V našom dome straší, čo robiť?
Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.
@zazvorka87 dokonca ja tak viem, že keď si nájdeš v dome alebo v okolí domu niečo čo tam nepatrí, treba to opatrne vziať na lopatku pomocou paličky (nedotýkat sa toho rukami) a najlepšie spáliť mimo domu
Dobrý deň, my sme s manželom zažívali po nasťahovaní do prerobeného domu tiež rôzne veci. S manželom sme si kupovali veľmi starý viac generačný dom na prerábku. Neskôr sme sa dozvedeli, že v ňom aj zomrel človek, síce nie cudzím zavinením, ale zomrel. Keď sme sa nasťahovali, hneď v prvý deň som mala zlý pocit z domu, ako by tam niekto bol. Dni utekali a ten pocit a rôzne zvuky, napr. kroky, na poschodí, na schodoch keď sme boli na prízemí pokračovali. Tak sme sa rozhodli dať posvätiť dom. Odvtedy máme chvála Bohu pokoj a aj zlý pocit zmizol. Konečne sa v ňom nebojíme a sme šťastný 🙂
Ahoj, radšej to ničím podobným nenahradzuj, to sú všetko okultné veci. Aj tie pyramídy, čítala som co to je a to je čistá ezoterika. My ako veriaci ľudia nemáme zháňať nič na nejaké energie, či polia, modlitba nás chráni a Boh je na prvom mieste v našich životoch. Treba sa všetkého podobného zrieknuť, ale ak to muž nechápe, to je veľký problém, možno keby mu to vysvetlil knaz. Čítala som knihy od Jozefa Marettu alebo Gabriela Amortha a tam píšu veľmi zaujímavé veci, podobne skúsenosti s takými domami, kde sa zlý prejavuje. Je dobré aby si manželovej ex priala len dobre a to zlo sa od teba odrazí, ideálne je keby si chodila aj na sv. Prijímanie. Len muž musí zmeniť postoj. Posviacka domu a začať žiť život s Bohom a také osoby ktoré majú dočinenia s mágiou, tým sa vyhýbať. 🌹
@lavienocka Presne tak, ako Ste napísala: Posviacka domu a začať žiť život s Bohom. 🙂
Ahoj, tak toto bolo napínavé čítanie. Nemám priamu skúsenosť s tým, čo popisuješ. Ženy to už toho poradili dosť, tak záleží od tvojho úsudku, či si veriaca alebo nie si. Ponúkam ti zopár opatrení, čo mi napadlo a držím silno palce, aby sa situácia zlepšila 😊🙏
- ja by som odstránila rôzne predmety súvisiace s mágiou-lapače snov, sošky, amulety, aj tie pyramídy 🤷 aspoň niektore
-Zbaviť sa vecí po manželovej ex (nechapem, na čo ich tam vlastne skladuje, keď odišla, mala si ich brať so sebou, veď vás dom nie je skladisko) aj to môže narúšať harmóniu medzi vami
-skusila by som nainštalovať kameru do miestností, kde si hovorila, že počujete pohyb (ku vchodovym dverám, do haly, obývačky) a zo záznamu môžeš prípadne zistiť čo to bolo
-pozeráj sa v okolí svojho domu a vnútri, či nenájdeš niečo podozrivé (môže to byť hocičo ako aj spomínali ženy a môže to byť hocikde) ihneď to výhod, nedotýkajú sa toho a najlepšie spáliť mimo domu
-za babičku daj odslúžiť omšu a pusti ju na druhý svet, pretože aj ona to môže robiť (podivné zvuky)
-ked to tak cítiš, vyhľadaj liečiteľa, ktorý má skúsenosť s porobenim, z tvojich príspevkov mám zlý pocit, že manžel je asi silno ovplyvnený tvojou ex, tak či mu ona nejakým spôsobom neporobila.🤷 Ja sa týchto veci veľmi bojím, tak už je na tebe, či sa na to čas...
človek tomu, aby si ozaj myslel, že u neho straší proste musí takým to veciam veriť. Ja zjavne nie som z tých a všetko okolo strašenia mi príde proste také nejakú nereálne, neviem
@rainee to by sme nemohli mat ani noze, ved aj to je ostri predmet ako pises.
@eva112014 nie zobrat kladivo a roztlc ziadne podarovat majitelke.
