icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
20. jan 2012

@martina642 Ahoj, jej konečne niekto z blízkeho okolia 😉 Ja mám ten výpočet od Jonáša, no už mi aj teraz končí vo februári 😉

kemonka
20. jan 2012

@lucka867 juj až teraz čítam o svokre - to je strašne ako ti tá svokriska znepríjemňuje tvoje trápenie, to jej uplne preskočilo? Až mám koprivku. Mala by ťa podporiť, a nie ti to ešte vyčítať? A mužíček tak isto ☹ Ale to chlapi su takí naviazaní na tie svoje mamičky, že až....o tom by som vedela tiež svoje rozprávať ešte z prvého manželstva....Skúsi si nevšímať tie jej reči, vy bývate aj spolu, či nie?

puhinka
20. jan 2012

@zuszana ,ja som ju vysadila minulý mesiac...ale kebyže si tento článok prečítam skorej,tak by som ju ani nikdy brať nezačala 🙂
ja som nemala naopak problém s otehotnením,otehotnela som do dvoch mesiacov,ako sme sa rozhodli mať bábo,ale všetko ma to zaujimalo a fascinovalo,takže som si všetko naštudovala 🙂

puhinka
20. jan 2012

@martaniana ,ďakujem,aj ja vám 🙂

maryjou
20. jan 2012

@puhinka no budeme pokračovať, jasné nieje to katastrofa ale roky bežia...mala som aj iné dôvody ale dúfam že do 35 rokov stíham aj porodiť!!!!.. 😎

kemonka
20. jan 2012

@maryjou a kolko máš rokov ak smiem vedieť? 🙂

maryjou
20. jan 2012

@kemonka ďakujem za povzbudenia...no máš to zložitejšie...koľko máš rokov??..bojím že to nebude zas zas.... 😀

mauerka
20. jan 2012

@maryjou Vo februari mam 36 a este sa len od tohto mesiaca zaciname snazit...a verim, ze to bude dobre 🙂

maryjou
20. jan 2012

@kemonka budúci týždeň 34 r

maryjou
20. jan 2012

@mauerka tak teraz si ma ozaj potešila....s tým vekom...ĎAKUJEM 😲

maryjou
20. jan 2012

@mauerka tak prajem aj ja veľa šťastia!!!!!

maryjou
20. jan 2012

ste tu ozaj milé baby..

reiva
20. jan 2012

@kemonka Ahoj. Snažilkujeme sa naďalej. Od zajtra mám plodné dni 🙂 podľa toho kalendárika na webe, čo som tu písala, tak uvidíme 🙂 Ešte som sa nebola odhlásiť, nestihla som ☹ Otec je v nemocnici a nevedia, čo mu je, tak som ani nepomyslela na toto. V pondelok idem spolu s kamoškou, lebo je už najvyšší čas. A ty ako?

muriel293
20. jan 2012

tak ja neviem musela som si dať panáka...nezvládam túto predstavu...ale čo,tak čo keby dačo,aspoň sa nedožijem staroby a splácania úveru hehe a keď sa to potvrdí tak ma bude muž musieť vziať k moru lebo tam som ešte nebola a ešte možno vykradnem banku a rozflákam peniaze jeeeeeeeej 😀

hmm berte ma s rezervou dnešný deň je pre mňa dosť blbý

kemonka
20. jan 2012

@maryjou ja som mala minulý rok 30 😀

mauerka
20. jan 2012

@muriel293 Mam postihnute 12r. dieta, nevydarene manzelstvo za sebou, podozrenie na rakovinu krcka meternice a vieru, ze vsetko je tak ako ma byt... Zivot je prilis kratky na to, aby sme ho odflakli...

muriel293
20. jan 2012

@mauerka naozaj? ☹ ☹ ☹ prepáč tie moje banality ☹ ☹ ☹ som ale smutná z toho že proste si nemôžeme žiť ten život v pohode,prečo musí byť stále niečo čo ho sťažuje a znepríjemňuje? 😢 Akože podozrenie? čo ti s tým robia? sledujú? mala si zlé výsledky cytologie? ja mám dáky nález tam na tom krčku viditeľný mikroskopom... 😕

zelovocka
20. jan 2012

@maryjou @mauerka @kemonka baby, tak ja sa k vám pridávam s vekom, o 11 dní budem mať 33 rokov a ešte deti nemám. každá máme svoj príbeh aj svoje trápenia, ale verím, že tento rok bude pre nás všetky šťastný 🙂

