icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuzkat1
21. jan 2012

@vejula zeby to suviselo s farbou vlasov? 😎 je fakt ze mobil ci nieco podobne uz davno neletelo, ale teda hadat sa vieme riadne... vacsinou hucim ja,ale tak nikdy to dlho netrva🙂

vejula
21. jan 2012

@zuzkat1 presne 😀 😀 😀 mi sa dohadame ako dvaja psy o 8 večer a o 10 už budime susedov celkom inymi zvukmi 😀 😀 😀

maryjou
22. jan 2012

@vejula to nevadí to upevňuje vzťah...

ciusinka
22. jan 2012

@mawiya dakujem velmi pekne 😉

ciusinka
22. jan 2012

@lenka188 Aj ja vam drzim palce, nech sa cim skor zadari 😉 my sme to doteraz od toho septembra brali tak volne, ale teraz uz asi vyskusam nejake metody, asi nejaky vypocet plodnych dni + pozorovanie hlienu (co som v minulych mesiacoch zaregistrovala, tak by sa to podla toho dalo celkom dobre zistit 🙂 )..Tak som zvedava, ako sa to podari, chcela by som aby sme uz na Vianoce boli traja, ale tak uvidime 😉

sloto
22. jan 2012

ahojte.... juj taka som nervozna ze nemam doma teraz ziadne testy a nemam moznost si ich ist kupit. malu mam chorucku, tak sme cely tyzden zavrete doma :( ale dnes vecer docestuje manzel, tak donesie, takze hned rano zajtra mozem testovat. taka som zvedava ci ciarka zosilnela.....

nelicefo
22. jan 2012

@sloto skoré uzdravenie dcérke. Budem na Teba myslieť,nech čiarka pekne silnie 😉

sloto
22. jan 2012

@nelicefo ďakujem krásne. zajtra poobede podám info,idem totiž do práce....takže sa mi skôr nebude dať

nelicefo
22. jan 2012

@sloto Aj ja až potom mrknem lebo tiež idem do práce 😉

zora256
22. jan 2012

Ahojte baby!
Ako sa mi máte?Ja nevyspate,malý sa budil najprv každé 2,5h potom od pol 4 každú h,taksom uťahaná ako slon 😖 ,už sa neviem dočkať kedy vyjdú zúbky aby som sa už vyspala hoci ak sa od marca budeme snažiť tak možno sa tak skoro ani nevyspím,ak by sa zadarilo 😀 ,to by som sa aj potešila,len aby dovtedy tento spinkal celé noci 😵 .

nini011
22. jan 2012

Ahojte baby..aj my snazilkujeme od Noveho roka..a predvcerom som mala dostat ms.
No ta nikde tak som sa otestovala.No testik negativny.
Asi mi to len mesko..to sa mi aj stava.Niesom zufala,ale velmi ma ten test nepotesil.No co uz,zaciname po mrche znova 😒

annie6
22. jan 2012

taak aj ja sa chystam na test zajtra rano ak nepride mrcha :D

mimkaa2607
22. jan 2012

@annie6 joj držííííím palce...ja mam dostat mrchu v piatok...teda ja sa modlim až nedostaneeeem 🙂

nini011
22. jan 2012

@annie6 prajem ti nech ti vidu // palicky na testiku 🙂

annie6
22. jan 2012

@mimkaa2607 tak snáď už k tebe nedorazííí 😉
@nini011 dakujem 🙂

mimkaa2607
22. jan 2012

@annie6 dufam, že nedorazí 😀 ... nech sa ma radšej stráni...tak my snažilkujeme len od januara ... 🙂... tak uvidíme či sa podarí ... pri dcérke to bolo na prvý šup 🙂

annie6
22. jan 2012

@mimkaa2607 človek nikdy nevie, aj teraz sa mozno podari na prvy sup 😀

mimkaa2607
22. jan 2012

@annie6 boh ta vyslis 😀 .. ved potom isto hodim foto či sa podarilo 🙂

lucka867
22. jan 2012

@reiva uvidime co nam povedia v piatok v martine ale musim sa pripravit aj na to, ze ma vyrazi z domu a nakaze sa synacikovi so mnou rozviest a najst si novu zenu, ktora mu okamzite porodi dieta a necha jej ho, nech sa on stara ona.Ale mozno by bolo lepsie keby to urobila aspon by manzel videl, ze mam pravdu, ze ma nemaju radi a ze nie som pre nich dobra.No ale cas ukaze co su zac a hadam sa manzelovi coskoro otvoria oci.

