icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
16. jan 2012

@zuzzulka Ahoj!
Leto je fajn na pechádzky,ja som vlani 19.7.rodila bolo to fajn,až nato,že ku koncu som už von nechodila,lebo teplo i bez tak zle znášam,a nieto ešte z bruškom,držkám palce! 😉 Ja by som si radšej na ďalšie zvolila jar 😵 ,nuž nenahnevám sa ani za ďalšie letné 🙂 .

lia2712
16. jan 2012

@kemonka 🙂 planujem robit test tak v piatok a som velmi zvedava,pretoze,by mi uz mohol uakazat // keby som tehu,ci?

kemonka
16. jan 2012

@kristina1818 to ešte nič neznamená, len to že si po ovulke, až ked ti včase MS začne klesať, tak znamená, že MS dôjde, a až keď MS začne meškať a teplota sa drží stále hore, tak znamená to tehotenstvo 😉

all123
16. jan 2012

samozrejme 🙂tu sa ideme tešiť zo zdravých fazuliek a určite tentoraz bude všetko OK...ja sa už neviem dočkať snažilkovania...aj môj manžel 🙂 minule vravel,že malému by už trebalo súrodenca,že by boli zlatí keby sa spolu hrali...júúúúj už nech to tu je...budeš brať nejaké vitamíny,či čo sa to berie pre podporu otehotnenia??? ja som pri prvom tehu nič také nebrala tak ani neviem,čo by som mohla...

kemonka
16. jan 2012

@lia2712 jo jo, no to by už mal ukázať 😉

zora256
16. jan 2012

@stastnunka Ahoj!
Nuž mňa vtedy hrozne boleli vaječníky keď rástli folikuli,len problém bol vtom,že nepraskol.Tak Ti držím palce,aby si ich brať nemusela a ak tak aby si čím skôr otehotnela,aby si sa nemusela trápiť z folikulometriami a inými vyšetreniami. 😉

kemonka
16. jan 2012

@zora256 Ahoj, aj ty si tu? 😉 A maličký ako, už spinka? Ozaj ty kojiš, či nie?

zuzzulka
16. jan 2012

@zora256 Môj syn je Septembroví tak že viem aké to je v lete nosiť toľké brušku, ak sa podarí na prvý šup bude to Máj - Jún tak že čisto teoreticky také teplo ešte nebude 😀 božínku aké plány už sa teším tak strašne moc 😀

kemonka
16. jan 2012

@kristina1818 no presne to som si až teraz uvedomila, že si si to teraz namerala, ako @mauerka píše, treba to ráno, v tú istu hodinu, bez zbytočných pohybov merať 🙂

zora256
16. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Áno,v poslednom čase spinká okolo 8 večer,len sa veľkrát mrví,trápievajú ho zúbky a teraz mi má nejaké fľaky červené po telíčku dúfam,že prejdú do zajtra 😎 ,Nie,Bohužiaľ nekojím,vieš nemala som pomoc v domácnosti,obom starkám bolo hlavnejšie ísť do práce ako mi navariť a povarovať malého,kým sa najem a tak som mala slabé mlieko a malý veľa reval a hrýzol ma od hladu,takže len 3 týždne som kojila 😖 .

kemonka
16. jan 2012

@zora256 joj to je škoda ☹ ale to máme spoločné, ja som tiež tak len okolo 2 týždnov kojila - skúšala - odsávala, tak som prišla o mlieko, nejako sme to nezvládli a bola som aj v strese, bola som tu sama na všetko, ale povedala som si potom, že nie som ani prvá ani posledná, čo skončila na UM 😉 no čo už narobíme nie?

zora256
16. jan 2012

@zuzzulka Ahoj!
tak to si fakt mala počas celého leta bruško 😀 Prajem vám aby vám to vyšlo tak ako chceš 😉 !

zuzzulka
16. jan 2012

@all123 Budem určite papkať vitamíny .... ja už teraz na tom pracujem zháňam informácie, veľa čítam. Chodím na Endokrinológiu a čakám že čo ukážu testy a podľa toho sa zariadim.... a prispôsobím čas snažilkovaniu 😉

stastnunka
16. jan 2012

@zora256 mna teraz bolí žalúdok ráno aj večer, a mám také zvláštne bolesti v podbrušku,prsia ma nikdy nebolia, len pred ms a teraz stále, nič sa mi nechce a mám toľko roboty ☹ jediné šťastie, že robím v našej firme, čo máme s manželom, lebo inak neviem., už sa hnevám sama na seba, že nie som schopná nič poriadne urobiť 😠

stastnunka
16. jan 2012

@lia2712 tak sa ozvi, keď testneš druhý krát čo ti ukázal, držím moc palce aby si napísala pozitívnu správičku 🙂

zora256
16. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Presne ako píšeš,nie sme prvé ani posledné,takto to malo byť,zbytočne sa kvôli tomu nebudeme trápiť.A to robí ten stres,kým si človek zvykne na ten režim a od pôrodu tá únava to sa nedá ani vyspať ani nič,tak ani nečudo,že človek nestíha všetko ja doteraz akosi nemám čas ani jesť,a keď mám tak nechcem v mikrovlnke ohrievať,lebo som rada že malý spí,takže takto to ide deň čo deň,preto by som nedbala,keby som mala aj druhé za sebou kým je tento režim nevyspatosti a venovanie sa deťom,hranie a prechádzky atď.Proste na tú chvíľku je človek mladý a dieťaťom 😵 je to krásne,a aj zároveň vyčerpávajúce ale zato to stojí,preto každej prajem aby to šťastie a radosť mohli zažiť a boli šťastné maminky! 😉

