icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
26. jan 2012

@vejula pokles znamena aj ms, lebo pred nou musia byt ovela vyssie teploty ako mam ja, okolo 37 a ja mam okolo 36 aj daco, tak to sa blizi ovu duufam. 😨

vejula
26. jan 2012

@januliatko1985 jeej tak to je super. 😵 tešim sa s tebou

zdenka270921
26. jan 2012

@januliatko1985 veru, to sa da nakazit, ja kolo seba tiez tehotne kamosky, svagrina tehotna, bratova dcera...sice uz vsetky porodili,ale nakukam do kocikov, to tiez vraj pomaha,hahaha 😀 no a tie testy...neviem, lebo podla grafu by som bola presvedcena,ze ovula...no ale takto..ked kukam na tie testiky...hm..to je o zivot, uz chod radsej k dokymu, nech vysvetli,co to ma byt! 😠

januliatko1985
26. jan 2012

@zdenka270921 jak sa somnou nic neudeje (ms alebo ovu) do konca tohto mesiaca tak idem k dokymu, nech zisti, co je vo veci. a hormony mam asi dost rozhadzane, bo taaake vyrazky sa mi vyhadzali, jooj...mozno aj preto, ze uz druhy tyzden nekojim, tak sa telo dava dokopy, len nech to netrva dlho. 😅

janusa_
26. jan 2012

@januliatko1985 doktor ti asi najlepsie povie co sa deje. Mozno mas pravdu s tym kojenim a ti to rozhadzalo hormony a preto ti nevychadza graf podla predstav 🙂

kemonka
26. jan 2012

@januliatko1985 no možno príde ovulka, ono si teraz ešte len prestala kojiť, tak ešte sa to potrebuje nejako dať samo dokopy 😉

maryjou
26. jan 2012

@janusa_ áno, minule som niekde čítala, že všetko má svoj význam.....či je to zlé alebo dobré...a je to pravda...

janusa_
26. jan 2012

@maryjou mozem ti to len potvrdit. Mna s partnerom kazdy neuspesny mesiac spaja, kazdy mesiac sme si oporou vzajomne si dodavame nadej ze raz to urcite vyjde. To ze sa nam nedari je dobre bv tom zmysle ze prichadzame na to ze aky sme si vzacny ako sa vieme podporit. Sice lepsie by bolo keby sa nam to podarilo ale ma to svoj cas. 🙂

maryjou
26. jan 2012

@janusa_ neboj podarí sa, treba len veriť!!! bude to čoskoro a vy budete ideálny pár !!! uvidíš...

janusa_
26. jan 2012

@maryjou uvidime, tento cyklus bude prvy s novymi liekm itak uvidime co prinesie 🙂

puhinka
26. jan 2012

Ahojte...tak ja si meriam tu BT ...no a už 8 dní je taká istá...už ma to štve a som počula,že po fyzickej námahe sa zvýši,tak som si ju odmerala po sexe a bola o 0,4 stupňa nižšia!!! je toto normálne??? ja som niaka iná ... ☹

catusca
26. jan 2012

Ahojte, rada by som sa k vam pridala ak mozem. Vydata som od minulej soboty ;) a teraz si nic viac neprajeme ako babo. Za par mesiacov mam 35, tak uz najvyssi cas. Zatial som si kupila ovu test. Co je lepsie/presnejsie, robit si testy alebo merat BT?

havana21
27. jan 2012

Ahojte 🙂 včera som bola u dokyho... som OK 😀 že môžme ísť na to.... predomnou bola jedna dievčina v 3 mesiaci a akurát mal na obrazovke ešte to malilinkaté mimino 😀 😀 😀 a hovorí mi, "vidíte tu sú ručičky, tu nožičky, tu hlavička a to čo počujete je srdiečko, ale nič to, to nie je vaše".... a vypol mi to 😀 😀 😀 😀 😀 som sa smialaaaaaaaaaaaaaa......

kemonka
27. jan 2012

@catusca ahoj, najlepšie aj aj 🙂

kemonka
27. jan 2012

@havana21 Ahoj, no vidiš, tak super 😉 a ty si ako skoro ráno hore 😀

havana21
27. jan 2012

@kemonka to ja som už v robote o piatej 😀 😀 😀 a o druhej idem domov..... sa teším že som OK.... môžme začať miešať..... len drahý chce ešte počkať, ale asi ho znásilním, lebo vidím na ňom žeby už chcel, len nevieme ako to bude s peniažkami, ale zvládli iní zvládneme aj my 🙂

kemonka
27. jan 2012

@havana21 máš pravdu, určite to zvládnete 😉 držím palce, ktorý DC si?
ou tak to skoroooo 😨 ja som už zabudla aké to je vstávať do práce, juj už len 4 mesiace a idem aj ja vstávať skoro ☹ 😀

kemonka
27. jan 2012

@puhinka ty si kedy meráš? To musíš skoro ráno bez akej kolvek námahy, počas dna to už nie je platné

pepina001
27. jan 2012

baby ja som z tej ovu blba...kedy je podla b.teploty???

pepina001
27. jan 2012

@havana21 my sme vsetci taki sprosti...aj my sme odkladali len kvoli peniazkom...ale kasleme na to uz...presne ako si povedala...zvladli ini, musime aj my

ciusinka
27. jan 2012

@kemonka Ahoj, tak tentokrat neviem preco som mala cyklus 28 dni..Pritom od toho septembra, co som vysadila HAK, som mavala tych 31-32 dni..Tak teraz vobec neviem, kedy asi zacat tu ovulku ocakavat ☹

kemonka
27. jan 2012

@pepina001 ak ti teplota stúpa do vyšších teplôt aké si zvykla mať minimálne 3 dni, znamená, že ovulacia prebehla v prvý deň stúpania 😉

kemonka
27. jan 2012

@ciusinka ono to je najlepšie odsledovať práve meraním teploty, a po 2-3 cykloch budeš vedieť skonštatovať, ktorý DC mávaš ovulku... 😉

zuzik1983
27. jan 2012

baby je tu este niekto, kto sa zacina snazit az koncom leta?

janusa_
27. jan 2012

@pepina001 podla BT je ovulacia vtedy ked ti teplota stupa aspon 2-3dni a potom zistis ze ovu bola prvy den stupania. Aspon tak komplikovanie som to mala vysvetlene ja🙂

havana21
27. jan 2012

@kemonka TO SI zvykneš 😉 neboj nič... no teraz som 13DC - ideálne 😀

havana21
27. jan 2012

@pepina001 presne ako hovoríš.... ja to vidím aj tu na niektorých babách, že odkladali kvôli prachom a potom nemohli otehotnieť ani za toho oného.... takže zvládnu iní musíme aj my.... asi ho dnes znásilním 😀 😀 😀 😀 😀 myslím že bude len rád 😀 😀 😀 😀 😀 bodaj by sa sťažoval..... tak.... a hotovo....

crapula
autor
27. jan 2012

Ahojte baby, tak je to taam dnes som robila druhy test a vysli znova dve ciarky. tak mi drzte prosim palce, nech vsetko dopadne tak ako ma 😵 😵

janusa_
27. jan 2012

@crapula gratukĺujem a drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt 🙂

crapula
autor
27. jan 2012

@janusa_ dakujem moc, budem to potrebovat