V našom dome straší, čo robiť?
Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.
@banderaska29 k tym vlasom...moj muz ked mu zomrela babicka s ktorou vyborne vychadza tak si nechal pramen jej vlasov.nikomu nic nepovedal.svokru islo porazit ked denne o 22.00 pocula v obyvke kroky a dych...tak sme to preberali atd...az vyslo najavo co ten moj trubiroh urobil...isli sme na cintorin...vratili jej to co jej patrilo a bol klud.
@hefo nemyslim si to
@hefo nie je to cierna magia...je to biela magia...pomoc anjelov a ako pises.ludove povery..ktore funguju
Nechapem pointe co s tym ma ex? Ona postvala proti tebe duchov?
@mimi1237 nooo zarobene cesto v sacku...co ludia nevymyslia
normalne si daj energeticky vycistit dom, aj ked na take veci neveris, skusit to mozes. Uskodit to nemoze.
Prečitala som si skoro celu diskusiu, lebo poviem pravdu, ja mam velky strach z takychto veci. Velmi sa bojim duchov, aj ked niekto tvrdi ze duchovia neexistuju, moja babka zase hovori, ze mrtvi neublizia, ale zivy clovek ano, my sme veriaci, takze urcite by som zavolalq knaza, porozpravala mu co sa deje. Raz som pozerala horor podlanskutocnosti, v ktorom strasili duchovia ludi ktori tam predtym byvali a boli zavrazdeni ti ludia ktori tam potom byvali si zavolali na pomoc knaza. Ci to pomohlo neviem, lebo ja strachopud som to nedopozerala. Ak sa aj ty rozhodnes pre knaza, daj prosim vediet ci to pomohlo. Drzim palce.
Ahoj. Tvoj manžel bol s bývalou sobášený v kostole? Môže to byť, že bývalá ak praktikuje mágiu ( je to jedno či je biela alebo čierna, každá je od diabla), tak sa vam toto deje... Na začiatok si zadováž obraz Božieho milosrdenstva, prípadne zázračnú medailu Panny Márie. Určite osloviť kňaza, vyspovedať sa, ísť na sväté prijímanie, pomodliť sa k archanjelovi Michalovi, ruženec k Panne Márii. Diabol sa jej bojí... Pyramídy určite preč!!!
Neviem či to už sem niekto dával ale dobré by inak bolo pridať sa tuto na koňovi do skupín pridám vám link dole.Tam sa môžte spýtať ako to riešiť.Sú tam aj ženy čo sa priamo vedia napojiť čo alebo kto to u vás je a vedia to aj na dialku odstrániť. https://www.modrykonik.sk/group/8294/ https://www.modrykonik.sk/group/2096/
Stačí vám kúpiť si bielu šalviu a zapáliť najlepšie v každej miestnosti a nechať vyhoriet najlepšie na nejakej tácke..a okná neotvarat..je to veľmi silné myslím vôňa,ale nemalo by sa vtedy vetrať až po nejakej dobe..treba si to niekde naštudovať na nete je dnes všetko takisto ako aj nejaký odborníci na túto tematiku.Na začiatok by som vyskúšala to a potom uvidite
a on ma 45r a ty kolko 25?kesze si jeho druha mladsia?No mozno ta strasi jeho orva zena
Byvame tiez vo velkom 3 poschodovom dome. Zvuky su rozne...kazdy vecer, ked sedime s muzom pri TV pocujeme nieco. Dom mame podpivničený, cele prizemie su pivnice, práčovna, garaze... U nas sa tento "strach" odstranil pohybovymi senzormi, magnetmi na oknach, dverach, ked som mala blby pocit "zaalarmovala" som si poschodia a obavy presli, ukludnila som sa. Na zvuky som si zvykla. Byvame pri lese v slepej ulici, takze ziadny prirodzeny ruch. Treba si najst sposob, ako si veci racionalizovat, casom to prejde. Dom "pracuje" nie je to ako v cinzaku.
@lucinka7982 aj bylinkárstvo a ľudoví liečitelia spadajú pod bielu mágiu. Čiže by som moc netvrdila to čo ty….
Nemusiabyt dohodnutí. Proste buchot spravil tvoj manžel a náhodou tam bola aj tvoja kamoška, ktorá to pocula. https://www.zaseba.sk/gaslighting-je-nebezpecna...
@banderaska29 napíš aj nam
Zavolajte si farára na vysvetlenie domu len toto vám poradím a porozprávajte sa s ním či je to možné zato nič nedáte 🙂
Skus dáko nenapadne odstrániť tie pyramídy aspoň v miestnosti, kde najviac straší. Zakamufluj to niečím. Možno tie pyramídy sú brána zlej mágie. Predpokladám, že od ex.
