si presne opísala moju kabelku. Plus ešte "x" použitých vreckoviek. ☺️

euka210
23. aug 2018

vreckovy nozik

zabina27
23. aug 2018

Ja som nosila v peňaženke také tie papierové metre, čo mávajú v obi, ikea a podobne, uz sa mi potrhali a stále si zabudnem zobrať nové, veľakrát sa mi hodili

lienka_snehulienka
24. aug 2018

@ewellina Náhradné ponožky, ale v ruksaku cudzej ženy, ma raz zachránili 🙂 Ako čerstvo zmaturovaná žaba som bola na autobusovom zájazde s kamarátkou a na jednom výlete sme škaredo zmokli. Mne totálne premokli aj tenisky. Jedna pani z nášho zájazdu mi dala svoje ponožky - vraj ako skúsená turistka vždy so sebou nosí náhradné, keby náhodou. Ten pocit, keď som mokrá a uzimená mohla mať aspoň nohy v suchu, bol na nezaplatenie 🙂

sims4
24. aug 2018

Zubná niť! Nadovšetko a vždy zachráni 🙂 Najideaálnejšie, prichuť mentol 😅👏

henikav
24. aug 2018

Vlhcene vreckovky, noznicky, jednorazove lyzicky, malej nahradne oblecenie, svetrik do plusu keby sa ochladilo a dazdniky, mne nahradne pohodlne topanky, hlavne ak mam na nohach nejake nove, ci vysoke podpatky, kefu na vlasy a nejake gumicky (dcerka ma velmi dlhe vlasy). To vsetko nie v kabelke, ale v aute a to mam vzdy nablizku. Okrem toho v lete vzdy flasu vody a v zime deky, clovek nikdy nevie

beatkazvenuse
24. aug 2018

@anelehka odkial mas kupeny super vec to potrebujem lebo mam v kabelke bezne naradie a vsetci sa mi smeju. Ale takato vychytavka ak je kvalitna by sa mi ohromne zisla. Dakujem za info

anelehka
24. aug 2018

@beatkazvenuse jej, to si nepamatam, myslim, ze som ho dostala...mam to asi uz aj 8 rokov🙂

beatkazvenuse
24. aug 2018

@anelehka 😥 skoda.

elzena2
autor
24. aug 2018

@sims4
@janinah
A co vsetko robite s tou nitou? Dajte tipy. Ja som videla take video, ze ju pouzivali na krajanie melona. Doteraz by mi ani nenapadlo pouzit ju inak ako na cistenie zubov.

mpg
24. aug 2018

Ja nosím v kabelke peňaženku, lístok na dopravu, bankomat.kartu, tašku na nákup, dáždnik a aj meter/krajčírsky/, ak vidím niečo pekné pre syna alebo muža, tak odmeriam, aby im to bolo dobré.
A ešte pero, vizitku, papierové vreckovky, telefón, žuvačky.
A v euroobale veci na vybavovanie.
Je dobre, keď má kabelka aspoň dve prehriadky.

mpg
24. aug 2018

keď má aspoň dve priehradky.

Strana
z2