V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
😕 ahojte 🙂
ahojte, prišla som vás len pozdraviť, peknú nedeľu prajem 😉
ďakujem za uvítanie 🙂 som zvedavá že kto všetko sa tu zíde 😉
pridavam sa k vam.... v piatok som bola na kyretazi, kvoli MA v 9tt.... dufam, ze vsetko dopadne v poriadku a buduci rok sa nam to podari, velmi si to prajem 🙂
aojte ako sa mate?
ahojte tak čo vy ako? Ja mam strašne žravky neviem čim to je. Maly je stale na mne nasosnuty, tak možno preto. Ale zas mam strach že ak bude stale takto cicikať tak sa mrchy nedočkam ani o rok ☹
@adka11 to chápem, ja som to napísala v jednej vete, a potom som rozmýšlala, či to nevyznelo nejako v zlom, ale myslela som to v dobrom, že je to náročná práca, ale určite taká radostná, i keď je ťažké asi pozerať na také detičky 😒 ale asi si pochopila, ako som to myslela 😉
ale chápem, ja som sa v pondelok stretla s kamoškou, máme skoro rovnako staré detičky a dávno som ju nevidela, tak mi povedala, že čakala bábo a v 6.tt potratila ☹ Tak mi z toho nebolo nejako dobre, lebo mi to prišlo tak ľúto a tiež aj so strachom, že keby mne sa niečo malo také stať, ja neviem ako by som to zvládla....ale už dnes mám hlavu hore a nemôžem myslieť na to, veď tak isto sa mi to aj nemusí stať a dopredu strach je predsa len zbytočne mať.... ☹ Život musí ísť ďalej pre každú jednu z nás ...
a kde ste vlastne všetky? Nejako je tu tichšie teraz 🙂 A samozrejme, ak som zabudla, tak vítam aj nové snažilky 😉
@kemonka ahoj 🙂 tichšie je tu než v iných fórach, lebo čakáme na svoj čas 😉 ale fandíme všetkým terajším snažilkám už teraz! 🙂 nezaškodí sa troška pripraviť... ja si hovorím, že som domčekom pre budúce bábatko, a ten treba opraviť a zútulniť 😀 aby sa mu tam páčilo. čo robíte vy?
a mne sa zda za tu vela dievcat snazilkuje uz teraz 🙂 🙂
no my sa chceme, teda ja mam taku predstavu snazit po novom roku...dovtedy si dame pozor. Ked som zistila ze som teho, vtedy mi doktorka "zakazala" sex aspon na mesiac, teraz po kyrete zase na mesiac... to sa uz ani neda vydrzat. Mozno blba otazka, ale nejaka priprava... co sa stravovania tyka aj u partnera a pod. planujete pred snazenim?
@lie83 my neplanujeme žiadne zmeny v stravovani, teda nič nemenime. Chcem začať od noveho roka klebo uživam lieky na žaludok tak sa chcem dať dokopy. No ale uvidime ako sa bude dariť kedže staršieho synčeka ešte dosť intenzivne dojčim a to velakrat spôsobuje že žena nema ovulaciu, a ja teda ešte ani mrchu 😖
ahojte aj ja sa pridávam my máme v pláne začať po tejto mrch čo som konečne práve dostala po vysadení anti...dúfam že sa nám to čím skor podarí 😎 kúpila som si vit A-Z Mama tak dúfam že aj to pomože

@adka11 krasne povolanie, i ked skor asi poslanie...ale urcite aj narocne...takze deticiek neni dost? 😀 ale zase to chapem, ja som v takom istom veku uz chcela mat babo...a prislo skor 🙂