V našom dome straší, čo robiť?
Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.
ÁNO, aj fotky. Oni odstraňovali komplet všetko = sošky, obrazy, fotky - s bytosťami (ľudia, zvieratá). Hneď na druhý deň buchot a tieto komplikácie s dzinmi ("zlí duchovia") prestali. Lákajú ich tieto predmety, častokrát sa úsilia práve v domoch kde je takého marazmu veľa.. Ak nemáte veľa susedov co majú podobné predmety doma, tak je možné že budú preferovať ten váš dom, až dokiaľ sa tých predmetov nezbavíte (fotky stačí odložiť, proste len to nemať po izbe ako zaramovane).
Ja nechápem, prečo on je naviazaný na veci od ex. On k nej niečo ešte cíti? Veď ona má už iného chlapa, tak akože...
Ten vzťah k ex ma ale zaráža. Mne by to vadilo, keby chlap sponzoroval bývalú veru 😔 je to celé akési cudne
@lenkakravcova ved su to fotky našich a jeho deti. Toto mi uz pride cez. Su síce prehnane vela a vsade kam.otocis hlavu, ale sú to deti. Toto nedam preč.
Rob ako uznáš za vhodne. ☺️ Chcela som len poradiť čo zabralo (oni počúvali skripanie podlahy, kroky, buchot, neskôr krik, plač dieťaťa, rev ženy, viskot, začali I'm praská sklá.. Zhorsovalo sa to). Toto jedine pomohlo. Ale urob ako uvazis za vhodne. Je to už na tebe..
@unicornlady nikto to nechape! Nikto. A ak sa nájde odvazlivec ktorý začne tu tému a hovoriť mu ze je to choré tak on sa zmení na iného človeka a je schopný rozbíjať poháre. Takže uz sa to nikto nepokusa ani zisťovať. Ja niekedy spomeniem len jej meno a v jeho tvar sa zmení na uolne iného človeka. Nezpoznavam ho. Nesmiem na to osobu povedať nic negatívne! Ale ked on chce, tak aj zanadava. Niekedy je sam z toho nervózny ked zas niečo pyta, nieco chce a on nedokaze s tým nič urobiť. Neciti k nej nič. To som si naozaj ista. Okrem toho je od neho staršia o 5 rokov a naozaj nie je udržiavaná, nevyzerá ani atraktívne a ani nevyzaruje nejakou charizmou. Skor taka teta, ktorej od zadu hadate pohlavie
@lenkakravcova jaaaaj pomoc... keď take príbehy čítam strasne sa bojim. Och nie ,dúfam ze to nebude nas priprad. Inak vies co? Mne aj napadlo,ci nemoze to byt uplne inak a prave jedno z tých deti to nemoze byt prave to, ktoré ma ten hnev. Ved k nim si neviem najst cestu, ved oni tu odmietajú chodit , dievča o mágii s mamou vela hovorilo. Aj mna poučovala o tom co je to, ked sme sa na začiatku vzťahu par krát stretli. Ale uz takéto konšpiračné teórie nechcem rozoberať.
S tvojim muzom to vyzera veru zvlastne...az tak zeby som zacala hladat ten vlas ci daco podobne v nojaviciach od nej ako tu bolo pisane...ex nemusi vediet co robi, len za zahrava s nevedomostou(ako pisali vyssie) a vystatuje sa, niecim inym..skoda mamimej reakcie, ale je prirodzena...ludia, ktory nevidia, neveria na duchovne veci, boje sa mozu zlaknut, bat a takto reagovat...skus iny kontakt knaza, urcite daj vediet ako ste dopadli 😉
kňazi exorcisti Jozef Maretta ,Matúš Marcin. oni vám poradia i ďalších.
@ajn ďakujem za kontakt. Budem ho kontaktovať mailom. Nevieš mi poradiť, mam sa pozdraviť krestansky, alebo normálne? Naozaj som ešte kňazovi nikdy nepísala a neviem ako sa správne formálne správať 😟
Nemôže to byť zle svedomie?
ak chcete, napiste mi spravu, dam vam komtakt na osobu,, ktora by mohla pomoct..
@elisebah91 ok dám vedieť. Ďakujem
Nohavice sa chystám skontrolovať od rana ale vzdy mi niečo do toho prišlo. Tak snad teraz
@ajn dakujem❤
@mimi1237 asi je to jedno ci je zima ci teplo. My uz sme sa naučili niektoré zvuky identifikovať ako napr. Kedy je to pes, v zime zvuk kotla ked sa zapne, stacionárny bicykel obcas puka - je to plast a pracuje, atd
Určite by som zašla za kňazom a nechala vysvätit dom. Zlé sily existujú aj keď ich nevidíme.
