V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
no dievčatá ked ste tu tak prihlasene ako sa vlastne zistí že je žena tehotná??či u každej je to individuálne??neviem ale mám pocit že som asi tehotná..no zatial my nebyva zle len sa mi nejako dosť často začala točiť hlava čo sa mi netočievala..a som nejaká moc citlivá..tak neviem či si mam urobiť test alebo počkať na menzes či príde či nepríde..som s toho nejaká v šoku..ale ak tam budu tie dve čiaročky tak to bude krásny darček k narodeninam.. 🙂
@kemonka no my sme boli ako vy, najskor cez den bez plienky, asi tak 2 tyzdne... a ked po dalsich dvoch tydznoch mala vzdy rano suchu plienku, tak som jej ju raz v noci nedala. Teda skor to bolo tak, ze ona my zaspala bez plienky, a nechcela som ju zobudit tym, ze ju budem vyzliekat, tak som to nechala tak a ona mi vydrzala necikat az do rana... a takto to slo asi 2 tyzdne aj v noci..... az raz sa mi dva noci po sebe pocikala, nad ranom... tak som jej ju zas zacala na noc davat, no zase su plienky suche, takze opat skusim plienku na noc jej nedavat...
@silvuska47 kolko dni mas do mrchy? ja by som pockala na den, ked mam dostat mrchu a skusila b ysom test... :_D drzim palce, nech mas krasne narodeniny s // 😀 vsetko najlepsie... 😀
no ostava mi do mrchy 11 dní..včera som vracala..no ale tie narodeniny nie su moje ale priatelove..mrška mi vychádza na jeho narodeniny..ale test už mám kupeny ..len ten si chcem urobiť až fakt na tie jeho narodeniny ..tak dufam že to bude krásny darček pre nas oboch..pevne tomu verím... 😝
@silvuska47 ahoj, ja som čítala tooooľko rozličných príznakov čo tu baby majú 🙂 ja som tiež zvedavá, som cca 2 mesiace po vysadení antikoncepcie, pracujeme na bábe usilovne, cca 2 dni mi bolo strašne zle, bolelo ma brucho, bolo mi na vracanie, potom to prešlo..teraz som strašne pažravá a smädná ale inak nič tak uvidíme 🙂
no ja som teraz ešte aj trocha prechladnutá tak sa cítim všelijako...ale pred včerom som mala neskutočnu chuť na uharky kysle..tak som si otvorila pohar a skoro celý som ho zožrala 😅 ešte že to moj chlap nevidel 🙂 tak som zvedavá..
@silvuska47 mne prestala chutiť káva a to som teda riadny kávičkár, boli časy keď aj 4 denne 🙂 je mi to trocha divné ale zasa si nechcem nič navrávať, baby dosť píšu že majú napr citlivé prsníky a to ja nemám takže zbytočne sa predčasne radovať nebudem 😉
@dany85 no ved to..nechám tomu volny priebeh..ved tych desať či jedenásť dní vydržím... 😠
@crapula ahoj ja urcite ale musim pockat na mrsku anejake vysetrenia ja som uz 2x potratila
@yvi83 ja som narkozu zle znášala v tom zmysle, že som sa neskoro prebrala 😉 tak dúfam, že laparka nebude potrebná, ak áno tak mi švagriná odporučila dobrú nemocnicu 🙂
@julinka88 na to že nemám ovu mi prišiel lekár folikulometriou, vždy k nemu idem 10DC a on podľa veľkosti folikulu určí kedy mám prísť na ďalšie sono, za mesiac idem na sono zhruba 3-4krát, podľa toho ako mi povie, ja som si tiež myslela, že keď mám na deň presný ms, tak musím mať aj ovu, ale nie je to pravda, folikul sa mi vytvorí, ale nepraskne, doktor to prikladá tomu, že mohla zhrubnúť kôra na vaječníku, tak mi teraz nasadil od februára tabletky a injekcie a ak nepomôžu tak musím ísť na laparku. Neviem ako je to s preplácaním, ja chodím už pol roka a neplatím nič, ale viem, že napríklad keď som bola tehu, tak som bola do 10tt na sono asi 4krát, inak sa má robiť podľa poisťovne v každom trimestri jedno a napríklad švagriná má inú doktorku a tá si sono navyše platila, tak neviem, asi to závisí od lekára 🙂
@silvuska47 určite s testom počkaj do ms, inak test ti môže výsť negatívny a môžeš byť tehu, ja som toho dôkazom, pri prvom tehu mi vyšiel test negatívny a až po týždni meškania ms mi vyšli slabé // 🙂 držím palce 🙂
jaj nech už konečne príde mrcha aby sme zas mohli ísť na to 🙂 nikdy som tak mrchu nechcela ako teraz!
@zelovocka mas super grafik, ale asi este je skoro na testovanie, si este len 9DPO, drziim palce a som zvedava na zajtrajsiu teplotku.
