V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 ,aj ja idem v pondelok na prehliadku,ak nedostanem MS 🙂 budem na teba myslieť 🙂
@januliatko1985 ,ja som akurát dopila teraflú,tiež mám pocit,že niečo na mňa ide...och...len to nie :(
@zdenka270921 presne tak, nech je vsetko v poriadku. ja mu zavolam buduci tyzden a spytam sa ho.. teraz som asi tak v 4.tt takze to ma asi este cas, ale kedze som po potrate a mame s muzom rozlicny rh faktor, mozno si ma zavola skor a da mi neico na udrzanie alebo protilatku. a ty sa kedy chystas? ratala si si, kedy ti asi tak vychadza termin?
kočky tak teraz som čitala v novej teme anovulačne cykly tam kočka čo dojči tiež mala všetky pocity ako pri ovulacii aj tri dni mala plodny hlien. Ale ked jej dr sonom pozeral ziostil že jej folik sa zastavil na 14mm a potom splasol. Takže je dosť možne že aj mne to tak spravilo. kedže ovu test nevyšiel pozitivny ani v jeden den. Som myslela že som to len nevychytala , ale zrejme u mna ovu neprebehla vôbec.
kočky čo si merate bazalku akym teplomerom meriate? ako dlho?
@vejula toto urobilo aj mne raz, ja som chodila na folikulometriu a tam to v jednom cykle zistili, jednoducho sa resorboval a začal rásť druhý, ale to som mala cyklus takmer 50 dnový
@danuska111 hmmm a tiež si mala pocit ako pri ovulacii aj napriek tomu že ti zanikol? A to na tu folikulometriu sa ako objednava, normalne len tak zavolaš že chceš aby ti sledoval vajičko?
no ak má on sono, tak to tam musíš chodiť napr. každý druhý deň na meranie, závisí ako ti pokračuje cyklus, alebo normálne na žiadanku, tomu kto robí sono
@danuska111 no moj lekar ma sono, ale čo mu mam, povedať. to možem len tak na požiadanie?
@crapula nooo, aj mne by to vychádzalo na začiatok októbra.. a to že máte rozličný rh faktor čo znamená? lebo mne sa práveže marí, že keď je rovnaký, tak to nie je dobre..ale neviem, možno pletiem.. no ja pôjdem za ním budúci..aspoň na krv, nech povie, či sa môžem tešiť 🙂
@vejula skús sa ho opýtať, či by ti to mohol robiť, veď aký máš cyklus, vieš kedy cca mávaš ovulku, ja som nevedela, lebo som mala cyklus od buka do buka od 28, cez 39 až po 55 dní a to fakt nevieš kedy je a či vlastne, je, ak si na tom podobne, že máš nepravidelný cyklus, to je prvé čo zvyknú robiť
@danuska111 tak ja mam menštruaciu ešte len od novembra. PRvy cyklus trval 37 dni a teraz čakam na MS. Takže neviem. Ešte dosť často dojčim, takže je to všetko take... neiste
@zdenka270921 nie nie, ked je rovnaky rh faktor myslim- obaja plus alebo minus je dobre. no a ja som negativ a on pozitiv a ide o to, ze dieta moze byt pozitiv co je vacsia sanca, lebo pozitiv sa viac dedi a viac ludi ho ma. a moje telo by mohlo produkovat protilatky voci dietatku. takze preto pichaju injekcie.
@danuska111 ako super, že sa tu človek vela vecí dozvie a naučí. Ja sa na to najbližšie spýtam doktorky, či by mi to nemohli urobiť alebo aspoň krv na hormony zobrať. Veď som tolko lekárov už vystriedala a ani jeden mi nikdy nezobral hormony a ani nič... 😠
@crapula ahaa, fiha, to som ešte nepočula.. no akurát som sa maminy pýtala, tak oni že mali s otcom rozdielne, tak že som aj mala tú žltačku novorodeneckú.. že vtedy tak bývalo, keď mali rozdielne..že žltačka..hm
@kemonka to je trochu blbé, vážne by som sa opýtala, veď to je normálne vyšedtrenie hradené poisťovňou, mi sme boli aj s mm na vyšetrení, ešteže on je v tomto chápavý a chceme veci riešiť spoločne,
skús poprosiť, a ak je tvoja dokyna žena, tak oto viac by to mala chápať, nie?

@kemonka skus testovat az tak na 10DPO 😵
Bozee, mna tak klepe zima a pritom je tu horuco jak v pekle, idem si lahnut k drobcovi , dufam, ze daco na mna nelezie. 😒