lucka867
22. jan 2012

@mawiya Ja viem, ze moja svokra mi neda pokoja ani na byte, stale bude u nas sediet a hukat po mne co zase robim.Ale ked budeme byvat tu u nich,tak budem musiet mat tolko veci co pri dvojickach lebo ona bude musiet mat svoje veci pre maleho a ja zase svoje,lebo ona mi hore chodit nebude, ale to jej ja neverim, lebo viem, ze ona mi chodi pozerat do mojich izieb ci tam mam upratane alebo co som zase pokupila co izieb nove, ale manzel mi povie, ze ona hore nevyjde, no ale uz som parkrat zistila, ze som si zamkla dvere do chodby a sla som napr. k lekarovi, ked som prisla domov tak boli dvere odomknute a veci som mala poprehadzovane.
Ked sme tam zacali byvat tak sme mali spolocnu kuchynu aj pracku,takze prat som si nemohla, lebo na pracke moze prat len ona, tak som jej musela davat veci a jedneho dna som sa vracala z prace a ona prave davala do pracky a prichytila som ju ako mi prezera spodne pradlo ci mam kramy alebo nie, no a to ma tak sokovalo, odvtedy som si svoje veci prala rucne a po par mesiacoch nam dali moji rodicia pokazenu pracku, ze nech si ju opravime a ked si nasporime na novu,tu vyhodime do zberu.Kedze penazi bohvieako nebolo lebo bolo treba poplatit este nejake manzelove dlhy do socialky a poistovne tak sme na novu hned nemali a po case sa nam pokazila stara pracka,bola som nutena prat zase na ich ale uz sama ale len 1-2 mesiace, potom sa to zopakovalo, prat moze len ona a ja mam davat pradlo jej.To ma uz nastvalo a bola som poprosit mojho otca ci by nesiel so mnou do Nay-ka kupit pracku na splatky lebo mne by vtedy nedali kedze som bola bez staleho prijmu na absolventskej praxi, dozvedel sa to manzel tak sme sli okamzite kupovat novu pracku, lebo sa hanbil, že som sla poprosit nasich a stazovat sa na neho, ze odmieta kupit novu pracku a ake je pranie u nich.Takze to zabralo na chvilu ale teraz sa skor zastava svojej mami ako mna i ked ja mam pravdu ale co bojovat s jeho mamou nema zmysel a tak uvidim dokedy mi to vydrzi a ja sa z toho nezosypem.

lucka867
22. jan 2012

@maryjou Ja manzela lubim ale zit s jeho mamou som nechcela a ani som nevedela ako to tu cele dopadne, ze to bude "kriz" a on nebude chciet odist od mamy a skor by si ma jeho mama vazila, ze ked nieco urobim ked tam prideme ale teraz co urobim to je zle a po celej rodine rozsiruje aka som hlupa nevesta, ako sa neviem postarat o manzela, ze mu neviem poriadne navarit, ze chudera ona mu to musi prat i ked za posledne 2 roky mu asi len 2krat oprala jeho nejaky sveter co si zabudol na radiatore, este ani dieta mu neviem porodit, ze co to za nevestu.Uz aj vsetci susedia vedia ze som neplodna a ona chudera caka, ze jej Mirko bude mat niekedy potomkov o ktorych sa bude ona starat.Proste uz to asi nevydrzim dlho a jedneho dna sa zosypem a budu ma chodit navstevovat na psychiatriu ak si manzel neuvedomi aky velky vplyv ma jeho mamicka na nase manzelstvo a celkovo zivot.

yokralovnayo
22. jan 2012

prosííím ako si mam dať tému do oblubenych???? nebola som tu vyše roka, tak som zabudla anikde to tu nevidim.. poradte prosim 😅 😕

mauerka
22. jan 2012

Choď na diskusiu /v zozname/ a klikni na šedé "tlačitko" DISKUSIA pri jej názve. Pridudne medzi tvojimi obľúbenými.
@yokralovnayo

poisonblu
22. jan 2012

@yokralovnayo ked si otvoris danu diskusiu, tak pod jej nazvom je tlacitko Paci sa mi....ked kliknes, tak sa ti prida k oblubenym

