Užitočná drobnosť v kabelke (kávová lyžička, skladací meter, dentálna niť?)
Ktorú vec nosíte so sebou vždy v kabelke (prebaľovacej taške) a podľa Vás by väčšine ostatných žien ani nenapadlo pribaliť si ju?
V kabelke medzizubnú kefku aj dentálnu niť....v aute poruke / a občas aj v kabelke/ chirurgické rukavice,to prvé by som brala na ruky kebyže vidím nehodu /som zdravotník/.
Ja nosievam platennu tasku vzdy v ruksaku. Ked treba ist necakane nieco nakupit napriklad,nech nemusim domov igelitky nosit :-!
@kuriatkomm ja tiez. Dokonca ich mam niekolko, v kazdej kabelke, ruksaku, taske. Neznasam igelitky.
Sice to nie je uzitocnost ale od r.2013 mam v kabelke 2 kamene-velkost cca 2eurovka, su v tvare srdca. Dal mi ich moj syn ktory ich nasiel, so slovami " maminka to je pre stastie vzdy ich maj so sebou" .A ja ich odvtedy nosim.
Ja v poslednej dobe mam maličký skrutkovač, keď treba vymeniť baterky v hračke, ale aj klasika taška na nákup.
@elzena2 ja mam pocit ze veci v mojej kabelke ziju svojim vlastnym zivotom, malokedy je tam to co by som tam chcela mat .. vacsinou guca blockov, zuvacky vypadnute z obalu, vysusena vlhcena utierka, listky z mhd, gumicky do vlasov, blistre s polkou paralenu, asi za hrst susenych sedmokrasok, auticko ci dve ...
Ja nosim balicek prvej pomoci - taku zazracnu tycinku na modriny - ked spadnu deti bez toho zeby sa odreli do krvi tak nastupuje zazracna tycinka a namastime a hned je po placi a bolesti😂, maly sprej s dezinfekciou na odreniny a na male rany- tiez zazracny lebo nestipe a ked sa nahodou oskru tak sa rychlo osetri a prejdu vsetky bole, a samozrejme naplaste vsetkych druhov a velkosti. Baterku nenosim lebo tu mam na telefone cize ta by bola tiez v taske prakticky vzdy 😂
Ja nosim na klucoch svajciarsky noz s baterkou, v kabelke mokre vreckovky a pasy celej rodiny (nahradna sada je doma). A powerpack. Na dovolenke aj suchu zemlu, vzdy sa nam pripletie do cesty nejaky potok s kacicami...
Keď som ešte chodila do roboty, nosila som v kabelke sekundové lepidlo a taku malu manikúru
Ja som nosila v peňaženke také tie papierové metre, čo mávajú v obi, ikea a podobne, uz sa mi potrhali a stále si zabudnem zobrať nové, veľakrát sa mi hodili
@ewellina Náhradné ponožky, ale v ruksaku cudzej ženy, ma raz zachránili 🙂 Ako čerstvo zmaturovaná žaba som bola na autobusovom zájazde s kamarátkou a na jednom výlete sme škaredo zmokli. Mne totálne premokli aj tenisky. Jedna pani z nášho zájazdu mi dala svoje ponožky - vraj ako skúsená turistka vždy so sebou nosí náhradné, keby náhodou. Ten pocit, keď som mokrá a uzimená mohla mať aspoň nohy v suchu, bol na nezaplatenie 🙂
Vlhcene vreckovky, noznicky, jednorazove lyzicky, malej nahradne oblecenie, svetrik do plusu keby sa ochladilo a dazdniky, mne nahradne pohodlne topanky, hlavne ak mam na nohach nejake nove, ci vysoke podpatky, kefu na vlasy a nejake gumicky (dcerka ma velmi dlhe vlasy). To vsetko nie v kabelke, ale v aute a to mam vzdy nablizku. Okrem toho v lete vzdy flasu vody a v zime deky, clovek nikdy nevie
@anelehka odkial mas kupeny super vec to potrebujem lebo mam v kabelke bezne naradie a vsetci sa mi smeju. Ale takato vychytavka ak je kvalitna by sa mi ohromne zisla. Dakujem za info
@beatkazvenuse jej, to si nepamatam, myslim, ze som ho dostala...mam to asi uz aj 8 rokov🙂
Ja nosím v kabelke peňaženku, lístok na dopravu, bankomat.kartu, tašku na nákup, dáždnik a aj meter/krajčírsky/, ak vidím niečo pekné pre syna alebo muža, tak odmeriam, aby im to bolo dobré.
A ešte pero, vizitku, papierové vreckovky, telefón, žuvačky.
A v euroobale veci na vybavovanie.
Je dobre, keď má kabelka aspoň dve prehriadky.

Baterku 😀 Začala som ju nosiť so sebou, odkedy sme sa s našimi presťahovali na dedinu a z neskorších prednášok som sa vracala už za tmy. Od zastávky autobusu to ku nám domov trvalo cca 15 minút po slabo osvetlenom chodníku a ďalej už chodník ani nebol, tak som si svietila na cestu. Nejako mi to potom ostalo, mini baterka sa stala súčasťou mojej kabelky a viackrát sa ukázalo, že to nebol zlý nápad. Napríklad, keď nám v robote vypadla elektrina a mohla som si aspoň posvietiť na wc alebo keď sme s mužom dvakrát dostali defekt mimo mesta a za tmy. Kto by nosil baterku v aute, všakže... 🙂