icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lindusik
29. jan 2012

@lu2112 ahojte, zas som tu dlhsie nebola a vidim ze opat dobre spravy a mame novy prirastok 😀 gratulujem 😀

kemonka
29. jan 2012

@lu2112 jej gratulujeeeeem, ďalšia tehullka? 😉

5759
29. jan 2012

@magic08 Ahoj mohla by si aj mne poslať,na IP-ako sa sleduje krček 😵

kemonka
29. jan 2012

baby už nám pomaly končí prvý mesiac, tak kto ešte stíha tehulkovanie? 😀

kemonka
29. jan 2012

a mne dnes došla MS, jooj ale sa teším konečneeeeee, len teraz neviem či mám prestať brať duphaston alebo hodobrať, už len do zajtra mám vybrať. Tak už to asi doberiem nie? Či nie? 😨 Joj ale som šťastná, lebo 2 týždne bolestí už stačilo, ešte som nikdy nemala taký predmenštruačný syndrom ako tentokrát 😨

kemonka
29. jan 2012

a ešte mi poradte, ktoré sa vyznáte vo Fertility, ako teraz sa tam zadáva nový cyklus? Kde si to nastavím? 😎 ha?

januliatko1985
29. jan 2012

@kemonka noo, supeer, aspon u teba sa daco pohlo, mne dnes na teplotka o malicko vystupila, vecer hodim fotky ovu testikov z poslednych dni.a dufik uz dober ked zajtra ho mas brat posledny den, to neuskodi,Tak a hor sa do dalsieho cyklu merania a snazilkovaniaaaa 😉

vejula
29. jan 2012

@kemonka gratulujem k mrške??? a ako tento cyklus čo pride niečo ideš uživať, či to nechavaš len tak na prirodu?

kemonka
29. jan 2012

@januliatko1985
@vejula
ďakujem dievčata 😀 😀 😀 no už to doberiem asi Jani, načo tie 2ks si budem nechávať
Vejula, beriem len kyselinu listovú

kemonka
29. jan 2012

len neviem ako si nastaviť tu stranku fertility na nový cyklus, tak mi píšte, kto to vie poradiť 😝

vejula
29. jan 2012

@kemonka a ten duphaston?????

sue35
29. jan 2012

ahojte asi nie som sama ktorá nemôže otehotnieť.uz rok sa snazime otehotnieť a stále nič. viem že aj stres má na tom podiel ale ked kazdy mesiac zistim ze nič je to este horšie.verim ze raz sa to podari 🙂

kemonka
29. jan 2012

@vejula to mám už len do zajtra, to mám na upravu toho cyklu, dr. mi povedala, že ak by mi začalo meškať aj na další cyklus, tak si mám prísť zase predpísať

vejula
29. jan 2012

@kemonka aha a kolko ti teda nakoniec trval posledny cyklus?

kemonka
29. jan 2012

@sue35 ahoj vitaj, aj ste to nejako riešili? Myslím cez doktorov, že kde môže byť problém? 😉

kemonka
29. jan 2012

aha už som na to prišla, ono mi hodilo hned nový graf, ako som označila že mám ms, no sranda 😀 tak už viem 😀

kemonka
29. jan 2012

@vejula trval 157 dní, či tak dajak 😀 kuk grafik a ta posledná fáza bola len nejaká krátka a dnes mi klesla teplota ráno, čo je aj vlasne kvôli MS

kukuk grafík
http://www.fertilityfriend.com/home/38be16

sue35
29. jan 2012

ahoj kemonka dakujem za uvitanie.
asi stresy.chodila som ku doktorovi kde mi pozeral plodne dni lebo mam posunute o par dni nemem ich tak ako druhe.ale nič.no bývame aj so svokrou a tu mam trošku nervy nie som v pohode aj muž tiez je niekedy mimo.chceme stavat domček hadam sa nam niečo pritrafi,uzivala som aj kvapky no nič.

kemonka
29. jan 2012

@sue35 no to poznám, len nejako si vymazať svokru z hlavy, keby to išlo, že? No poznám vela ludí, čo sa zaoberalo stavaním domov a vtedy otehotneli, aj keď neplanovali 😀 😀 tak sa to hádam podarí aj vám, už plánujete stavať či až neskôr?

