icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuszana
2. nov 2011

@kemonka ja ju zatiaľ pijem len týždeň od kyretu, do tej prvej menštruácie ju budem piť asi denne, a potom som čítala, že by sa mala piť prvé dva týždne cyklu do ovulácie cca, lebo v tehotenstve vraj nie je dobrá, tak asi to potom budem robiť tak 🙂 teraz hlavne chcem, aby sa mi dala do poriadku maternica a dobre mi nabehol cyklus, na to je vraj veľmi dobrá 🙂

nelicefo
2. nov 2011

@vejula vitaj. a drzim palce.

@kemonka ☹ neboj....budeme tu mat jedna druhu a tak sa to tu roztehulkuje jedna radost 😵

nelicefo
2. nov 2011

@havana21 clovek si to ani neuvedomi 😒

veeron
2. nov 2011

@zuzulik160 Hm... Nic take mi nerobil... a ani tam uz nepojdem.. povedal mi ze mam prist az ked budem tehotna.. "o) ale mam ist znamemu, tak ho poprosim ci by mi to neurobil.. uvidime.. dakujem

zuzulik160
2. nov 2011

@marecek1 ja sa tiez uz neviem dockat kedy sa tam ocitnem a samozrejme vsetky zenicky -stastne tehulky po tych vsetkych problemoch,ktore mame.

zuzulik160
2. nov 2011

@veeron to je super len chod,ja som tiez zmenila gynekologa a urobila som dobre mam dobry pocit a ked idem od neho idem taka uvolnena a s pozitivnou myslou. Chodim sice dost daleko od miesta bydliska ale stoji za to .Drzim ti prsty nech ti to dobre dopadne a nech sa uz o teba dobre postara lebo velmi vela zalezi od lekara 😖 🙂

mimi1111
2. nov 2011

ahojte ako pokracujete?ja uz som na nervy domyslam si hluposty a ked urobim test tak je velke sklamanie ☹ ☹

havana21
3. nov 2011

@mimi1111 tak toto poznám...netreba nad tým dlho rozmýšľať.... aha! jedna čiarka - nevadí, ideme ďalej.... lebo ono sa potom človek môže akurát taka zblázniť....

kemonka
3. nov 2011

ahojte, tak ja som už začala s kyselinou listovou. Už bol najvyšší čas začať 😀
no a o gynekologoch by som tiež vedela narozprávať, a tiež uvaažujem že si zmením, len nepoznám nikoho, že kam, tak zase to bude len risk 😒

veeron
3. nov 2011

@zuzulik160 No nebudem menit lebo som ho prave zmenila ked som otehotnela... je sukromny a je fajn... len hovori, ze nie je dobre chodit na testy... stalo sa to 1.krat a potom ked zacnem chodit po testoch, tak budem chodit stale...ze mozno to bola nahoda.. a toto mi povadali 3 doktori gynekologovia, aj z rodiny... najlepsie to nechat na prirodu...A inak dostala som mrchu 🙂 Prirodzene.. a myslim ze na 35 den je to ok, nie? *Co myslis? Mam 3 doktorov v oblizkosti a nikto mi nevedel povedat preco sa to stalo, proste stalo sa...ja si myslim, ze ked sa to ma stat, tak sa stane a mozes mat doktorov kolko chces...viem, ze to je aj o pocite...ako sa u doktora citis a ci mas doveru.. ale ja nemam problem s doktorom ziadny...skor mam pocit, ze ku gynekologovi som chodila ako do obchodu strasne casto...takze stresy nemam z nich... je mi to uplne prirodzene...a vztahy mam ok.. co som rada..a staraju sa... 🙂 tak uvidime potom... budem pod dohladom aj inych znamych doktorov... tak uvidime...dakujem...za vsetko...

veeron
3. nov 2011

@kemonka Ahoj a z kadial si?aby sme ti vedeli poradit.. ked tak napis na IP adresu....pa

mimi1111
3. nov 2011

@havana21 presne snazim sa zamestnat myslienky niekedy sa aj darii 😀 nooo ja chceem dve ciarockyyy 😅 😅 😅

havana21
3. nov 2011

@mimi1111 😀 to chceme všetky 😀 aj mne sa niekedy darí nemyslieť na to, ale väčšinou mi to nejde.....

mimi1111
3. nov 2011

@havana21 verim ze vsetkym sa nam to podari a coskoro uvidime dve ciarocky na testiku a budeme spolu tehulkovat vsetkyyyyy 😉 😉 😉

kemonka
3. nov 2011

@veeron no ja to mám najbližšie do Martina alebo ešte poprípade do Prievidze, ale skôr ten Martin a okolie 😀 😀 😀

kemonka
3. nov 2011

@vejula ahoj, a ty sa kde túlaš? 😀 😝

kemonka
3. nov 2011

dievčatá, uplne je super, že som vás tu našla, tak to inak teraz prežívam a verím, že sa tu navzájom podporíme, a teším sa, môžeme si potom urobíť nejaké tabuľky, ktorá kedy má termín, atď 😵 😵 😵

adka11
3. nov 2011

Ahojte baby dlho som tu nebola 🙂 No vy ste sa teda rozsupli, ze mi teda trvalo, kym som si vsetko precitala 😉 Ale baaaaby, uz sa nam to krati, uz iba necele dva mesiace a ideme na vec. Ja si nebudem robit asi testy kazdy mesiac, necham to na prirodu a babo nech sa ohlasi, ze zavitalo do mojho bruska - juuupi my budeme na buduci rok tehulky a potom maminky 🙂 😵