lucka867
22. jan 2012

@lindusik Ved sa snazim vyriesit tie problemy a hlavne si vyjasnit ako to on s nami vidi do buducnosti ale on chce mat mna, deti a este ku tomu aj jeho rodicov a najlepsie keby sme byvali vsetci pod jednou strechou.Jeho mamicka nam riadi cely zivot, rozhoduje ci budeme mat v izbach plavajucu alebo koberce, ona nam ich ide nakupit koberce na celu izbu bez nasho vedomia a hlavne, ze nemame pravo si povedat ci ho chceme a hlavne aky chceme, ci maly alebo velky alebo farebny.Proste nas vkus je uplne iny ako vkus 70-nika.Prve vianoce nam to urobila a ja som chytila taky hisak, ze som odmietla vecerat s nimi, ze tento rok nebudeme mat veceru a pojdeme po veceri s darcekmi do nasich ale potom ma manzel nejako spracoval,sla som len na kapustnicu a salat s kaprom som jedla na nasej posteli s placom a ani som nemala chut ist k nasim.Potom po novom roku mi zacala vykrikovat, ze je to vsetko len moja vina, ze nemame deti, ze ja som ta neplodna, tak som povedala dost a Vianoce 2010 a 2011 sme mali osobitne, kazdy si navaril svoju veceru, vklude sme na navecerali a po veceri sli na kavu ale o 20.00 som si sla lahnut a oddychnut, proste sa odreagovat lebo aj tych par minut v pritomnosti svokry bolo pre mna dost vycerpavajuce, ked ani na vianoce neda pokoj a stale sa nam miesa do nasich veci, rozhoduje aky nabytok si mame kupit do obyvacky, aku farbu si mame dat do izieb, ked si urobime ako my chceme tak si to odnesiem ja lebo ja som to tak chcela a chudak moj manzel to musel podla mna urobit.

mawiya
22. jan 2012

@lucka867 máš to naozaj ťažké a dokážem ťa pochopiť. Niektorí si pomyslia, že preháňaš, že vidíš len to zlé, ale bohužial moja kamoška mala takú istú. Bývali spolu, kontrolovala izby, starala sa o malú. Neskôr sa presťahovali k jej rodičom, potom do maličkého ale svojho bytu. No a začali také isté návštevy ako moja svokra. Malý byt, dvaja dospelí, dve detičky a svokra. Neskôr jej pomohli rodičia, porozprávali sa so svokrou, vydržalo to možno pol roka, možno rok a začalo znova. No a dnes? Kamoška býva sama v byte, ktorý si kúpila. Býva tam s deťmi, pomáhajú jej rodičia a manžel býva u mamičky. Chodí navštevovať deti, ak si ich zoberie k sebe (ku svokre)domov, prídu psychicky rozhádzané a stále sa pýtajú mamy, prečo nemá rada ocka. Je to smutné, ale je to pravda. Najhoršie je, že kamoška sa nechce rozvádzať, pretože manžel chce o detičky bojovať. Vraj on sa o ne postará najlepšie. Samozrejme s mamičkou. ☹. Držím ti palce, musíš byť silná a myslieť na to, že bábätko príde. A ak ťa manžel miluje, ver mi, že pôjde za tebou a maličkým kdekoľvek. Len ty sa musíš povzniesť nad svokrine výčiny. Chce ťa psychicky ubiť, aby bola kráľovná ona. Nesmieš jej to dovoliť. Ale nehádaj sa s ňou. Predýchaj, prikývni, tak ako som to robila ja. A teraz ani jej synáčik (môj ex) za ňou nejde a ak telefonuje, tak jej veľakrát nezdvihne ani telefón. Viem to preto, lebo potom hneď vyvoláva na môj mobil. Ale .... ako na potvoru nedvíham ani ja 🙂)). Držím všetky pršteky. 🙂

yokralovnayo
22. jan 2012

@mauerka dakujem 😉

yokralovnayo
22. jan 2012

@poisonblu dakujem 🙂

zora256
22. jan 2012

@nini011
@annie6 Baby!A ak aj nepríde ms po negatívnom teste nezúfajte mne tiež ukázalo negat.pri malom a keď mi už meškala do ďalšej ms tak mi vyšliel pozitívny a bola som už v 5tt,to niekomu nie hneď ukáže,to časom ako stúpa hcg v krvi,tak nesmútte,a ak ani tak nevijde tak to vyjde nabudúce,viete ako sa vraví aj zajtra je deň a vyjde slnko,takže držkám palce!🙂

maryjou
22. jan 2012

@lucka867 no máš to ťažké, ľúbo ľúbi ale do akej mieri???..ty už musíš vedieť....ale takto sa žiť nedá, je psychické vydieranie.... ( mimochodom raz sa to svokre vráti !!!!! ja hovorím, božie mlyny melú pomaly ale isto.............viem je to ťažké rozhodnutie,,,,a mne sa tiež nerozhodovalo ľahko - to len teraz som hrdinka, vtedy som bola slabá ako mucha...nakopli ma super ľudia ( aj moja sestra )...
ale nech už sa rozhodneš akokoľvek, budem ti držať palce!!!!...hlavu hore....mysli aj na seba.... 🙂