icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

crapula
autor
28. jan 2012

@barushkaaam dakujem moja, bojim sa strasne, ale treba verit, ze vsetko dopadne dobre.

maryjou
28. jan 2012

@zora256 díky...hádam s tu čoskoro ukážeš...je to z peniazmi ťažké, hlavne pôžičky ale keďže sme sa nenarodili milionárom, musíme ich platiť...a aspoň si vážime čo máme...papa prajem všetko dobré 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

puhinka
28. jan 2012

@zora256 ,tak môj malinký mal pri pôrode 55 cm a 4020 g...momentálne má 16 mesiacov a 3 týždne,meria 90 cm a váži 16 kg...on je môj obrík 🙂 veci nosí 2-3 roky...niekedy aj viac,záleží od strihu 🙂 ale brala y som,kebyže je menší,všetko by bolo ľahšie...ja mám 163 cm a vážim 55 kg,z mojej skoliózy chrbtice mám poriadne bolesti,ktoré sa mi vďaka tomu ešte zhoršili...ale magnezko je na to super 🙂 a jóga ma dala úplne dokopy 🙂
no len je to dosť dobré posilovanie,keď ho prebaľujem,prezliekam a keď niekam spolu ideme...sa zapotím hneď 😀

annie6
28. jan 2012

@dasa118 tak tak, vsade pisu, ze najlepsie rano, aj mne ked meskala viac dni(asi 4) tak som si spravila obycajny z drogerky a boli tam //, treba pockat a spravit rano, mozno tam uz nieco bude 😉

puhinka
28. jan 2012

@maryjou ,je lepšie mať menej a vážiť si veci,život je odrazu krajší 🙂
pretože sa stále na niečo tešíš,stále máš niaky sen...🙂
my sme chceli,aby bol môj syn jedináčik,aby sme mu mohli dať všetko...no má rok a pol a je neznesiteľne rozmaznaný,nič si neváži a ja môžem byť na neho prísna,keď všetci detkovci sú z neho paf...on je prvorodený v každom smere...jediné dieťa v rodine a tak to vyzerá....no a presne preto sme sa rozhodli mu dať súrodenca,bračeka alebo sestričku,aby sa vedel deliť...obaja,aby si cennili veci a aby sa mali s kým hrať 🙂

dasa118
28. jan 2012

@annie6 tak dufam, ze ta mrska nepride a nieco sa tam objavia //

kemonka
28. jan 2012

@puhinka to je hrozné ako sa niekedy správajú doktori aj sestričky. Ja som pri narodení malej bola spokojná "len" s mojim doktorom, ktorý robil sekciu, naozaj bol ako môj anjel, starostlivý, všetko poctivo urobil čo trebalo, nenahovoril vela 😀 a sekciu pekne odviedol, krásne sa mi to zahojilo, užasný a som mu vďačná.....ale inak všetko otras, ešte pred narodením som bola na USG pri nejakom inom doktorovi, ale to bolo hrozné, ten prístup a počula som na vlastné uši ako mali sestričky akurát po nejakom pôrode a oni si tam nadávali na tú pacientku, že kričala ako šibnutá ako nenormálna......joj až mi z toho nedobre bolo, čo som počula ☹
a potom tiež na novorodeneckom sme mali hrozne tie sestričky, žiadná ochota, len všetko zle vedeli odkomentovať, ale aby ma nejako poučili, aby niečo poradili,,,, a pritom nemocnica BFH 😠 😠 😠

vejula
28. jan 2012

čavte kočky čo si vy ostatne myslite o tom RTG zubov v 10 DC... Možem potom ešte snažilkovať?

kemonka
28. jan 2012

a to ešte štrajkujú že sa im máli penazí 😠

maryjou
28. jan 2012

@puhinka jasné ja to chápem, neboj sa....to s milionármi bol len žart....všetci sa trápime, taký je život...moja dcérka je tiež sama, tak hádam sa podarí nech ju niekto jeduje...vždy pozerá filmy kde je viac detí...ja som mimochodom z piatich detí.....tak nech sa nám darí!!!!!! - otehotnieť

kemonka
28. jan 2012

@vejula ja ti v tom neviem poradiť, podla mňa by to nemal byť problém, ale pre istotu sa spýtaj na rentgéne, oni asi najlepšie povedia, čo sa môže a čo nie 😉

vejula
28. jan 2012

@kemonka no asi ano... 🙂 nechce sa mi vynechavať mesiac... 😅

puhinka
28. jan 2012

@kemonka ,ja som so sekciou tiež super spokojná,to už nemám žiadnu výhradu.Pani doktorka Nižňanská nastúpila na smenu o 22:00 hod ,to som bola ešte na boxe,keď videla,že to nejde,tak ma zobrala pod nôž...ale tí lekári ,čo tam boli do vtedy boli debili a ešte taká arogantná sestrička začala po mne zjapať,že ako to dýcham,že sa mám ukludniť,že kebyže chodím na predpôrodné cvičenia,tak viem dýchať...to sa určite dobre počúva,keď máte pocit,že vám niekto trhá telo zaživa...