lindusik
16. jan 2012

@zuzzulka ahojte...aj ja som rodila koncom leta a teda viem o com rozpravas 😀 s 20kilovym nakladom v 40 stupnovych horucavach 😎 uff...
Baby, my sice chceme zacat az niekedy v aprily ale aj tak sa uz taaaak strasne tesim...uz sa dnes pytala svojej princeznicky ci by chcela sestricku - a ona zakyvala hlavickou ze nie...a potom ze ci braceka - a sa zacala smiat a hikat 😀 no tak je to jasne - musi to byt bracek 😀 😀 😀

all123
16. jan 2012

ja by som tiež chcela nejaké vitamíny...a teraz sa tiež snažím veľa čítať..mňa teraz vo februári čaká operácia krčových žíl..pri synčekovi sa mi spravili riadne žiliská a lekári odporúčali aby som si ich dala operovať do druhého tehu...a na endokrinologiu chodíš kvôli štítnej žľaze???

zora256
16. jan 2012

@stastnunka Ahoj!
Tak držkám palce,aby za tým bola fazuľka 😉 .A kedy Ti má prísť Ms?

zuzi_k
16. jan 2012

ahojte kocky...
ja som 2 mesiace uzivala duphaston (mala so pravidelny cyklus po nom) a 1 clostilbegyt a duphaston...dnes je 11den po poslednej davka a mrcha neprisla. testy negat. ☹ dnes som bola na krvne testy-vysledky budu az v stredu a pichli mi agolutin...
malicka nadej vo mne je...ale len malicka
nemate niekto podobnu skusenost?

adka8570
16. jan 2012

@mauerka no uvidime co z toho bude... aj ked je normalne ze sa bojim... uz nech som tam...aj tebe drzim palceky... 🙂

kristina1818
16. jan 2012

@januliatko1985 mne nejde o ovuláciu, ale o to, že či náhodou nemôžem byť tehotná 🙂 dnes mám 25 deň cyklu a zväčša mám menzes tak 27 alebo 27 deň. A manžel dnes kupoval tehotenský test, lebo ja som nemohla ísť do lekárne a kúpil taký čo má citlivosť až od 25 HCG a meria sa len ráno tak som chcela že či sa na to nedá prísť pomocou tej teploty 🙂

all123
16. jan 2012

@lindusik no o tých horúčavách mi niečo vrav 🙂 ale stálo to zato..no nie??? aj ked sa mi kámoška vysmievala,že čo tak funím,že čo to tak prežívam ale jasné ona ani nevie ako sa cíti tehotná žena nie to ešte tehuľa v horúčavách 😀 tvoja malá tak reaguje ako môj drobec..teraz na všetko odpovedá--NE--

januliatko1985
16. jan 2012

@kristina1818 ahaa, tak meraj dalej a uvidis, ak sa ta teplota bude drzat hore a ms bude meskat par dni tak testni, skoda, ze mas len s citlivostou 25, 10tkovy testik by ti ukazal aj 10dni po ovu.drzim palce silno 😉

zuzzulka
16. jan 2012

@lindusik Tak držkám palčeky ... ja neviem mne to je teraz fakt jedno.... ale myslím si že to bude dievča... aká si predtucha tak uvidíme 😉

kemonka
16. jan 2012

@zora256 určite to stojí za to, len celkovo je to prvé a je to niečo nové, kým do toho príde človek 😀 😀 😀 a poviem ti, že postupne sa to ukludní, každé obdobie niečo má, každé je krásne, ešte okolo roka sa to vystupnuje, lebo vtedy bábo začne chodiť a tak ho len chytať treba a všetko schovávať, zabezpečiť nábytok a všetko, aby niečo nespravilo, ale teraz je už klud, už bábo vyrástlo 😀 😀 😀 a nechápem, ako som bola zo všetkého v napätí, či všetko robím správne, preto si myslím, že druhé už zvládnem ľavou zadnou 😀

kristina1818
16. jan 2012

@januliatko1985 keby si vedela ako mi už z toho šibe... už to nie je dobré... neviem ako to tehotenstvo dostať z hlavy a užívať si kľudný manželský život.... raz som už potratila a dosť nás to zobralo a teraz sa bojím a chcem aby bolo všetko čo najlepšie..a už druhý deň ma pobolieva brucho tak ako vtedy, no ktovie či to nie je len v mojej hlave....

lindusik
16. jan 2012

@all123 😀 no to hej to si vystihla - fucanie, potenie a zadychaanie po par vetach 😀 😀 😀 ale jasne ze to stalo zato...no ale teraz by nam to mohlo vyst na zimu nmyslis? vy uz snazilkujete?

zuzzulka
16. jan 2012

@all123 Chodím tam preto čo sa nám stalo v Októbri ☹ a mám za sebou odber krvy čakám na výsledky a potom uvidíme, ale už teraz mi našla na pravom laloku štítnej žľazy uzlík tak ten sa bude určite sledovať. Mňa žily čakajú raz tiež máme to v rodine a nábeh na ne tiež mám.... no tak tfuj tfuj nech to dobre dopadne

kemonka
16. jan 2012

Baby, mňa začali teraz večer bolieť prsia, vyzerá to, že sa mi blíži konečne MS, veď už by sa aj patrilo, lebo je to aj 5 mesiac, tak ešte tomu dávam poslednu šancu po MS sa snažiť a zatial problémy nechám tak. Ešte jeden pokus, držte mi palce, aby som dostala MS už konečne 🙂