icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

dasa118
23. jan 2012

@maryjou dakujem za odpoved 🙂 , ja len som sa lakla ci je to normalne...

vejula
23. jan 2012

@dasa118 mna bolievaju prsia kadejako. Mrchu mam len od novebra od pôrodu. Ale vôbec sa nevyznam v tychto bolestiach. Asi sa tie hormony ešte len upravuju kedže ešte často dojčim. Ale prsa ma bolia aj na začiatku cyklu potom par dni nič potom zas.. a tak je to aj s bolesťou brucha a aj slabiny ma v poslednom čase pobolievaju

maryjou
23. jan 2012

@dasa118 u mňa to je normálne..idem sa zblázniť a ako náhle dostanem bolesť je preč...

sloto
23. jan 2012

ahojteee, no včera večer docestoval mužík a doniesol dva testíky, tak so si hneď dneska jeden ráno spravila. ale samozrejme mi to nedalo a kúpila som si cestou z práce ešte jeden a spravila si i ten 🙂) a výsledok môžete vidieť v albume 🙂)

reiva
23. jan 2012

@sloto Fúha 🙂 Takto nejak vyzeral môj testík pri prvom tehu - bola som v nejakom 3-4tt 🙂 nechcem ale nič zakríknuť 😕 Chod k lekárovi, tam si budeš istejšia 🙂

sloto
23. jan 2012

@reiva 8.2. som už objednaná

lia2712
23. jan 2012

@januliatko1985 takze to mozem byt tehu,ked mam uz pät dni po sebe ovu test pozitivny,tie ciarky su uplne rovnako silne kazdy jeden den...len tie testy ma dost mylia,preco mam na nich len slabe palicky stale?nechapem... 😒

lia2712
23. jan 2012

@kemonka tak to aj ja 🙂

reiva
23. jan 2012

@sloto Jéj super, tak držím palec, potom nás informuj 😉

sloto
23. jan 2012

@reiva jasné že budem, len dovtedy budem ako na ihlách, kým budem vedieť či je všetko v poriadku...

reiva
23. jan 2012

@sloto ti verím 🙂 neboj bude to dobré 😉

zdenka270921
23. jan 2012

@sloto jeeeeeeeeeej, tak už to začína 🙂 gratulujeem 🙂

zdenka270921
23. jan 2012

@annie6 a aj tebe annie gratulujem 🙂 kiežby ste nás nakazili 🙂)

januliatko1985
23. jan 2012

@vejula tu je moj grafik: http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
Trebalo tam dat datum ms, takze som orientacne dala 1.1, lebo od 2.1. som zacala s ovu testami a merala so ked som si spomenula 😀 ale tak teraz uz poctivo meriam, takasi tam vela nevycitas 😀 a dnesny ovu test je slabsi o dost ako ten vcerajsi a teraz ma dooost zacalo boliet podbrusko a mala som taky hustejsi vytok do hneda zafarbeny trosicku 😕

januliatko1985
23. jan 2012

@sloto kraasne palicky, gratulujeem 😵

sloto
23. jan 2012

@januliatko1985 ďakujem krásne. konečne začali silnieť

kemonka
23. jan 2012

@dasa118 no sme na tom rovnako, lebo aj mňa začali bolieť a už druhý týždeň ma silno bolia, a čakám na MS a nikde ☹ a zvyklo ma to len tesne pred MS bolievať ba až skoro vôbec som nemala príznaky od pôrodu.....no neviem čo to ☹
Daši, ty si spomínala že si užívala Duphaston, či ktorá to bola? Lebo sa chcem niečo opýtať 😉

januliatko1985
23. jan 2012

@kemonka ja som tiez uzivala duphasotn, ale len jeden cyklus a , v ktorom so mhned aj otehu.a co potrebujes vediet?

kemonka
23. jan 2012

@januliatko1985 že do kolkých dní si dostala MS, či až ked si dobrala, alebo ešte počas užívania?

kemonka
23. jan 2012

@januliatko1985 mne neukazuje graf

lindusik
23. jan 2012

@sloto gratulujem 🙂

januliatko1985
23. jan 2012

@kemonka no ms uz nedosla, kedze som ostala tehu, dufik som mala brat od 15dc a podla BT som mala dost Ms 25dc a vtedy som aj testovala a uz boli palicky.Takze ovu bola skor....tak asi ti v tom velmi neporadim 😅 a mne grafik ukaze,hmm,aj tak je taky o nicom,lebo meriam pravidelne asi len stvrty den.

mawiya
23. jan 2012

@sloto gratulujem, to je super, normálne som sa vytešovala, nech je všetko v poriadku a rastiete a rastiete a rastiete 🙂))))))).

lindusik
23. jan 2012

ahojte baby, chcela by som poradit... dnes mi konci Ms a od zajtra by som sa chcela zacat sledovat - totiz mam velmi nepravidelny cykluc a na babatku by sme chceli zacat pracovat niekedy april-maj,ale dovtedy si chcem odsledovat kedy mam ovulku a tak...
Chcem si zacat robit ovulacne testy - mam si ich robit kazdy den? Kedy je najlepsia hodina - rano? alebo vecer?

kemonka
23. jan 2012

@lindusik ovu testy sa robia medzi 10,00 hod a 20,00 hod, o rovnakom čase a 2 hodky pred testovaním nepiť tekutiny 🙂 a skús si merať aj BT tento jeden cyklus, aj to vie pekne napovedať 😉

kemonka
23. jan 2012

@januliatko1985 to nevadí 🙂 tužím, že ešte @zora256 spomínala, že ho brala 🙂

lindusik
23. jan 2012

@kemonka BT-no niekde som citala ze sa ma merat rano po neprerusovaom 8hod spanku - u mna nerealne 😀
co sa tyka ovu testov, tak sa od zajra do toho pusti. Inak dik za radu, to som nevedela ze sa nema pred testovanim 2hodky pit 🙂
Inak dnes som si bola kupit tie testy a pytala som si 5baleni ovu testov(v 1baleni je 5ks) a predavacka v lekarni na mna pozerala jak na ufo 😀 a ani tolko nemala, posledne balenie vytiahla niekde zo skladu a davala mi ho ako kedy mi davala posledny kusok chleba....

kemonka
23. jan 2012

@januliatko1985 hihi, tak ja som si tiež práve zapísala grafík na womezone 😀 😀 😀 dala som len zo srandy, že tento mesiac len a MS od 2.1. skúsim ho pridať 😝

kemonka
23. jan 2012

@lindusik hej hej, to oni tak pozerajú ako na zjavenie 😀
no a to BT stačí neprerušovaný spánok min. 3 hodky 😀 , ja väčšinou spím dobre, len dnes som nejako nevedela spať, tak čo už, asi len 2 hodky nad ránom som pospala 😀 - to len ako príklad

lindusik
23. jan 2012

@kemonka 😀 hej som sa citila dooost divne 😀