icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

dasa118
24. jan 2012

@zora256 no mala by som dostat teraz v sobotu... Joj, tak to by bolo uzasne keby, to bolo z takeho dovodu! ... Ale mechcem sa tesit predcasne. Som si myslela ci to nebude z ovulacie , ale tak ta uz skoncila a stale bolia aj bradavky mam take citlive.A nechcem si nic nahovarat ale sa mi zdaju take ine ....

kemonka
24. jan 2012

@dasa118 kedy dostavaš MS ešte počas dní užívania duphiku, alebo až ked doberieš?

januliatko1985
24. jan 2012

@vejula cauko, tak teplota dnes 36,4, stale este nevybehla, tak cakaaam a cakaam a cakam , co bude daaal 😀

danielle
24. jan 2012

@reiva som rada, že nie som sama... 🙂 😀

puhinka
24. jan 2012

@kemonka ,vypísalo mi,že užívateľka nepovolila zobrazenie grafov bazálnej teploty

monikapt
24. jan 2012

ahojte baby, ja som dnes takto tak uvidim co bude dalej http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f

cubana
24. jan 2012

ahojte, po dlhsom case som tu opat zavitala ...
januliatko1985 ako to dopadlo s ovu testikmi? fungovali? a co menstruacia stale nemas?
ja hlasim ze po 2 rokoch od otehotnenia som ju dostala, najskor som si myslela ze ked sme pocas ovulacie isli na "vec" ze by to mohlo byt tehu ale opak bol pravdou a cyklus sa ocividne rozbehol, dufam teda ze to bude "slapat" aby som mohla odsledovat dalsiu ovulku a sup a pojde sa "na to" 🙂

januliatko1985
24. jan 2012

@monikapt pekny grafik, len nech to ide este pekne hore 😒

@cubana ja stale testujem, n a ovu testikoch su ciarocky, ale este som pozitivny nemala, ved pozri do mojho albumu.a ms nedosla a pred dvoma tyzdnami som prestala kojit, tak uvidm, co bude dalej, ci pride ms ci ovu, novneviem, ked sa nic neudeje do konca mesiaca tak idem k dokymu.

monikapt
24. jan 2012

@januliatko1985 no uvidime ako to bude pokracovat 🙂 nerobim si nadeje lebo sklamanie je potom velke ☹

reiva
24. jan 2012

@danielle 😀 takých nás je viac, ale my to zvládneme pri tých našich zlatíčkach 😉 moja malá začala teraz od roka dosť na mne lipnúť, takže sa chce stále mojkať a byť len so mnou 😅 tak neviem ako zareaguje na súrodenca, ak sa podarí 🙂 asi budeme bojovať so žiarlivosťou, mám taký pocit

reiva
24. jan 2012

@monikapt Jééj, ahoj, niekto z blízkeho okolia 🙂 ako dlho sa snažíte?

zuzik1983
24. jan 2012

ja sa tiez pridam, ale az v lete. teraz som cerstvo po potrate, tak musime nejaky cas pockat

monikapt
24. jan 2012

@reiva ahoj 🙂 snazime sa nejake dva- tri mesiace cize zatial pohoda 🙂 🙂 🙂

amelin
24. jan 2012

ahojte baby, ja sa tiež pridávam 🙂 pred pár mesiacmi som o bábätko prišla v 5tt, tak sa chceme o to pokúsiť znovu, len sa veľmi bojím, či to dobre dopadne...ale pevne verím, že áno, aj keď ten pocit neistoty, že sa niečo môže stať, vo mne asi zostane až do konca..

reiva
24. jan 2012

@monikapt U nás je to nejak tiež tak, už v septembri sme chceli, ale to bolo tak, že sme aj váhali, tak to bolo ako kedy, niekedy sme si dali pozor, niekedy nie, tak možno preto ešte stále nič, ale také dva mesiace intenzívne tak uvidíme... sleduješ aj plodné dni?

reiva
24. jan 2012

@amelin
@zuzik1983 je mi ľúto, že ste prišli o svoje pokladíky ☹ držím vám palce, aby sa to nakoniec podarilo a všetko dobre dopadlo

amelin
24. jan 2012

@reiva ďakujem pekne, dúfam, že sa všetko podarí, dám vedieť..

