V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula cauko, tak teplota dnes 36,4, stale este nevybehla, tak cakaaam a cakaam a cakam , co bude daaal 😀
ahojte baby, ja som dnes takto tak uvidim co bude dalej http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f
ahojte, po dlhsom case som tu opat zavitala ...
januliatko1985 ako to dopadlo s ovu testikmi? fungovali? a co menstruacia stale nemas?
ja hlasim ze po 2 rokoch od otehotnenia som ju dostala, najskor som si myslela ze ked sme pocas ovulacie isli na "vec" ze by to mohlo byt tehu ale opak bol pravdou a cyklus sa ocividne rozbehol, dufam teda ze to bude "slapat" aby som mohla odsledovat dalsiu ovulku a sup a pojde sa "na to" 🙂
@monikapt pekny grafik, len nech to ide este pekne hore 😒
@cubana ja stale testujem, n a ovu testikoch su ciarocky, ale este som pozitivny nemala, ved pozri do mojho albumu.a ms nedosla a pred dvoma tyzdnami som prestala kojit, tak uvidm, co bude dalej, ci pride ms ci ovu, novneviem, ked sa nic neudeje do konca mesiaca tak idem k dokymu.
@januliatko1985 no uvidime ako to bude pokracovat 🙂 nerobim si nadeje lebo sklamanie je potom velke ☹
@danielle 😀 takých nás je viac, ale my to zvládneme pri tých našich zlatíčkach 😉 moja malá začala teraz od roka dosť na mne lipnúť, takže sa chce stále mojkať a byť len so mnou 😅 tak neviem ako zareaguje na súrodenca, ak sa podarí 🙂 asi budeme bojovať so žiarlivosťou, mám taký pocit
ja sa tiez pridam, ale az v lete. teraz som cerstvo po potrate, tak musime nejaky cas pockat
ahojte baby, ja sa tiež pridávam 🙂 pred pár mesiacmi som o bábätko prišla v 5tt, tak sa chceme o to pokúsiť znovu, len sa veľmi bojím, či to dobre dopadne...ale pevne verím, že áno, aj keď ten pocit neistoty, že sa niečo môže stať, vo mne asi zostane až do konca..
@monikapt Aj ja som brala HAK 5,5 roka, potom som vysadila a MS mi prišla až po 4 mesiacoch, mala som totál rozhádzaný cyklus a po pol roku ma hrozne boleli vaječníky, tak som šla na kontrolu, lebo som myslela, že mám zápal a dr mi povedal, že sa mi len prebúdzajú, lebo boli 5,5 roka v útlme, asi až po 10mesiacoch mi nabehla normálna MS aj cyklus bol normálny... Trvalo to cez rok kým sa to dalo do poriadku a až potom sa nám podarila malá 🙂
😉 @dasa118 Ahoj!
Tak presne tak som bola i ja z bradavkami,nie sú trošku tmavšie?A citlivé na dotyk až svrbia?ržkám palce,hoci je to asi ešte skoro,či nie keď si pred ms,ale tak uvidíš,len moc nato nemysli aby to bolo čím skôr za tebou táto sobota,a neprišla ms
@reiva Ahoj!
A pred Hak si mala ok cyklus?A po HAK si nič nemusela brať na úpravu cyklu?
Ja som brala pred malým Hak takmer 4roky a pred ňou som mala 60dňové cykly a potom som nemala ovuláciu len cca každý druhý mesiac,a tak som brala na úpravu a až na 4 rok po vysadení som otehu,teraz beriem Hak 5 mesiac a ešt mám na jeden cyklus a končím...A začne sa snaženie o bábo 🙂
@zora256 Predtým som mávala pravidelný cyklus, potom som začala s HAK a po 5,5roku som to mala aleže úplne rozhádzané, na úpravu som nič nebrala... teraz po pôrode mám nepravidelnú MS, cyklus ako kedy niekedy 32 dňový, niekedy 28, už bolo aj 45... a po pôrode mávam bolestivešiu MS, čo som predtým nemávala ☹
babenky, nemáte skúseností z objednávaním v Bonprix niektorá? Chcem si niečo objednať a všade tam píšu, že lepšie je o menšie číslo objednávať, tak teraz neviem aké čislo si objednať 😨 😨 😨

@zora256 no mala by som dostat teraz v sobotu... Joj, tak to by bolo uzasne keby, to bolo z takeho dovodu! ... Ale mechcem sa tesit predcasne. Som si myslela ci to nebude z ovulacie , ale tak ta uz skoncila a stale bolia aj bradavky mam take citlive.A nechcem si nic nahovarat ale sa mi zdaju take ine ....