@mauerka aj ja som si svoje odchodila na onkogynekológii, neurológii a nedávno som mala problém s boreliou, tak dúfam, že už bude všetko ok. držím ti veľmi palce, postihnuté dieťatko nie je žiadna sranda a obdivujem všetky mamy, ktoré to zvládajú 🙂
@kemonka zlatík, ty si rozvedená? 😕 jej no to som nevedela 😉 fakt ti veľmi držím palčeky s druhým bábatkom 🙂

puhinka
20. jan 2012

@maryjou ,ale už jednu dcérku predsa už máš 😉

puhinka
20. jan 2012

@maryjou ,teda vo fotoblogu to máš napísané...

janulap
20. jan 2012

kočky,par dni som tu nebola...no co je tu uz nejaka tehulka 🙂 ??@reiva preco sa chces odhlasit z DNP?

puhinka
20. jan 2012

@lucka867 ,tak nech to tento krát dotiahnete do úspešného konca 🙂
@lucka867 ,prepáč,ale tvoja svokra je krava !!!

mauerka
20. jan 2012

@muriel293
@zelovocka Ale babule, ved keby "NIEKTO" nevedel, ze to zvladnem, tak mi neposle mojho anjelika, kt. lubime nadovsetko...Takze ja to beriem skor ako "vyznamenanie" ako zataz. Mala som zlu cytologiu aj hystologiu na rozhrani, je to sledovane, mam precizneho dokiho, kt. uplne verim. Ale /mozno sebecky/, cjcela by som zazit aj ten pocit, ked to nie je o velkych problemoch, len o takych "hnackach a soplikoch"...tak sa snad aj podari 🙂

muriel293
20. jan 2012

@mauerka chcela by som vlastniť tvoj nadhľad,optimizmus a vieru,bohužiaľ týmto som ja nikdy neovplývala...ale naozaj by som chcela...prečo to nedokážem?? namiesto toho sa len opúšťam... 😔

mauerka
20. jan 2012

@muriel293 lebo si /chvalabohu/ nezazila v zivote uplne dno...Aj ja by som isto zila inak, nebyt toho, cim sme presli a teraz spatne som za to vdacna.
KAZDY DEN MAME VO VLASTNYCH RUKACH a z dni sa sklada zivot... Viem, zavana to "kliše", ale je to ozaj tak 🙂

reiva
20. jan 2012

@janulap Ja sa chcem odhlásiť a nanovo prihlásiť, ešte som to nestihla. Plánujeme bábätko a ešte nie som tehu, tak aby som to DNP využila...
@muriel293 Nesmieš sa opúšťať, my ženy sme silné 😉 treba veriť, že bude aj lepšie 😉 treba mať nádej

muriel293
20. jan 2012

@mauerka veď ja viem ako to myslíš ja sa len bojím o svojho syna,ak sa mi niečo stane kto sa o neho postará? čo s ním bude? to je jediné čoho sa bojím vieš? a dobre dobre priznavam aj toho že by som ho nevidela rásť atď atď ale však čo už kašlať na to možno že to nebude také zlé veď výsledky ešte nemám...mňa len vyľakalo keď mi doktor povedal že tam mám niečo čo sa mu nepáči.... 😢

januliatko1985
20. jan 2012

@lia2712 tak teraz som na tom tak, ze od porodu nemam mrchu, este len pred tyzdnom som ukonicla kojenie, tak cakam ako sa to vyvinie, dufam, ze nebudu ziadne komplikacie ako pri prvom otehu.

januliatko1985
20. jan 2012

@zdenka270921 ja mam digitalny na jedno desatinne miesto 😉

diablikovci
20. jan 2012

https://www.modrykonik.sk/profil/kemonka/Ano skusala som aj ovulacne testy, aj beriem tabletky dufaston. Mame pravidelny sex kazdy 3 den ako lekarka povedala 🙂 a nic.