V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 dakujeeem moc 🙂 a kto je este tehulka? daleko od tejto strany ju najdem? 🙂
@crapula tehulka je aj zdenka a za tym je nejake ciselko 😵 a DC je den cyklu 😉
@danuska111 ahoj, tak tebe duphaston nepomohol? Ja ho mám teraz prvýkrát, tak som zvedavá, ale to na upravu cyklu, lebo s tým mám dosť problémy....tak daj vedieť ako zabral gynex 🙂 lebo už tu na koníkovi som postrehla, že to skúšalo viacej babeniek
@crapula jeeeeeeeeeej 🙂 no tak ja už len dúfam, že sa nám to udrží a všetko bude v poriadku.. Za dokym ideš kedy?
@januliatko1985 @kemonka tak dnes ráno tretí test a už silná čiarka 😵 no ale večer a v noci mi bolo hrozne zle..ale tak zvláštne , taká triaška, potom ma pot oblial a mdloby .. som spala pri zasvietenej lampe a asi trikrát som sa na toto zobudila a bežala otvárať balkón.. to aj vám takéto stavy chodili? ja myslela, že keď tak, tak mi bude na zvracanie a nie takéto 😨
@zdenka270921 no vyborne, ze ciarocka silnie, uz to mas isteee 😵 😉 mne byvalo zle hned od zaciatku, ale len cez den az do 5teho mesiaca, bola som aj na PNke kvoli tomu a potom som ukecala dokyho, ze ci mauz nenecha na pn az do konca a nechal, tak som si to naplno uzivala aaaa rodila som v tych najvacsich horucavach, to bol brutaaal. 😅
@kemonka ja som bola na duphastone 6 mesiacov kvôli nepravidelnosti cyklu, teraz som druhý cyklus bez duphastonu, a prvý s gynexom, včera som si robila ovu test, ale ešte nič a to som bola 14 DC, skúsim zajtra čo z toho bude
@zdenka270921 jeeejoooo, no to patrí k tomu, mne tiež bolo okrem vracania aj unava, aj horuco mi bolo, smrdelo mi všetko, tiež som otvarala furt okno, a niektoré chute som neznášala, no niečo z toho čaká asi aj teba 😀 ale to zhruba tak do toho 12 týždna prejde...
@zdenka270921 jéj keď to silnie, tak to už bude super, teším sa spolu s tebou
@januliatko1985 teplota je hore stále, dnes som volala doktorke ohladom cyto, tak to je v poriadku apýtala som sa na duphaston ako by som mala dostať menzes, tak že až ho doberiem, tak do týždna by som mala dostať, tak som zvedavá 😎
@danuska111 @annie6 ďakujem dievčatá...no už len nech to potvrdí doky a hádam aj uverím 😀
JA idem v pondelok konecne ku dokymu, az mam bobky, ze co mi povie.Uz nech mam tu prehliadku za sebou,jooj. 😖
@kemonka moja teplotka stale doleee, ako vzdy....a ovu test si si nerobila?
@annie6 jaaj, ty si sa objednávala? ja ešte cez víkend otestujem a skočím za ním vo štvrtok alebo v piatok 🙂
@januliatko1985 už teraz nie, asi pred 2 dnami som robila ovu a bol tam konečne duch - no ale to aj tak samozrejme nič neznamená, lebo je to negatívny test....a preto som si nasledujuce rano (včera) robila ten tehotenský, ked sa spomína, že aj ovu ukáže tehotenstvo, či reku nebude aj na tehu duch 😀 😀 😀 no nebol, ale tak včera to bol 4 deň podla toho grafu, tak to by bolo aj tak ešte skoro nie? Ale tak aj tak tomu neverím, ja si počkám na nový cyklus 🙂
@zdenka270921 nie, ja som bola osobne, sa opytat ci mi nevezme krv, ale tak sa im asi nechcelo, a na sono bolo skoro, tak ze mam prist potom :D tak cakam
Tak kolko tehuliek už máme? 🙂
zdenka270921
annie6
crapula
zabudla som ešte niekoho? 😝
@supi ,pred menzesom je nemožné otehotnieť...možné je to iba vtedy,že by spermie v tvojom tele prežili až do ovulácie...ktorá môže nastať podľa tvrdenia profoserovou plánoveného rodičovstva od prvého dňa cyklu,až do 16-teho...pri dlhšom cykle je zase možné,že ovulácia nastane neskôr...každá sme iná a každý cyklus je iný,ale týždeň pred MS je každá žena neplodná...na prednáške nám povedali,že dva týždne pred MS je žena neplodná,ale ja si myslím,že záleží od dĺžky cyklu 🙂

No do kelu, zase mi ten graf nezobrazuje 😠
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/januliatko19...