V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@lucka867 juj až teraz čítam o svokre - to je strašne ako ti tá svokriska znepríjemňuje tvoje trápenie, to jej uplne preskočilo? Až mám koprivku. Mala by ťa podporiť, a nie ti to ešte vyčítať? A mužíček tak isto ☹ Ale to chlapi su takí naviazaní na tie svoje mamičky, že až....o tom by som vedela tiež svoje rozprávať ešte z prvého manželstva....Skúsi si nevšímať tie jej reči, vy bývate aj spolu, či nie?
@zuszana ,ja som ju vysadila minulý mesiac...ale kebyže si tento článok prečítam skorej,tak by som ju ani nikdy brať nezačala 🙂
ja som nemala naopak problém s otehotnením,otehotnela som do dvoch mesiacov,ako sme sa rozhodli mať bábo,ale všetko ma to zaujimalo a fascinovalo,takže som si všetko naštudovala 🙂
@kemonka Ahoj. Snažilkujeme sa naďalej. Od zajtra mám plodné dni 🙂 podľa toho kalendárika na webe, čo som tu písala, tak uvidíme 🙂 Ešte som sa nebola odhlásiť, nestihla som ☹ Otec je v nemocnici a nevedia, čo mu je, tak som ani nepomyslela na toto. V pondelok idem spolu s kamoškou, lebo je už najvyšší čas. A ty ako?
tak ja neviem musela som si dať panáka...nezvládam túto predstavu...ale čo,tak čo keby dačo,aspoň sa nedožijem staroby a splácania úveru hehe a keď sa to potvrdí tak ma bude muž musieť vziať k moru lebo tam som ešte nebola a ešte možno vykradnem banku a rozflákam peniaze jeeeeeeeej 😀
hmm berte ma s rezervou dnešný deň je pre mňa dosť blbý
@mauerka naozaj? ☹ ☹ ☹ prepáč tie moje banality ☹ ☹ ☹ som ale smutná z toho že proste si nemôžeme žiť ten život v pohode,prečo musí byť stále niečo čo ho sťažuje a znepríjemňuje? 😢 Akože podozrenie? čo ti s tým robia? sledujú? mala si zlé výsledky cytologie? ja mám dáky nález tam na tom krčku viditeľný mikroskopom... 😕
@maryjou @mauerka @kemonka baby, tak ja sa k vám pridávam s vekom, o 11 dní budem mať 33 rokov a ešte deti nemám. každá máme svoj príbeh aj svoje trápenia, ale verím, že tento rok bude pre nás všetky šťastný 🙂
@mauerka aj ja som si svoje odchodila na onkogynekológii, neurológii a nedávno som mala problém s boreliou, tak dúfam, že už bude všetko ok. držím ti veľmi palce, postihnuté dieťatko nie je žiadna sranda a obdivujem všetky mamy, ktoré to zvládajú 🙂
@kemonka zlatík, ty si rozvedená? 😕 jej no to som nevedela 😉 fakt ti veľmi držím palčeky s druhým bábatkom 🙂
@muriel293
@zelovocka Ale babule, ved keby "NIEKTO" nevedel, ze to zvladnem, tak mi neposle mojho anjelika, kt. lubime nadovsetko...Takze ja to beriem skor ako "vyznamenanie" ako zataz. Mala som zlu cytologiu aj hystologiu na rozhrani, je to sledovane, mam precizneho dokiho, kt. uplne verim. Ale /mozno sebecky/, cjcela by som zazit aj ten pocit, ked to nie je o velkych problemoch, len o takych "hnackach a soplikoch"...tak sa snad aj podari 🙂
@mauerka veď ja viem ako to myslíš ja sa len bojím o svojho syna,ak sa mi niečo stane kto sa o neho postará? čo s ním bude? to je jediné čoho sa bojím vieš? a dobre dobre priznavam aj toho že by som ho nevidela rásť atď atď ale však čo už kašlať na to možno že to nebude také zlé veď výsledky ešte nemám...mňa len vyľakalo keď mi doktor povedal že tam mám niečo čo sa mu nepáči.... 😢
@lia2712 tak teraz som na tom tak, ze od porodu nemam mrchu, este len pred tyzdnom som ukonicla kojenie, tak cakam ako sa to vyvinie, dufam, ze nebudu ziadne komplikacie ako pri prvom otehu.
https://www.modrykonik.sk/profil/kemonka/Ano skusala som aj ovulacne testy, aj beriem tabletky dufaston. Mame pravidelny sex kazdy 3 den ako lekarka povedala 🙂 a nic.

@martina642 Ahoj, jej konečne niekto z blízkeho okolia 😉 Ja mám ten výpočet od Jonáša, no už mi aj teraz končí vo februári 😉