V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 veru, to sa da nakazit, ja kolo seba tiez tehotne kamosky, svagrina tehotna, bratova dcera...sice uz vsetky porodili,ale nakukam do kocikov, to tiez vraj pomaha,hahaha 😀 no a tie testy...neviem, lebo podla grafu by som bola presvedcena,ze ovula...no ale takto..ked kukam na tie testiky...hm..to je o zivot, uz chod radsej k dokymu, nech vysvetli,co to ma byt! 😠
@zdenka270921 jak sa somnou nic neudeje (ms alebo ovu) do konca tohto mesiaca tak idem k dokymu, nech zisti, co je vo veci. a hormony mam asi dost rozhadzane, bo taaake vyrazky sa mi vyhadzali, jooj...mozno aj preto, ze uz druhy tyzden nekojim, tak sa telo dava dokopy, len nech to netrva dlho. 😅
@januliatko1985 doktor ti asi najlepsie povie co sa deje. Mozno mas pravdu s tym kojenim a ti to rozhadzalo hormony a preto ti nevychadza graf podla predstav 🙂
@januliatko1985 no možno príde ovulka, ono si teraz ešte len prestala kojiť, tak ešte sa to potrebuje nejako dať samo dokopy 😉
@maryjou mozem ti to len potvrdit. Mna s partnerom kazdy neuspesny mesiac spaja, kazdy mesiac sme si oporou vzajomne si dodavame nadej ze raz to urcite vyjde. To ze sa nam nedari je dobre bv tom zmysle ze prichadzame na to ze aky sme si vzacny ako sa vieme podporit. Sice lepsie by bolo keby sa nam to podarilo ale ma to svoj cas. 🙂
Ahojte...tak ja si meriam tu BT ...no a už 8 dní je taká istá...už ma to štve a som počula,že po fyzickej námahe sa zvýši,tak som si ju odmerala po sexe a bola o 0,4 stupňa nižšia!!! je toto normálne??? ja som niaka iná ... ☹
Ahojte, rada by som sa k vam pridala ak mozem. Vydata som od minulej soboty ;) a teraz si nic viac neprajeme ako babo. Za par mesiacov mam 35, tak uz najvyssi cas. Zatial som si kupila ovu test. Co je lepsie/presnejsie, robit si testy alebo merat BT?
Ahojte 🙂 včera som bola u dokyho... som OK 😀 že môžme ísť na to.... predomnou bola jedna dievčina v 3 mesiaci a akurát mal na obrazovke ešte to malilinkaté mimino 😀 😀 😀 a hovorí mi, "vidíte tu sú ručičky, tu nožičky, tu hlavička a to čo počujete je srdiečko, ale nič to, to nie je vaše".... a vypol mi to 😀 😀 😀 😀 😀 som sa smialaaaaaaaaaaaaaa......
@pepina001 presne ako hovoríš.... ja to vidím aj tu na niektorých babách, že odkladali kvôli prachom a potom nemohli otehotnieť ani za toho oného.... takže zvládnu iní musíme aj my.... asi ho dnes znásilním 😀 😀 😀 😀 😀 myslím že bude len rád 😀 😀 😀 😀 😀 bodaj by sa sťažoval..... tak.... a hotovo....
Ahojte baby, tak je to taam dnes som robila druhy test a vysli znova dve ciarky. tak mi drzte prosim palce, nech vsetko dopadne tak ako ma 😵 😵

@vejula pokles znamena aj ms, lebo pred nou musia byt ovela vyssie teploty ako mam ja, okolo 37 a ja mam okolo 36 aj daco, tak to sa blizi ovu duufam. 😨