V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
jej, aj nasa Sonicka bude mat tri roky....koncom marca 🙂 my sa snazime teraz druhy mesiac...ale mam stale nejake zdravotne problemy, tak neviem ci sa podari, lebo niesom stale v pohode....uz mi to lezie na nervy, ale co uz... ☹
@puhinka No moj manzel si to nechce pripustit, ze je naviazany na mamu a ze sa vsetko riadi len podla nej, ze si nic nemozeme kupit bez jej povolenia, i ked sa stravujeme osobitne tak mi dennodenne rozkazuje co mam varit a co si mam kupit.Ked si nieco kupim co nam treba tak po mne ziape, ze naco som si to kupila, ze ona to doma ma ale ved my sme osobitna domacnost len to ze mame spolocny vchod, ja varim, periem, robim vsetko hore na poschodi kde byvame, takze sa o nas starat nemusi.
Este sa bojim, ze ked porodim tak mi vezie dieta a ona sa bude on starat lebo to presne tak urobila 2 svagrinam, mamy sa nemohli starat o svoje deti bez toho aby im do toho nezasahovala a pri poslednej svagrine vidim jej vplyv na synovcovi, nadava mame do oci, ze je sprosta, ze je k...a alebo p..a, ze je z osobitnej skoly.Proste mama je nula a babka s dedom bohovia,ale zase je to aj chyba svagra ze nezasiahol a nepovedal, ze oni sa vedia o maleho postarat a moj manzel je presne taky isty, mame nic nepovie a potom sa vecne hadame.
@lucka867 no to podla mňa nie je ta svokriska v poriadku, a nedá sa vám, aby ste niekedy v budúcnosti šli samostatne bývať, do nejakého bytíku? Alebo podnájmu? To by ste určite nemali pripustiť, aby vám takto zasahovala do súkromia, a ešte aj do varenia a do výchovy deti atd...veď to je hrozné, ako ti musí byť hrozne keď sa tak chová ☹ určite by som išla od nej preč

@sloto ahoj, ak sa Ti ukazala slaba ciarka mozes byt kludne tehotna....ale urobila by som si test o 2 dni a lebo v nedelu...uvidis vtedy aka bude ciarka. a ak nedostanes menzes po tyzdni, urcite chod k doktorovi...kamoska, mala test negat. a teraz ma 3 rocneho chlapca, ale ja pri druhom som mala slabe ciarky a mala som zamlcany potrat, nechcem Ta strasit....len chcem povedat, dolezite je vzdy potvrdenie od doktora... 🙂 napr.pri prvom nasom sietati som pomaly mala aj silnejsiu ciarky od tej prvej, je to individualne... drzim palce, nech vsetko dobre dopadne...ako sa dlho snazite?