Fuuuha poviem ti ze si zle urobila ked si zenu vyhladala proti nejakemu porobenie a eate si aj zaplatila aj to moze byt dosledok hriechu, lebo to je tie okultizmus. Vies o tom? Ano myslim, ze. Si robila len to aby si mu pomohla ale aj to treba knazovi povedat vsrtko. Vyhladaj knaza urob to a bude lepsie. Ahoj modlim sa za vas
Ešte by som poradila komplet prehľadať dom,povalu,pod škridlami,neverila by si aké zvuky dokáže urobiť staré vtáčie hniezdo pod skridlou ak trochu zafúka.Ja som sa skoro pototo.A tiež som muža presviedčala,že "niečo" tu je.Takze u nás ako bonus bolo asi 10hniezd,kuna a potkan a drevo tiež puka atd.Kuna sa pravidelne v zime vracia.Tak skús najprv vylúčiť všetky realistické moznosti aj keď podľa toho čo píšeš tiež mám dojem,že to "niečo" môže byt
Dobrý deň. Skúste sa obrátiť s prosbou smerom k Stvoriteľovi o pomoc a o dobro pre všetkých, ktorých sa táto situácia týka.
Duch, ktorý ´straší´ je ľudský duch, ktorý z rôznych dôvodov ostáva pripútaný k zemi. Ako taký sa môže navonok prejavovať len cez vyžarovanie krvi niektorého z domácich. Väčšinou to býva dieťa alebo dospievajúce dievča. Špecifické zloženie krvi v tom veku tvorí most k vonkajším prejavom ducha, nemá teda súvislosť priamo s dieťaťom/dievčaťom osobne. Vecou, čo sa teda dá urobiť, je zmeniť vyžarovanie krvi dotyčného človeka pomocou výraznej zmeny jeho stravy (ak napr. konzumuje veľa mäsa, nech prestane, atď.). ´Duch´ sa tak nebude môcť navonok prejavovať, čo však neznamená, že tam nie je. Poproste Boha o Jeho pomoc a ochranu, a vnútorne skúste vysvetliť, komukoľvek kto tam už je, že už zomrel ( často si to neuvedomuje ) a že musí ísť ďalej, hľadať Svetlo.
Prajem Vám mnoho síl a zdaru.
@luciam33 tak taku hlupost s jedenim masa som v zivote nepocula
.podla mna uplna hlupost
Ako ste natom dnes ? Podarilo sa vám niečo zistiť ?
Ak Vám smiem poradiť, tak žiadneho človeka čo ovláda mágiu si do domu nepúšťajte! Takýto ľudia Vám skôr uškodila ako pomôžu. Jedine kňaza, ten Vám vysvätený dom a ak tam niečo je určite Vám pomôže.
Ahoj. Celkom by ma zaujímalo, ako ste nakoniec dopadli a co pomohlo? Podarilo sa pyramídky dat preč z domu?
Skuste sa obratit na slovak ghost hunters
@veronikazigova ono to úplne prestalo. Netuším čím ani ako. Dokonca sa nám s muzom neporovnateľne zlepšil vzťah.
A tie pyramidy mate nadalej v dome?
@elenita pretriedila som ich 😆 o polovicu
Sú aj ľudia, ktorí čistia priestory... Určite by som to skúsila na tvojom mieste.
@tony128 to nemyslite vazne?! 😬🧐Ona nepotrebuje magov, taky ludia su spojeny s diablami ona potrebuje Boha, Boh jej pomoze nie ckovek ktory na spolky, vztaky s certami!!!
@ailiba no ty kokos v akom svete zijete, ked potrebujete ludi, k veciam, ktore Boh sam v biblii zakazuje a napomina. Zacnute citat bibliuuu a nie hluposti. To vsetko ide na vase deti a na deti vasich deti, len zoberte bibliu a citajte. Lebo ste daleko od Boha!!! A mozem uviest hned jeden priklad, Ja som Pan Boh tvoj, nebudes mat inych bohov okrem Mna, aby si sa im klanal.
Klud ženy, z takýchto blbosti som vyrástla. Žiadne abrakadabra skúšať nebudem ani si sem vodiť nejakých psychosov....
@michaleja33 prostem Boha v modlitbe o pomoc, co mate robit, nie ludi, chod do kostola pred Bohostanok a povedz co sa deje v tvojom zivote, nech ti pomoze aj nuekolkokrat za sebou v tyzdni a dostanes odpoved co mas robit. Nie tu kraviny ludia vypisujete. Boh nas stvoril a On nam pomoze, urcute nie ludia, ktory sa venuju magiu, sarlatanstvu, vesteniu a hlupostiam!!!
@michaleja33 pekný názor, ale takto podaný.. To si ľudia akurát pomyslia, že si poriadny fanatik..
@michaleja33.???
funguje to, mam s tým svoje skusenosti...ale ako chceš, je to tvoja vec. Tak nerob nič, bud to prejde samé, alebo si na to zvykni.
Prestalo samo od seba?

@elementissa fuha. Ty si riadne nadupana. Tak každému tretiemu slovu som rozumela 😂
ale nie, nie som taka blbá, len veľmi pekne odborné jasne a logicky si to vysvetlila. Ďakujem.
Teraz už radšej pôjdem spať, nech sa tu nedocitam zas niečo strasidelnejsie ako je u nas doma🙂 ďakujem
Každý nazor je veeelmi zaujímavý
Naozaj pripúšťam kazdu moznost