vejula
29. jan 2012

@kemonka ja sa v tych grafoch až tak moc nevyznam.... Teda len som v tom že pred ovu su nižšie teplotya po ovu su vyššie... mala si teda ovul?

sue35
29. jan 2012

@kemonka teraz chceme na jar uz sme začali s papiermi tak hadam sa podari.veru keby sa to dalo a ked bývame s nou a mame len svoju izbu takze ziadne sukromie.

kemonka
29. jan 2012

@vejula no to neviem, lebo v tomto cykle som si napočítala 3 ovulky, teda 3x vyššie teploty a to v septembri hneď po MS, potom o mesiac v oktobri a teraz pred týždnom, tak neviem, ale teraz mi ovu testy vychadzali negatívne, tak neviem či ide o nejakú falošnú ovuláciu, či bezovulačné je to, či ako 😖

vejula
29. jan 2012

@kemonka hmmm no ved uvidiš teraz.... a t potom ked si mala ovu bez ms ti teplota postupne klesala, či sa spravala ta BT akoby si mala MS ale si ju nemala?

kemonka
29. jan 2012

@sue35 my sme s prvým manželom takto žili v jednej izbe, a nemali sme deti, vidiš to ma ani nenapadlo, že to mohlo byť tiež zo stresov, som bola akoby blokovaná a potom to aj medzi nami iskrilo a odstahovať sa nechcel, nechcel o tom ani počuť, radšej si našiel milenku a na mňa sa vykašlal, aj sme sa rozviedli a potom prišiel tento chlap a hneď na druhé ťuťu muťu som otehotnela ani neviem ako 😀 😀 😀

tak určite, budeš sa sústrediť na zariadovanie, budeš očarená z domečeka a vtedy sa podarí, tiež nebudeš ani vedieť ako 😀 držím palce

a pozerám, že si z krásneho kraja, ja milujem Liptov a rada tam chodievam na dovolenky 🙂 aj tam niekde na Liptove idete stavať?

kemonka
29. jan 2012

@vejula no hej klesla, ale neviem prečo mi to tu nezobrazuje v grafe, asi preto že je strašne dlhy cyklus a ukazuje až od 55 dna či tak nejako, mala som hore akoby po ovulke a potom zase dole ako po MS, a v oktobri to zase vstuplo a cca za 10 dni to zase kleslo a tak dole sa držalo až do teraz do januára 😒 no je to čudné no, ale aspoň tá teplota mi dáva aký taký prehlad

vejula
29. jan 2012

@kemonka jasne ja som fest zvedava či sa bude dať z tej mojej teploty niečo vyčitať i napriek tomu že v noci dojčim. hmmm. ved uvidime

sue35
29. jan 2012

@kemonka veru hej stres je riadna potvara to mi povedal aj doktor ze bývanie so svokrou je riadna antikoncepcia.tak pridem tak sa smejeme.veru na liptove chceme stavat v dedine kde sme teraz maju vela pozemkov tak ideme niečo vlastne.viem ze to bude tazke ale sme si povedali ze hruba stavba voda elektrina kurenie a odchadzame aj medzi hole steny lebo to je fakt na nervy. a v piatok som začala tu čitať članky tam trošku ma to asi nakoplo tu čitať a prist na ine myslienky.čitala som nejake modlitby ku počatiu ku akemu sv.sa obracaju tak uvidim.uz mam dost rokov 31 a stale nič.

kemonka
29. jan 2012

@vejula ved skús ten jeden cyklus, aspon približne keby ti naznačilo, že sa niečo deje s ovulkou u teba....
juj no ja si budem potom merať tento cyklus, ale taký mám strach, či príde ovulka, ☹

vejula
29. jan 2012

@kemonka ja si to vôbec neviem predsttaviť. asi si dam budik na 6-tu, lebo ked sa začne maly budiť musim dať hned cici inak je krik

kemonka
29. jan 2012

@sue35 tak si našla to správne forum, myslím, že sme tu všetky na jednej lodi a vieme si aj poradiť, aj vyrozprávať, takže kludne sem zavítaj kedykolvek 😉 Ja budem mať tento rok 31 tiež a snažíme sa teraz o druhé, tak uvidíme 😉