monikapt
24. jan 2012

@reiva ano meriam si BT,nakolko mavam dlhe cykly po vysadeni HAK,cize preto 🙂

amelin
24. jan 2012

@zuzik1983 to mi je ľúto, ja mám za sebou to isté..držím palce, nech sa to podarí 😉

reiva
24. jan 2012

@monikapt Aj ja som brala HAK 5,5 roka, potom som vysadila a MS mi prišla až po 4 mesiacoch, mala som totál rozhádzaný cyklus a po pol roku ma hrozne boleli vaječníky, tak som šla na kontrolu, lebo som myslela, že mám zápal a dr mi povedal, že sa mi len prebúdzajú, lebo boli 5,5 roka v útlme, asi až po 10mesiacoch mi nabehla normálna MS aj cyklus bol normálny... Trvalo to cez rok kým sa to dalo do poriadku a až potom sa nám podarila malá 🙂

zora256
24. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Tak to poznám zažila som to isté,a koľko máš do ms?Nesmúť,ak nie tento mesiac,tak nabudúce,proste naň nemysli pričasto,a príde to.A prvé sa vám ako podarilo?Nedala si povolenie pre verejnosť nahliadnuť Ti na graf.

rolak
24. jan 2012

@zuzik1983 Zuzi, to je mi ľúto. 😢 😢 😢 držím palce pri snažilkovaní, možno budeme snažilkovať spolu,ja si tiež tak od leta plánujem, nech má malá dva roky 🙂

zora256
24. jan 2012

😉 @dasa118 Ahoj!
Tak presne tak som bola i ja z bradavkami,nie sú trošku tmavšie?A citlivé na dotyk až svrbia?ržkám palce,hoci je to asi ešte skoro,či nie keď si pred ms,ale tak uvidíš,len moc nato nemysli aby to bolo čím skôr za tebou táto sobota,a neprišla ms
@reiva Ahoj!
A pred Hak si mala ok cyklus?A po HAK si nič nemusela brať na úpravu cyklu?
Ja som brala pred malým Hak takmer 4roky a pred ňou som mala 60dňové cykly a potom som nemala ovuláciu len cca každý druhý mesiac,a tak som brala na úpravu a až na 4 rok po vysadení som otehu,teraz beriem Hak 5 mesiac a ešt mám na jeden cyklus a končím...A začne sa snaženie o bábo 🙂

reiva
24. jan 2012

@zora256 Predtým som mávala pravidelný cyklus, potom som začala s HAK a po 5,5roku som to mala aleže úplne rozhádzané, na úpravu som nič nebrala... teraz po pôrode mám nepravidelnú MS, cyklus ako kedy niekedy 32 dňový, niekedy 28, už bolo aj 45... a po pôrode mávam bolestivešiu MS, čo som predtým nemávala ☹

zora256
24. jan 2012

@reiva Ahoj!
Tak to by si mala zájsť ku gynekológovy,že chceš pravidelnú ms a on ťa vyšetrí a dá Ti niečo na úpravu.Držím palce! 😉

reiva
24. jan 2012

@zora256 Naposledy som bola v máji 2011, po prvej MS po pôrode, vravel, že je všetko v poriadku a že ak niečo, tak sa mám staviť, zatiaľ som to neriešila, ale pomaly tomu bude už aj rok,tak by som za ním asi mala skočiť...

kemonka
24. jan 2012

@zuzik1983
@amelin
vitam nové snažilky a mrzí ma, že ste si niečim takým prešli nedávno ☹ držím palce, aby sa podarilo 😉

kemonka
24. jan 2012

@zora256 joj to ja neviem kedy mám dostať MS, lebo ja som tá, čo máva raz za polroka 😀 😀 😀

kemonka
24. jan 2012

@zora256
@puhinka
no večer ked budem mať viacej času, tak sa s tým ešte pohrám, aby som sa dostala do nastavení a ked nie, tak potom priložím ten z FF 🙂

kemonka
24. jan 2012

babenky, nemáte skúseností z objednávaním v Bonprix niektorá? Chcem si niečo objednať a všade tam píšu, že lepšie je o menšie číslo objednávať, tak teraz neviem aké čislo si objednať 😨 😨 😨