icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

crapula
autor
27. jan 2012

@janusa_ dufam, ze ma dobehnes 😉

vejula
27. jan 2012

@crapula gratulujeeeem 🙂

janusa_
27. jan 2012

@crapula nie je zaco dakovat 🙂 a kiez by som ta chcela dobehnut 🙂

crapula
autor
27. jan 2012

@vejula 🙂 dakujeeeem

vejula
27. jan 2012

@crapula sa miz zda že tento mesiac začal nejako extremne plodne 😵 kočenky tešim sa s vami

kajla101
27. jan 2012

Ahojte mi s muzom sme manzelia rok a pol roka sa snazime o babo nedari sa nam vobec jemu bude 30 rokov a mne bude 26 rokov odnes mam plodne dni dufame ze sa nam to podari drzte nam palce:(

janusa_
27. jan 2012

@kajla101 a riesila si to uz s lekarkou? nemas nejake zdravotne problemy?

vejula
27. jan 2012

@kajla101 ahojky pol roka ešte nieje žiadna tragedia, aj ked to isto nieje prijemne. Tak byť tebou sledujem si či mam ovulaciu bud pomocu bazalnej teploty a ovu testov. A mm by mohol skočiť na spermiogram ak si chcete byť istí že je všetko v poriadku. Ale povedzte že snažite už aspon rok aby nemali pindy že načo po tak kratkom snaženi tam chodite

crapula
autor
27. jan 2012

@kajla101 ahoj, drzim palce, skus pripadne aj nejake cviky po "tom" ale to asi uz vies..

zora256
27. jan 2012

@janusa_ Ahoj!
Ďakujem!Áno,hlavne že máme nášho malého robí nam veľa radosti,a bez starostí to nejde.

A čo sa týka druhého babenky,musíme to odložiť minimálne na 4 roky snaženie,je mi hrozne ľúto,ale finančne to máme dosť ťažké keďže máme hypotéku ešte na 4 roky na krku a malému dosť veľa treba a pritom veľa iných vecí,tak musíme počkať dovtedy,len hrozne dúfam,že a pošťastí,keďže Hak vysadím i tak a dám si dať doporiadku cyklus,len condómom sa budeme chrániť,predca aby som potom bola pripravená hneď lebo človek starne,tak dúfam,že sa podarí.A vám všetkým držím palce,aby sa vám pošťastilo porodiť zdravé detičky do konca roka 2012 😉 Občas sa zato kuknem ako to svami vyzerá.Majte sa krásne a veľa šťastíčky všetkým babám,ktoré túžia po bábätku a by im Pán Boh dieťatko požehnal 😵

kemonka
27. jan 2012

@crapula juuj držím palceeee, nech to dobre dopadne 🙂)) ktorý DPO si? 😉

kemonka
27. jan 2012

@kajla101 ahoj a vitaj, držím palce, nech sa podarí 🙂

kemonka
27. jan 2012

@crapula ty si robila aj cviky? 🙂 A aké? Ja zvyknem niekedy nohy držať hore 😀

kemonka
27. jan 2012

@zora256 juj moja, čo to? 😨 Pozerám smutne. ☹ Nejde to nijako? Možno teraz máš šancu to skúsiť. Ale samozrejme, je to na tebe, budeš tu velmi chýbať. ☹

maryjou
27. jan 2012

@pepina001 ja tak isto..

maryjou
27. jan 2012

@zora256 ale veď nezúfaj, prvé dieťatko máš ešte malé podľa fotiek...a aj ty vyzeráš mlado....tak máš čas...

katty27
27. jan 2012

@crapula ahojky,,,gratulujeeem 🙂) super, že vám to vyšlo 🙂 my sme sa tiež snažili,,pravé končia plodné dni a potom sa uvidí,,ak tento mesiac nič, tak budúci o5ť 🙂 hlavne nech je všetko OK

danuska111
27. jan 2012

ahojte baby chcem sa pridať k Vám, aj mi sa snažíme, ale stále to nejde, máme jednu dcérku, má 2 rôčky, v auguste by som mala nastúpiť do práce, ale rada by som znovu tehu, už to skúšame vyše roka, brala som duphaston 6 mesiacov, teraz som skúsila prvý cyklus gynex, som zvedavá

puhinka
27. jan 2012

@kemonka ,meriam si každé ráno,bez akejkoľvek námahy,zazvoní budík,prvé chytím do ruky mobil na vypnutie budíka,potom teplomer...teplomer mám vedľa hlavy,takže sa ani nepohnem...dokonca ani nerozprávam...ja viem,že počas dňa je to neplatné...viem,ako a kedy si to mám meriať...no a proste mám také teploty,aké mám...ale v téme grafy BT sa našlo vicej báb,čo majú takéto vysoké teploty ako štandard...v inom prípade,to môže byť porucha štítnej žľazy...ale ja som úplne normálna...ani chudá,ani tlstá...cítim sa byť OK...nemám bolesti hlavy,ani poruchy vnímania...ani žiaden z príznakov poruchy štítnej žľazy...klop-klop-klop
v pondelok,ak nedostanem MS -čo mám akurát v pondelok dostať-som dohodnutá s mojou gyndou,nech ma pozrie,všetko s ňou prebrať a snažilkovať aj tak začíname až v marci...veď ja som len teraz posledný decembroví týždeň vysadila HAK...môže to byť aj tým...tento môj záhadný cyklus 🙂

supi
27. jan 2012

ahojte dievcata, viem ze toreticky je mozne vsetko, ale pre pokoj v dusi sa musim spytat...
mohla som den pred menzesom, otehotniet? dakujem

kajla101
27. jan 2012

@crapula ake

kajla101
27. jan 2012

@kemonka dakujem dufame za sa nam to podari a co vy mate aj vy sa snazite o to

kajla101
27. jan 2012

@janusa_ boli sme urologa ze by siel manzel ale bol ocestovani tak mame ist na dalsi tyzden

kajla101
27. jan 2012

@vejula boli sme vcera urloga ale nebol tam bol ocestovani ano sa snazime uz rok a pol roka

reiva
27. jan 2012

@zora256 Ahoj. Joj, to mi je ľúto ☹ že to musíte odložiť... želám veľa šťastia do budúcnosti, aby sa vyriešili všetky problémy a potom príde aj to bábätko 😉 to je dobre, že nebudeš brať HAK, dosť to ničí organizmus

5759
27. jan 2012

@danuska111 Ahoj. Aj ja mám taky problém.Malička bude mať v septembri 3roky a tiež by som chcela otehotnieť a už rok sa nám to nedari ☹ .Tak držím palce

crapula
autor
27. jan 2012

@kemonka dakujem pekne 🙂 a tebe nech sa podari zdrave babo. ..neviem, nemeriala som si ovulku.

crapula
autor
27. jan 2012

@kemonka ja som cviky nerobila, ale pocula som alebo citala, ze hej, nohy hore a najlepsie urobit sviecu

januliatko1985
27. jan 2012

Caute babenky....
@zora256 juuj, tak to je mi luto, ze takto to skoncilo, nevasaj hlavu, vsetko sa poriesi, zela ti vela stastia 😉

Ja nic nove, teplota stale dole, testik negativny.Asi tak::
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...

januliatko1985
27. jan 2012

@crapula jeej, dalsia tehulka, parada, ktory si DC?gratulujem 😵