puhinka
28. jan 2012

@kemonka ,si zober,že za každú rodičku,ktorú odrodia,čo si ich zaplatí dostanú 270 eur k dobru...do vrecka

puhinka
28. jan 2012

@maryjou ,určite sa podarí 🙂 držím pästičky 🙂

barushkaaam
28. jan 2012

@crapula neboj, dobre to dopadne 😉 my zaciname snazit tento mesiac, zajtra mi konci mrcha, tak dufam, ze sa aj nam zadari a potom budeme moct my dve kocikovat ako sme sa dohodli 🙂

maryjou
28. jan 2012

@puhinka tak to dúfam,,,,a prajem tebe a držím palce!!!!! 😉

puhinka
28. jan 2012

@maryjou ,ďakujem moc moc moc 🙂 teraz dúfam,že stihnem ísť tej gynde v pondelok...asi zjem kilo citrónov,aby mi meškali MS 😀

vejula
28. jan 2012

baby ozaj ked si merate tu BT v pipine tak ako daleko si ten teplomer strkate???? Sorry za indiskretnu otazku. Ale ma zaujima či ten teplomer meria rovnako v každej časti pošvy 🤐 😅 Lebo chcem ked mi skonči mrcha z&ačať merať

magic08
28. jan 2012

@vejula teplotmer nema ist hlboko. ja meram tento cyklus, no zo snazenia nebolo nic... 😝 takze to odkladame na buduci mesiac.
Inak nastupujem do prace a mala do jasli od 1.4.

magic08
28. jan 2012

kuk grafik... vyzera ze ovu bola ja tento mesiac, tak nech na to vydrzi... 😀

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/magic08/graf...

vejula
28. jan 2012

@magic08 dakujem za odpoved. To si chytiš ten teplomer presne za to iste miesto vždy a potom vsunieš pokial maš prsty? lebo ja si to neviem realne predstaviť ako to
už si dostala mršku? ako dlho ti trval cyklus? A ako BT grafik daval nejaky zmysel? A mala si vždy tie 3 hodky nepretržiteho spanku?

magic08
28. jan 2012

@vejula no ja pouzivam digi teplomer, tak len vsuniem 1-2 cm... 😀 sama zistis, ked vyskusas ako to treba... 😀
mrcha este len madojst som len 3 DPO, kukni grafik, vyzera celkom dobre, podla vsetkeho bola ovu na 16 DC, aj ked hlienik sa dostavil neskor, no to sa upravi, verim tomu... snazila som sa mat minimalne tie 3 hodiny spanku pred meranim, kedze mala sa mi v noci stale budi na cici, no do konca marca uz cchem aby bola odstavena, bude to jednoduchsie pre nu aj pre mna ked bude v jaslickach...

vejula
28. jan 2012

@magic08 ked ja tym digi teplomerom vôbec neverim, mam pocit že meraju ako sa im zachce 😖
A zaznamenala si nejake vyrazne zmeny v teplote ked sa ti mala v noci viac budila že si bola často hore? či to nemalo vplv na tu teplotu?

magic08
28. jan 2012

@vejula podla mojich skusenosti, a to uz mam co to namerane..., tak na moje hodnoty pri merani teploty, nema vplyv caste nocne vstavanie...
a meranie digi teplomerom je ovela rychlejsie ako ortutovym... pri ortutovom musis merat 5 minut a to pri mojej malej by nebolo mozne... digi odmera za 30 s. a mozem sa jej venovat, dat cici a pod... 😀
pred tehu som merala ortutovym a mozem to porovnat... s digi je to lepsie... 😀

vejula
28. jan 2012

@magic08 aha tak vdaka za skusenosti, no som zvedava ako to pojde mne 😕
A čo manželik nebol doma ked si mala ovulku?

lia2712
28. jan 2012

@kemonka ahoj,dakujem za opytanie 🙂 ..no stale po starom,test negativny,alebo teda len duch,ovulacny test pozitivny uz deviaty den,bolesti brucha a prs...no a meriam si aj BT a vcera ma skoro vyvalilo,ked som si zapisala teplotu...graf mi ukazal,ze ovulaciu som mala pravdepodobne minulu sobotu...a teraz by som mala byt podla toho 7DPO,teplota zatial stale stupa.uvidim v pondelok co a ako,idem k lekarovi.nech mi teda aspon tu vyvolavacku daju,ked nic ine 😀

janusa_
28. jan 2012

@zora256 ahoj, je mi luto ze sa musite prestat snazit naplno, ale raz urcite pride spravny cas a budete sa snazit o dalsie. Drzim palceky nech sa vam podari vyriesit problemy a budete sa moct zacat snazit naplno o druhe. Vela stastia🙂

janusa_
28. jan 2012

uInak pekny vikend vsetkym zelam, tento vikend zacinam s bovou liecbou tak snad pomoze uvidime 🙂len beriem teraz atb tak snad to nebude az tak velky problem .

maryjou
28. jan 2012

@puhinka ja mám konečne po MS tak sa pôjde na to!! pa pa držím palce...