V ktorom slovenskom meste sa žije najlepšie?
K tomu pracovné príležitosti,voľný čas,celkové vyzitie...kde sa vám páči a presťahovali ste sa kvôli tomu aj na opačnu stranu.
Trenčianske Teplice, Trenčín.
Bratislava samozrejme.Moje rodne mesto ,žijem tu cez 45 rokov.Paci sa mi tu velmi
no popravde myslím si že Blava je tu dosť často spomínaná najmä preto lebo tu žije aj najviac ľudí ktorý môžu prispieť názorom ako aj ja sama, ale som prekvapená že nikto nespomenul také mestá ako napr. Banská Štiavnica, Kremnica, Piešťany- no podľa mňa veľmi pekné mestá a všetko tam je, v dnešnej dobe som aj na východe vo Vranove nad Topľou len čumela ako sa vzchopili. Poprad tiež veľmi opeknel, príjemné počasie a svieži vzduch aj v lete, krása. V Nitre som študovala super spomienky, ale dosť sa to zmenilo- výstavba taká že som skoro nespoznala kde som bývala na internáte. V Košiciach mám veľkú časť rodiny ale z nepochopiteľných dôvodov mi to mesto nikdy neprirástlo k srdcu a asi aj že keď sa spomenú Košice furt sa spomenie ten ich dom sv Alžbety akoby to bola najúžasnejšia stavba celej civilizácie. A chcela by som bývať v Starej Ľubovni.
@zuzudrnda no ako je to s krúžkami pre deti u nás to neviem.Lebo ja deti nemám takže toto nesledujem ale pokial viem, tak sú tu 2 zušky plus centrum volného času a nedávno otvorili novú artovňu s programom aj pre dospelých aj deti.Takže ja si myslím že je tu toho dosť na také menšie okresné mesto.Pre dospelých a ženy tiež fitká,zumba,aerobic atd čo len chceš na cvičenie.Ale to sa človek dozvie čo tu je skôr zo skupín moraveckých.No a momentálne nebývam už priamo v Zm ale takých 8 minút za mestom na dedinke tak pod lesom takže ja som spokojná🙂 jedine čo už chvalabohu budú opravovať tak ten hnusný župný dom ošarpaný.Ja zas nechápem ako tu môžu zastávať Nitru.Od Zm je to len chvilka autom alebo busom ale ja pokial nemusim tak tam nejdem ako je rok dlhý🙂dokonca aj Nitrančania na ňu nadávajú že tam zdochol pes tak ja už neviem kde je pravda🙂
@zuzudrnda Aj ja som chodila do ZM rada, pripadalo mi to ako v sobotu v NR. Aj som si tam vybavovala v banke, v orange, všade menej ľudí a celkom mi pripadali tí ľudia takí ústretovejší.
Mne sa dobre býva v Trnave, máme kúsok do BA, NR, PN… akurát Košice by mohli byť bližšie😀
Máme tu všetko čo treba, ja bývam v centre a mam blizko všade, akurát to platené parkovanie všade ma serie hrozne, neviem to predýchať tie zóny, keď niečo treba pobehať je to komplikované.. Ach
@stvura Nitra je malé mesto? Je to piate najväčšie mesto.. 🫣
Ja som z BA original a teda,ked bude najblizsia prilezitost a rodinne okolnosti to dovolia,zdrhame prec. Rada sa necham inspirovat v diskusii. Kedy si bola BA fajn,mala som ju rada, posledne roky je to jedna preludnena betonova dzungla s novostavbou na kazdom rohu, bez realnej moznosti normalne zaparkovat,so zapchatymi cestami,napchatou MHD. Vsade kde sa pohnes je milion ludi,minimum parkov a dan za byvanie stale vyssia. Ako bonus - rano,vecer otvoris okno a ovali ta smrad zo Slovnaftu🤢. Chceme ist niekde,kde je menej rusno,krajsia priroda a da sa tam v pohode vyzit.

Ja som tu šokovaná že píšu všetci ba a Trenčín a Nitra
A škaredá Praha má tiež pobavila.
Ja som žila roky v moslimskej krajine a žilo sa mi tam úplne super.
Má Slovensku žiť neviem. A moje rodné mesto sa mi nikdy nepáčilo. Trenčín je pekný ale zas malý.
Nitra nie tam som študovala a nič moc z mňa veterno a dosť zle spojenie aj dopravné aj celkovo MHD v nr hruza
Vlaky radšej nehovorím.
Žilina tiež strašné škaredá pocasie fuj
Východ to vôbec.
Sk proste vôbec
Páčilo by sa mi na žitie možno Viedeň alebo Praha