icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

tatiana77
20. jan 2012

@sloto ahoj, ak sa Ti ukazala slaba ciarka mozes byt kludne tehotna....ale urobila by som si test o 2 dni a lebo v nedelu...uvidis vtedy aka bude ciarka. a ak nedostanes menzes po tyzdni, urcite chod k doktorovi...kamoska, mala test negat. a teraz ma 3 rocneho chlapca, ale ja pri druhom som mala slabe ciarky a mala som zamlcany potrat, nechcem Ta strasit....len chcem povedat, dolezite je vzdy potvrdenie od doktora... 🙂 napr.pri prvom nasom sietati som pomaly mala aj silnejsiu ciarky od tej prvej, je to individualne... drzim palce, nech vsetko dobre dopadne...ako sa dlho snazite?

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 dakujem...urcite budem robit test este aspon raz.... ide o to, ze mavam 28 dnovy cyklus a dnes som 31.... a furt to brucho....tak som zvedava ako to dopadne

tatiana77
20. jan 2012

@sloto to som aj ja zvedava....daj urcite vediet, ako dlho sa snazilkujete? vidim, ze mas 1 dieta, ake stare?

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 nikolka bude mať 3 roky. o druhé bábatko sa snažíme asi 4 mesiace, resp. snažili sme sa už skôr, ale potom sme si dali pauzu a teraz sme s tým začali odznovu....

tatiana77
20. jan 2012

jej, aj nasa Sonicka bude mat tri roky....koncom marca 🙂 my sa snazime teraz druhy mesiac...ale mam stale nejake zdravotne problemy, tak neviem ci sa podari, lebo niesom stale v pohode....uz mi to lezie na nervy, ale co uz... ☹

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 tak takisto držím palčeky 🙂 urcite budem informovat ako pokracujem. dufam ze i ty 🙂

mirka007
20. jan 2012

@puhinka
No to by bola uz riadna sranda 🙂
A vy ste uz zacali?

maryjou
20. jan 2012

@puhinka presne to mám zapnuté...

puhinka
20. jan 2012

@mirka007 ,ešte nie,až v marci,ale už beriem kysalinu listovú 🙂

tatiana77
20. jan 2012

@sloto ano budem informovat, ale ja mam dostat menzes az 9.2....takze trochu neskor.....ozi odkial si?

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 Trencin

magic08
20. jan 2012

@sloto podla mna je to tehu. Ved pridaj foto... Ale urcite este testni o par dni... Uvidis ze ciarocka bide silnejsia 🙂 drzim palce 🙂

mirka007
20. jan 2012

@puhinka
No super,tak nech sa vam sup sup zadari nejaka pekna sestricka 🙂

sloto
20. jan 2012

@magic08 pridala som par prispevkov vyssie

sloto
20. jan 2012

@sloto prepac, vlastne som to vlozila do temy bolestive prsia co je tiez v tejto sekcii

tatiana77
20. jan 2012

@sloto pekne mesto..ja som z BA...chodime okolo Trencina, ked ideme k svokrovcom na Oravu...ale len velmi okolo...vidime vas hrad... 🙂

lucka867
20. jan 2012

@puhinka No moj manzel si to nechce pripustit, ze je naviazany na mamu a ze sa vsetko riadi len podla nej, ze si nic nemozeme kupit bez jej povolenia, i ked sa stravujeme osobitne tak mi dennodenne rozkazuje co mam varit a co si mam kupit.Ked si nieco kupim co nam treba tak po mne ziape, ze naco som si to kupila, ze ona to doma ma ale ved my sme osobitna domacnost len to ze mame spolocny vchod, ja varim, periem, robim vsetko hore na poschodi kde byvame, takze sa o nas starat nemusi.
Este sa bojim, ze ked porodim tak mi vezie dieta a ona sa bude on starat lebo to presne tak urobila 2 svagrinam, mamy sa nemohli starat o svoje deti bez toho aby im do toho nezasahovala a pri poslednej svagrine vidim jej vplyv na synovcovi, nadava mame do oci, ze je sprosta, ze je k...a alebo p..a, ze je z osobitnej skoly.Proste mama je nula a babka s dedom bohovia,ale zase je to aj chyba svagra ze nezasiahol a nepovedal, ze oni sa vedia o maleho postarat a moj manzel je presne taky isty, mame nic nepovie a potom sa vecne hadame.

lucka867
20. jan 2012

@puhinka dakujem 😀

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 tak hrad je pekny.... 🙂 mne robi manzel v Bratislave a casom sa tam chceme prestahovat.... dufam ze to bude tak do roka....

sloto
20. jan 2012

@magic08 v teme bolestive prsia...

maryjou
20. jan 2012

@puhinka vysoká škola nieje všetko....( ja ju síce mám, ) ale deti sú deti!!!! bez to nejde, nech máš čokoľvek!!!

tatiana77
20. jan 2012

@sloto no pozrela som temu bolestive prsia, a vidim tu druhu ciarku, vsak uvidis co bude o par dni..ked bude silnejsia, je velka sanca, ze si tehu....a do akej casti mate namierene v BA?

puhinka
20. jan 2012

@mirka007 ,ďakujem moc 🙂 aj vy by ste chceli dievčatko,či skôr kamoša pre Maťka? Alebo ti to je viac menej jedno?

sloto
20. jan 2012

@tatiana77 to este netusim.... zatial sa bavime len o tom, ze sa urco prestahujeme tam

mirka007
20. jan 2012

@puhinka
No ja sa uplne blaznim aby sme mali dievcatko ale aj ked bude chlapcek ho budeme lubit jasne 🙂 len aby bolo zdravucke 🙂

puhinka
20. jan 2012

@maryjou ,presne tak 🙂
ja som začala túžiť po dieťaťi niaky čas potom,čo mi umrel nečakane otec...zostalo vo mne obrovské prázdno,ktoré som dokázala nahradiť len novým životom
do vtedy som tvrdila,že najskôr práca a deti až okolo tridsiatky...všetko sa zmenilo

puhinka
20. jan 2012

@mirka007 ,ja som si kukla čínsky kalendár plodnosti,baba mi vychádza podľa veku v marci,júy,auguste,novembri a decembri...mm sa tomu smeje,neverí tomu...ale keď to má podˇľa amerických vedcov 85% presnosť,tak prečo to nevyskúšať? 🙂

kemonka
20. jan 2012

@lucka867 no to podla mňa nie je ta svokriska v poriadku, a nedá sa vám, aby ste niekedy v budúcnosti šli samostatne bývať, do nejakého bytíku? Alebo podnájmu? To by ste určite nemali pripustiť, aby vám takto zasahovala do súkromia, a ešte aj do varenia a do výchovy deti atd...veď to je hrozné, ako ti musí byť hrozne keď sa tak chová ☹ určite by som išla od nej preč

tatiana77
20. jan 2012

@sloto aha, vsak uvidite...a manzel cestuje kazdy den do prace? to je dost narocne

puhinka
20. jan 2012

@lucka867 ,hrozné...no ja by som sa nenechala,by som ju poslala kade ľahšie...ale ja som strašne vášnivá a radikálna,ja by som bola schopná ho aj opustiť kôli takej matke
nepočúvaj ma...ty rob podľa seba,ako to cítiš ty