Ja som tiez zo skeptikov, takze moja prva otazka je racionalna, kedze pises ze mate drevodom: Deratizera ste neskusali? Prosim neber ju v zlom, nechcem spochybnovat tvoje zazitky, len rozmyslam, ze ci tie zvuky by nemohli mat nejake taketo vysvetlenie.
@alfged. Mysi sme mali, ale od kedy majú susedia z každej strany macky a nas pes je mackofyl,takže.macky su viac u nas doma ako tam, tak mame od myší pokoj. Mame nakúpené v zastrckach plasice. Zvuk hlodavca na povale ci v mure je naozaj ľahko rozoznatelny. Naozaj by sme boli radi keby to malo logické vysvetlenie.
Citam diskusiu muzovi a ten ma tu osvietil, ze tento typ "ducha" sa vola Poltergeist. Toto som nasla
@zazvorka87 Presne
No na moje...predala by som a šla do iného 😅
ako vas mozem kontaktovat sukromne? neviem sa dostat na vas profil pretoze tu svieti iba autor..chcem vam napisat sukromnu spravu.
Autorka, nie ze by som bola extra znala, skor Len dedukujem a hladam logicke riesenia. Ak sa vam naozaj nahromadena negativna energia zacala odrazat od harmonizerov a vytvorila "siet" (ako ked poprepajas laserove body), tak by bolo rozumne siet narusit. Ak si muz chce harmonizery nechat, OK, v pohode. Ale len jeden na urcity meter stvorcovy. Skuste si to doma nakreslit a vyratat uhly ako pri biliarde. Dalsia vec, zozente si macky (idealne dve, nie kvoli energii, ale kvoli nim samotnym, macka potrebuje partaka). Stari egyptania ich nemali za bohov len tak pre nic za nic, dokazalo sa, ze macky pohlcuju negativnu energiu. Zaraven, pradenie macky prebieha na specifickej vlnovej dlzke, ktora sa ukazala ako pomahajuca nastartovat samoliecive procesy v tele. Ak ti je zle ci ta nieco boli, macka si lahne presne na to miesto a pradie. Doslova lieci. Mam to overene a potvrdene nespocetne mnozstvo krat. Mame 4 macky. No a tretia vec, co by som ti poradila je navsteva neurologa. Neviem ako je na tom slovenska medicina v tejto oblasti s vybavenim a ci je vobec citliva, no ja na tvojom mieste by som chcela vylucit posobenie halucinogenu zasahujuceho synapticke drahy, ktory by mohol byt vytvoreny fyzikalnou zmenou prudu energii (ak sa tam naozaj vytvorila uzavreta siet).. Na vsetko existuje nejake vysvetlenie a nejake riesenie, len sme ich zatial neobjavili. Mne napriklad vela krat napadne nieco, ako by to mohlo fungovat (teoreticky) a muz ma zrusi, ze sme k tomu este nevynasli nejaky zakladny komponent. A nie som jedina, no niektore veci nevieme spravit, pretoze nam chyba spravny material na vyrobenie spravnej technologie, ktora by odhalila skutocne priciny problemov, ktore sa zatial riesia kropenim domu svatenou vodou :D ale ako som spomenula uz predtym, nic silnejsie ako viera neexistuje. A je uplne bezpredmetne, kto/co je vlastne objektom tej viery. Ak mozog dostatocne silno niecomu veri, spusti procesy, ktore vykonaju pozadovanu akciu. A inak pri tychto ducharcinach je to casto iba vec hlboko schovaneho podvedomeho strachu. Potom pobeha ujo s kadidlom, alebo bylinkarka vyskvari salviu pri stene a ten pozorovatel tak uveri efektivite tohto procesu, ze svoj podvedomy strach zrusi a zrazu su vsetky anomalie prec. Takze vela krat je to len v urovni podvedomej psychickej aktivity a inokedy naozaj ide o fyzikalnu anomaliu, ktora ovplyvnuje bytosti, ktore do nej vstupuju. Zvazovala by som vsetky moznosti, ktore sa ti dostavaju.

Zároveň, vedel by mi niekto poradiť co take sa da nahradiť? Elementisa, ty vyzeráš znala tychto veci🙂 mas nejaky napad?
@elementissa