@gabrielkaa Áno, určite aj bilinkárstvo a ľudoví liečitelia. Treba ale samozrejme rozlišovať. Bilinky nám dal Boh pre naše dobro, určite liečivé sú, no ak ich niekto používa v kadejakých rituáloch a pripisuje im moc akú nemajú, tak to nie. Ako môže zapálená šalvia vyhnať diabla? Na oko to môže pomôcť, pretože diabol je najväčší klamár. Tak ako aj pri iných rituáloch, ľudia sa tešia, že im to pomohlo a diabol odvracia ich pozornosť od Boha. Jedine on môže uzdraviť. To isté platí aj u liečiteľov. Môžu byť takí, ktorí majú moc od Boha uzdravovať, no robia to z lásky k blížnemu a určite nepýtajú za to peniaze
Odporúčam ešte tento článok https://modlitba.sk/?p=5811
@eva112014 ziadne ze podarovat zlikvidovat
Babke nepomozes placom, ale sv. Omsami, modlitbou ruzenca
Vies co ten tvoj muz ak ta lubi, tak pyramidy pojdu z domu von. A otazka ta ex a tvoj muz mali uzavrete manzelstvo pred Bohom?
Ahoj ako velmi smutis za babickou? Lebo aj ja som tak velmi truchlila nevedela som sa s tym zmierit nevedela som ju ako keby pustit ..este mi mama vravela ze musim ju nechat ist neurobi to dobrotu a mala pravdu zacali sa mi diat divne veci vzdy ked som sa zacala modlit a rozpravat v duchu so starkou napr. napr. ma 3x dakto rychlo poskrapkal po chodidle chlap uz davno spal...potom som sa s tym zmierila, vyrovnala a prestalo to
skuste zapalit bielu salviu.....1 bielu a 1 modru sviecku, modlit sa k bohu, prosit ho, aby vam dal silu poslat ducha prec a prosit michala archanjela aby vam pomohol, aby prisiel a ukazal spravnu cestu kam ma ist duch. nechat odplait sviecky, otvorit okno... pouzivane veci pozbierat a zahodit do potoka, a tam poviete : teraz sa zbavim zlej energie....; potom mozete posolit okna, dvere a pritom hovorite: je u nas vitany len ten koho chceme aby prisiel, kto nie je vytany nech odide.... priblizne takto ...
Ak v tom dome doteraz nikto nezomrel, tak vám asi podrobila jeho ex ktorá vám nepraje. Píšeš ze ovláda mágiu,mozno na tom niečo bude. Všetky jej veci nech si vezme alebo vyhodiť, pyramidy detto resp.kupit/vyrobiť nové, vysvatit dom a ex nech k vám už nevrkroci. Inak nebude kľud.
Zaujímavá diskusia. Ja sa považujem za racionálnu, a za takýmito skúsenosťami automaticky hľadám racio, normálne vysvetlenie.. Ale mam rešpekt aj pred nazvime to neviditeľnými vecami. Co by som teda ja určite neurobila:nešla by som za vedmami a pod., najprv by som skúsila kňaza. Ja napr. nepochopím mamičky, ktoré si dávajú krstiť dieťa a potom mu davaju červené šnúrky a najmä to "čarovanie" s vodou a zapalkami. Keď už na to verím, tak radšej svätenu vodu, nie? Ja sa za to hnevám, ak vidím starých rodičov, že skúšajú na malého tu vodu, že ho "pozreli" ci ako sa tomu hovorí.. Lebo keby som verila na takéto veci, že to pomáha, tak by som sa dupľom neplietla do čiernej mágie a ani neskúšala
😶 Moja babka bola sestrička v nemocnici a videla (žiaľ) dosť ľudí umierat, a ako sa vyjadrila raz, videla "všeličo" po tých chodbách, ale vždy prízvukovala, že báť sa treba živých a nie mŕtvych.. Všimol si tvoj muž takéto pohyby ci zvuky aj predtým? Keď tam býval so svojou prvou zenou?
@rainee ziadne ze kúpiť nove!!! Za tim istym ucelom
@michaleja33 písala ze jej muž tam tie pyramidy vyslovene chce. Tak nech ich ma ale nie zrovna tie od ex. Najlepšie žiadne nemať. Mne sa zdá ze ostré špicaté predmety by nemali byť v byte, že to nie je dobre, ale zas až tak tomu nerozumiem.

@cucoriedkacucoriedka Zmiešavaš regulérne kresťanské rituály (posvätenie, exorcizmus) s rôznymi poverami resp. ľudovou mágiou. To nie je dobré!
https://svetkrestanstva.postoj.sk/79985/byt-kre...