V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka ano meriam od vcera heh, vcera bola 36,3 a dnes 36,2, akurat pozeram na testik ovu, bo som si prave robila a ciarka je pekna silnejsia a boli ma pravy vajecnik.A od vcera aj hlienik mam 😵
@kemonka a kedy ma prist mrska? mne uz tiez cochvilu..
@januliatko1985 nooo, tak zacala som dnes rano,bola 36,8 a 22DC (mavam 27-28dnovy..) Inak to treba vzdy v tu istu hodinu? Bo cez tyzden vstavam pred siestou, no len teraz...som si na vikend zavarila 😲 no, bude budik 😅
A uz ked som v tom BT osiali, tak som rano rozmyslala.. lebo bezne v noci necikam,poslednu dobu hej..a som sa prebrala pred piatou s tym,ze .. nevydrzim.. no len pred meranim netreba behat,ale tak este som mala hodinku na skludnenie do merania..no ale potom ma napadlo, ze rano sa budim s tym,ze mi cikat treba, tak ked som sa vycikala pred hodinou,ci to aj tu teplotu nejak neznizi-moc je teply.. Ci to uz velmi filozofujem? 😀
@januliatko1985 no tak je to tu 😉 aj ja mávam tak tu spodnu hranicu teploty 36,2-3-4, no som zvedavá, čo sa bude diať u mňa 😀
@puhinka a kde si pozerala tak skoro rano?ved damsky klub je az po dvanastej nie?
@zdenka270921 určite treba presne v tu istu hodinu, ja si davam o 6.00, čo by som si mohla ešte pospať, ale tak som zvedava ako to so mnou vyzerá, tak musím takto 😀 ale poviem ti, že sa zobudim zmeram a spím dalej 😀
@zdenka270921 priblizne v tu rovnaku hodinu +/- pol hodka asi, ale ked si bola na wc-ku tak to moze byt trosku skreslene, ale nie o vela.
@kemonka testnem aj vecer , ze ci zosilnie dovtedy trosku, ked ja furt zabudam na to, ze treba obmedzit pitie 😠
@zdenka270921 jaj no neviem kedy mrška moja dôjde,ale začali ma bolieť už prsia,tak hadam do buduceho týždna dôjde, zatial ma silno bolia od pondelku a ešte nič 😒
@kemonka ,že môže nastať od 6-16 dňa cyklu a ženy,čo tvrdia že otehotneli cez MS,tak len spermie prežili do oných dní...potom,že meranie BT nie ja spoľahlivé a že sa to už ani neodporúča,bo to stresuje...a pri otehotnení,že je najdôležitejšie byť v psychickej pohode atď...kukni si to v archíve,keď chceš 🙂
@januliatko1985 @kemonka ahojte kočenky 😉 môj graf dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
myslím, že zajtra MS 😅 mám dneska veľa roboty, tak nestíham moc písať 😉
ako sa máte? januliatko, ovu testíky ako? idem si prečítať, čo ste tu popísali 🙂
@zelovocka ved mas celkom fajn teplotku 😉
Ja maeriam BT od vcera a dnes klesla na 36,2, boli ma pravy vajecnik, a ovu teste pekne ciarky, len este furt neni pozitivny, takze cakam. 😒 dufam, ze sa dakedy dockam. 😅
@januliatko1985 skusala...ale test vysiel negativne ☹ ...teplota 36,4...takze pockam na ms a budeme sa snazit dalej...nic ine mi nezostava.
Ahojte,aj my zaciname snažilkovat,MS je na odchode,tak koncom buduceho tyzdna ideme nato 😀 😀
@januliatko1985 ale dočkáš sa, neboj, trpezlivosť 😉 koľký si DC?
no teplotu mám celkom fajn, ale mám tam cystu žltého telieska, čo ani neviem presne, čo je, takže idem pátrať na nete 😅 gyn. ale vravela, že to nie je problém a samo to praskne.
@zelovocka ja nemam este kramy od porodu 😅 lebo som kojila, ale uz tyzden nekojim, tak preto ovu testy skusam, ze ci mam ovulku.Ak sa nic neudeje do konca mesiaca, bud ovu alebo mrcha tak idem k dokymu.
@kemonka no ja som asi sest rokov brala antikoncepciu,vysadila som a hned som otehotnela.po tom co som prestala kojit som si dala zasa,tu som vysadila v novembri.cez nu som mala uplnepravidelny cyklus,takze neviem ako to bude teraz...no mna tie testy tak zmietli,ze uz vobec nemyslim,ze som tehu.nic tomu nenasvedcuje,test a ani teplota nie.
@lia2712 ja som pred prvym tehu brala dlho Ak a po vysadeni som mala neskutocne rozhadzane hormony a nepravidelnu Ms , este aj cystu som mala a zvyseny prolaktin, chodila som folikulometriu, brala lieky na upravu cyklu a potom sa mi hned podarilo otehotniet..Kedy sa zase chystas k DR?

@dasa118 ako sa dari? 🙂