icon

Užitočná drobnosť v kabelke (kávová lyžička, skladací meter, dentálna niť?)

elzena2
23. aug 2018

Ktorú vec nosíte so sebou vždy v kabelke (prebaľovacej taške) a podľa Vás by väčšine ostatných žien ani nenapadlo pribaliť si ju?

Strana
z2
sense
24. aug 2018

Ja nosim mezdizubnu.kefku, dezinfekciu, vonavku (posluzi aj ako "slzak"), rusku na umele dychanie a papuerove vreckovky, gulicku na stipance, a mikrotenovy sacok

sabca99
24. aug 2018

Ja nosím hlavne lyžičky, plienky, peňaženku, náhradné oblečenie pre drobca, dudel náhradný, vreckovky, vlhčené obrúsky a samozrejme, že pero a meter nesmie u mňa chýbať, nemám vôbec odhad na veľkosti oblečenia, čiže ak niečo chcem kúpiť tak meter mi zakaždým pomôže najlepšie 🙂

elzena2
autor
24. aug 2018

asi si ten meter nabuduce pribalim, ked ho tolke mate :D

mpg
24. aug 2018

@elzena2 Ešte je dobre mať so sebou aj zrkadielko, rúž a hrebeň, ak ide aj dôležitosť vzhľadu.

jankita
24. aug 2018

Mám tam všetko, čo potrebujem, a zároveň keď to potrebujem, neviem to nájsť. Klasika. Na kľúčoch nosím vreckový nožík s pilníkom na nechty, špáradlom a pinzetou (využila som, keď na ihrisku jedno dievčatko uštipla včela), meter, baterku a kopec nepriesvitných sáčkov (máme psíka), slzák a deodorant a žuvačky. Tieto veci mám na 99,9%. Často sa v nej ale chýba mobil a poriadok 😉

tanyan
26. aug 2018

@prasiatko30 ktorú tyčinku na modriny máš? ja mám Nurofen Kühlstick, ale ten sa dá kúpiť len v Rakúsku a Nemecku, tak ma zaujíma či je niečo podobné aj na Slovensku...

aureliatalia
28. aug 2018

zeton do nakupneho vozika, mam ho v bocnom vrecku kabelky, nechce sa mi hrabat v nej aby som nasla penazenku a vybrala mincu 😂

Strana
z2