katula11
3. nov 2011

Ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. Ešte som nemala čas si vás prečítať od začiatku, hádam večer sa mi to podarí. 🙂 Mám skoro 2,5 ročného syna a už od leta riešim dilemu či ísť na druhé bábo, alebo ísť do práce aspoň na rok-dva a až potom ďaľšie. Nakoniec sme včera spravili s mužíkom kompromis (resp. ja, lebo keby bolo na ňom tak s druhým by sa neponáhlal ešte niekoľko rokov 😠 ) a od decembra do februára tomu necháme voľný priebeh a ak sa nezadarí tak pojdem na tie dva roky do roboty. 😝

keenfan
3. nov 2011

@adka11 ahoj 🙂
my sice zacneme az ked schudnem a najdem si pracu(co mi obe pride ako nemozne) ale tiez to chcem brat v pohode a nestresovat sa...🙂

keenfan
3. nov 2011

@katula11 ahoj a vitaj 🙂
ja som na tom nejako podobne..akurat nas maly ma uz takmer 3 a pol..chcela som ist robit uz od zac.tohto roka ale zijeme teraz v CZE a miesto mi drzali na SVK..a to mi prepadlo a zatial si hladam pracu, ale uz od leta a zatial neuspesne ☹ Tak tiez rozmyslam ci dalsie bez prace, alebo troska pracovat(nech je aspon na matersku)...Neviem veru...

katula11
3. nov 2011

trošku som to prebehla a vidím že vacsina co uz jedno dietatko mame, riešime podobne dilemy. Ci to zvladneme s dvoma (mna tiez pochytia pochybnosti obcas, hlavne ked maleho chytia tie jeho vzdory) a potom s prácou. Sranda ked som chcela prve dieta, bolo mi toto vsetko uplne jedno, tak strasne som ho chcela, ze som sa nad tym ani nezamyslala. 😀

katula11
3. nov 2011

@keenfan ahoj, no ja tiez nemam pracu, ja som robila v zahranici pred tehu.

zuzulik160
3. nov 2011

@katula11 jaj dievcata ani ja nepracujem po tych potratoch ktrore som mala som z prace vystupila. Neprospieval mi stres. Snazilkovat mame uz v januari tak uvidime ci mi to pomoze 🙂 Drzim vam prstiky nech sme uz vsetky s bruškami.

adka11
3. nov 2011

@keenfan Ahoj 🙂 Naco praca a chudnutie? Ved aj tak priberies, ked budes tehulka a pracovat tiez nebudes musiet 😀 Ja sa tak uz straaasne neviem dockat, este, ze je tu to forum, lebo okolie je so mna uz unavene 🙂 Ja beriem Femibion 800 od septembra, teraz si davam kuru Echinacei z Justu a po dnesnom brazdeni po modrom koniku zacnem asi pit aj alchemilku a mozno raz za tyzden pojdem cvicit (ale ked ja nikdy nemam cas 😀 )

petka015
3. nov 2011

ahojte baby

takze aj ja sa k vam pripajam. Mam 3,5rocneho syna a pred rokom sme sa rozhodli o dalsie babetko, aj sa podarilo ale...mimomaternicove tehotenstvo nieco strasne.
Teraz mam minimalne rok cakat ale v maji ideme skusat naostro, kedze mam len jeden vajcovod mam uz len polovickńu sancu otehotniet.

chcem vam povedat ze necakajte ak chcete babteko necakajte roky pribudaju a v dnesnom svete kazda druha pride o babetko. Ja som pred malym mala tiez dva potraty a teraz toto nikdy v zivote by som neverila cim si zena musi prejst. 😠

katula11
3. nov 2011

@kkatka113 katka, aj ja ti prajem, aby to do tretice dopadlo na jednotku. 😵

katula11
3. nov 2011

zuzulik no ved to, ten stres je sv.na. Ja som bol z tej mojej roboty uz taka vynervovana, ze sa mi zacal skracovat krcok a od 19 tt som musela lezat s vylozenymi nohami do siedmeho mesiaca.

petka ved to si aj ja hovorim, ze praca pocka, ved nema nohy neutecie 😝 😀 , len aby nejaka bola, no neva nejdem sa nad tym zase zamyslat, lebo len z toho potom depkujem. Moc nad vsetkym uvazujem, to neni dobre, tak som si povedala ze kaslem na to a necham tomu volny priebeh. Ale by sa mi pacilo otehotniet teraz v decembri, porod v septembri, to by maly isiel pekne do skolky a este keby to tak bola dievka, no parada. 😎

greenline
3. nov 2011

ahojte. zrovna dnes som premýšľala či tu už bude takáto téma a aha ho! 🙂 my plánujeme začať ale až v druhej polovici roka. malo by to byť naše tretie dieťatko.

katula11
3. nov 2011

@greenline ahoj, pozeram, ze ty mas dve male deticky. ako to zvladas? asi dobre, ked idete do tretieho. 🙂 aj mne by sa pacila taka velka rodina, ale na tretie uz asi muza nenahovorim...mozno keby som ho casom vymenila... 😝 😀