@silvuska47 joj tak to je ešte skoro na test, určite radšej vydrž 😀 a daj potom vedieť 😉
@stastnunka Ahoj!
To nie je celokm tak,ja som pritom bola ako muža vyšetrovali,jemu aj prostatu vyšetrovali cez konečník,a to bolo pre neho vrchol celého,a semenníky mu prehmatával,a sono obličiek,nadobličiek a proste pohlavné orgány všetko vyšetrovali vtedy keď spermiogram 😒 .Takže už druhý raz by som ho tam nedotiahla ani a nič,len dúfam,že nebude potrebné,lebo ten môj gyndoš vraví,ľahšie je muža vyšetriť a rýchlejšie než ženu,preto jeho najskôr poslal bez neho by mňa ani nevyšetrovala neliečil ☹ .Tak dúfam,že keď mu nabudúce poviemže chcem aby som mala pravidelnú menzes nebude ho posielať na spermiogram,lebo ma porazí 😀 .
@reiva Ahoj!
Taký prípad som i ja😀,a predca sa budem od marca snažiť znova o ďalšie i keď podľa môjho gyndoša nemám šancu prirodzene,nuž na jeho reči nedám,ja verím,že sa to i tento raz podarí,nak kuká😀
@silvuska47 Ahoj!
Tak točievala sa aj mne zo začiatku,ale testla som až potom keď ms nedošla.A ako citlivá?Bradavky a prsia,alebo citovo?Podbruško ťa nebolieva?Nuž vracať,nie každá vracia,ja som vracala až od 6tt,takže to môže ale nemusí byť.Tak držím,palce,aby sa vám podarilo a to by bolo fakt pekný darček pre muža.Ten náš mal k národkám už syna🙂Vten deň sme prišli z pôrodnice 🙂 .
Ahojte snazilky, pridam sa k Vam aj ked uz neverim ze nieco sa podary ked uz 4r nic. :( . Boli sem na vsetkych testoch co sa len daju urobit
vsetky testy super este nas pochvalili ze mame vysledky presne ako s ucebnice a nic, V 2008 som bola na potrate lebo im v 12 tyz. nebyli srdiecka. Neviem nato zabudnut vobec.
@zora256 vedela som akurát, že okrem spermiogramu sa robí sono obličiek, doktor by ho asi poslal, ale ked zistil problém u mňa tak zatiaľ jeho neposielal. moj manžel je vysoký, 120kilový muž, tak si viem predstaviť, že keby sa ho doktor chytil, tak mu asi vyrazí zuby 😀
@diablikovci vitaj, my sa snažíme tiež takmer 4 roky, pred rokom aj niečom som potratila a odvtedy nič, lekár zistil u mňa problém s ovu, tak aspoń vieme niečo viac, verím ti, že sa na to nedá zabudnúť, ale keď otehotnieš, tak radosť z bábätka zatieni smútok, neskúšala si nejaké prípravky, čo pomáhajú k otehotneniu?
@diablikovci ahoj vitaj, to je zvlaštne že všetko v poriadku a nedarí sa ☹ a skúšala si aj také že ovu testy, meranie BT a nejaké prípravky na podporu?
@zora256
@silvuska47
no ja som napr vracala od 3tieho mesiaca 😀 a trvalo to zhruba mesiac, ale to bolo niečo strašné, mne tak v tom tretom mesiaci zle bolo, že ja som nič v sebe neudržala a až po zemi som sa plazila 😀 no teraz sa nad tým smejem 😝
ale kým som prišla na začiatku, čo mi je, tak boleli ma prsia, náladová som strašne bola, som mala pocit, že všetci mi idú na nervy, potom som mala rada rožky, stále som jedla rožky a tehotenstvom mi vôbec nechutili a ja stále som sa čudovala, že to čo také hnusné rožky začali robiť 😀 😀 😀 😀 a ešte mi začalo všetko smrdieť, mala som kolegynu, čo sa stále v práci voňavkovala a tak sa jeden deň navoňala, že ja myslela, že odpadnem už, tak som jej povedala, že čo za voňavku používa, že otrasná 😀 😀 😀 a ospalá som bola, len do práce som išla a zbytok dňa som len vkuse spala hihi
no a potom som začala už rozmýšlať, že to niečo nie je v poriadku so mnou, asi som chorá alebo čo a kamoška mi hovorí, že mám uplne príznaky ako tehotnej, tak som bežala do lekárne a hádajte 😀 😀 😀
@majuska251 ahoj, to ma mrzi, urcite ale co chvila bude o to zdravsie babo! a kedy si naposledy potratila, ked este nemas mrchu?

@kemonka Fíha, tak to držím palce 🙂 ozvi sa ako si dopadla 😉 ja som teraz trocha mimo 😅 lebo ako mi skončila MS tak si meriam BT, no a mám tri dni po sebe takéto 37,2 - 37,1 - 37,3 ..... tak neviem či dobre meriam alebo čo 😕