V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula
@kemonka tak tu su tie testiky, blbo to vidno, v skutocnosti su silnejsie a to som ich uz trosku upravila a pripajam aj grafik.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...
@yokralovnayo tiez mam obcas chut ist na to, ale som po potrate, tak potrebujem cas na zotavenie maternice, a po drhe, ked uz sa mi stalo toto, tak si chcem aspon leto uzit bez nevolnosti
@yokralovnayo tiez mam obcas chut ist na to, ale som po potrate, tak potrebujem cas na zotavenie maternice, a po drhe, ked uz sa mi stalo toto, tak si chcem aspon leto uzit bez nevolnosti.no zda sa ze mame cca rovnako stare deti, chcela som mensi rozdiel, no co uz, bude vacsi
Ahojte kočky, kukám, že už sú tu nejaké tehulky, gratulujem 🙂 Ja poctivo meriam teplotku, som zvedavá, čo z toho bude... Vždy večer už netrpezlivo čakám, koľko ráno nameriam. A v noci sa normálne budím, že už meriam, či ešte spím? 😀
@januliatko1985 grafik mi neukazalo. A tvoje testiky idu ako na hojdačke raz silneju potom trošku zoslabnu.. to sa budu asi ešte vyrovnavať hladiny z toho dočenia 🙂
tak dnes mi 2 testy ukazali ovulku. a muz sa odmietol milovat. takze asi tak :( je mi nanic z toho...
Ahojte babenky ... nemá tu niektorá z vás skúsenosti s užívaním agnucastonu?mám polycystické vaječníky a čítala som, že agnucaston pomáha pri úprave cyklu ...chceli by sme veľmi bábätko ale s tymi mojimi vaječníkmi to je veľmi ťažké...
ahojte kocky, tak chcem sa vam pochvalit 🙂 dnes treti den co testikujem,a dve ciarky su tam stale 🙂 🙂 🙂 🙂 straaasne sa tesim 😀 😀 😀
ahojte, tak mne meska ms zatial 2 dni, bt 37, vcera bola 37,1, tak neviem, co sa deje, lebo testik je zatial negativny. Tak bud pride ms, alebo uvidim do tyzdna a pripadne pojdem pozriet svojho lekara.
ano chce, teda aspon to tvrdi. som tak sklamana. som si myslela ze najvacsie umenie bude odsledovat tu ovulku a nakoniec to stroskota na uplne inom. Minuly tyzden som zacala s meranim BT, kupila si ovu test pasiky a tiez aj ten drahy Clearblue. Vcera vecer mi ukazalo krasne II a smajlik. Ja viem ze to nie je velka romantika ale vcera to bola taka idealna sanca. Citim sa jak idiot. Robim vsetko pre to a nakoniec zistim, ze manzel to ma na haku. A dnes vecer uz bude asi neskoro, ze. Buduci mesiac mi presne v tych dnoch vychadza sluzobka, takze bohvie kedy sa zas bude dat. Sedim v robote a tecu mi slzy. Normalne mi je to luto…

@misel1 ☹ ☹ ☹ ☹ smutný príbeh ľudia majú ozaj rôzne osudy...